zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ooooooooooo tak mi ciagle po g lowie mysl krazyla ze gdzies mam isc ...no i wreszcie mnie olsnilo do PIMPKOWEJ !!!! Witaj ;-) dziekujemy za wizyty w naszej zuzolandii ;-) buziaczki przesylamy !!!! Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 witamy mikołajkowo ;) biedny ten szczeniaczek.. niektórzy to serca nie mają :( Quote
Pimpek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Cześć, foty Pimpka będą, ale nie dziś, bo czasu nie miałam, a buda jeszcze nie dojechała :shake: no ale zawsze mogę dać foty kóz sąsiadki z lata ;) Teraz za koza jest już duża, i o ile pamietam to samiec xD Ta mała kózka to kózka, nie cap, a to jej mama. Hi,hi,hi, jadły liście które im dawałam :evil_lol: Be-e-e-e c.d.n. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 http://images23.fotosik.pl/6/db6dff527b7e85e6med.jpg Jaki kozicek fajny :razz: Quote
Pimpek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 O ile pamiętam na kózka nazywa się Bala, jest już stara, ale baaardzo lubi jeść :diabloti: Tutaj dawałam tej kózce liście No a tu ten jej syneczek ;) ( chyba ) No i koniec :diabloti: A propo tej białej małej kózki, to chyba rzeczywiście jest samczyk, jest u tych moich sąsiadów tak fajny biały kozioł i ma takie loczki na głowie, to chyba on ;) Quote
anetta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hhahaha fajne, lubie małe kózki, są rozkoszne ;)) :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kózki są fajne. :loveu: :loveu: :loveu: Pamiętam jak moja babcia miała kiedyś kozę, jeździłam na niej jak na koniu. :evil_lol: Oczywiscie nogi miałam na ziemi, żeby nie było, że przeciążam biedne zwierzątko. :lol: Quote
a_ga.isk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witam się ;p oo! a ja mam taką samą koze w szkole :lol: Pozdrawiam mikołajkowo ;p Quote
Dobcia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jak ja lubię małe koźlęta:loveu: Cudnie się potrafią bawic:lol: Jak byłam dzieckiem, mieliśmy kózki;) Quote
dadiii Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 fajne fajne te kozki!! :loveu: a i zapamniala bym wszystkiego najlepszego z okazji mikolajek!!!! zycza Daria i Psotka!!!!! :D :D :D Quote
zuzolandia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 wowowow jak tu kózkowo sie zrobilo;-) fajniste te stworki ;-) choc mnie osobiscie daly niezle popalic w szkole ihhihihi;-) pozdrawianko !!!! Quote
jonQuilla Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 oooOO Kozy :multi::multi::multi: jak byłam mała to najwięcej czasu w Zoo spędzałam koło wybiegu kóz :) można bylo je podotykac, pokarmić :loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Hej !:multi: Fajnie że się kozy mojej sąsiadki podobają ;) Asia & Ginger, hi,hi,hi :evil_lol: agaciaaa, dzięki :p a_ga.isk, fajnie, dzięki za pozdrowienia :cool1: Dobcia, oj tak !:lol: dadiii, dziękuję za pozdrowienia :razz: zuzolandia, "dały ci popalić" ?:cool3: jonQuilla, wracają wspomnienia z dzieciństwa ;) Hi,hi,hi a ja wczoraj z okazji mikołajek dostałam słodycze, inne takie i.... rózgę związaną wstążeczką :eviltong: Przed wczoraj jeszcze dostałam trochę słodyczy od babci i dziadzia którzy spotkali mikołaja po drodze ;) A buda wczoraj na Mikołajki nie dojechała :shake: Ale za to.... Przyjechała dzisiaj !:multi: Z godzinę temu, jest bardzo ładna,duuża, i ocieplana, jutro ją będziemy składać :razz: Quote
agaciaaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Super że buda już jest :) czekam na fotki :) Quote
Bewarka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images24.fotosik.pl/6/6eae29df9769dc2bmed.jpg O kozyyy...jakie fajneee :D Quote
jonQuilla Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :multi::multi: Cześć :) [quote name='Pimpek'] jonQuilla, wracają wspomnienia z dzieciństwa ;) a no wracają :) :evil_lol::evil_lol: muszę któregoś pięknego dnia się wysłać do zoo na zwiady...dawno nie byłam :) obmacam im kozy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Przyłączam się do czekania na fotki nowej budy :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Je też czekam na fotencje. :cool3: Quote
Recommended Posts