basia bonnie Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 widzieliśmy filmiki :loveu: ten z piłeczką super:) Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :hand: witanko Filmiki widziałam :multi: Quote
Pimpek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:hand: witanko Filmiki widziałam :multi: Witanko !:multi: U mnie dzisiaj mała zawierucha i deszczyk, a za nie długo jadę na angielski taki jakby prywatny ;) Cieszę się że filmiki się podobały :D Quote
Czarna_Owieczka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witamy się :multi: o tak pierwszy filmik jest świetny :evil_lol: Quote
Avaloth Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Pimpek napisał(a):Nie wierz wszystkim reklamom :evil_lol: dokładnie :eviltong: chociaż Chester wszystko żerny pewnie by się ucieszył :evil_lol: wczoraj porwał kawałek ciasta ze stołu i zjadł połowę..:roll: naszczęscie bez czekolady ^^ fajne filmiki :) Quote
Pimpek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 chester07 napisał(a):dokładnie :eviltong: chociaż Chester wszystko żerny pewnie by się ucieszył :evil_lol: wczoraj porwał kawałek ciasta ze stołu i zjadł połowę..:roll: naszczęscie bez czekolady ^^ fajne filmiki :) Pimpek to co tylko mam w ręce on już skacze do tego ;) Dzięki :D Quote
Ola164 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Hojos! U nas zgodnie z prośbą nowe foty ;) A gdzie foty Pimpka? Quote
Kajduk Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Hejka wpadlam na chwile, fotki i filmiki super :thumbs::thumbs: tak trzymaj! Quote
Pimpek Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Kajduk, dzięki :p Sznaucerka-Balbina, hej !:multi: Ola164, fot Pimpka nie ma, będą może w czwartek, albo piątek albo sobotę, albo niedziele, bo to są dni luzu ;) Quote
basia bonnie Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 hej :) co u Was? jak w szkole? :) Quote
Guest Kassie Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Widziałam filmiki (dopiero dzisiaj) cudne,a ten pierwszy najlepszy :cool3::cool3::cool3: Quote
Pimpek Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 basia bonnie napisał(a):hej :) co u Was? jak w szkole? :) U mnie kupę nauki, zaraz będę znowu wkuwać :shake: W szkole ? 3 z matmy, będę jutro poprawiać tą ocenę..... U Pimpka norma, a Kitek kuleje, znowu się pewnie gryzł z innymi kocurami, Kitek jest słabszy :-( Ale co ma zrobić, broni swojego terytorium..... Na szczęście dzisiaj już prawie nie kuleje, może to nie była walka, tylko coś mu się po prostu tam wbiło...... Kassie, dzięki :p Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 HEj ogladalam filmiki super:loveu: :loveu: :loveu: a co z nowa buda dla Pimpka??? Quote
DuDziaczek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Al Twoj psiak fotogeniczny :cool3: Wymiziaj go odemnie :roll: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Przyszłam powiedzieć dzieńdoberek :grins: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Marta_Ares napisał(a): a co z nowa buda dla Pimpka??? Zamówiona, bo tata nie chciał pomóc robić, bo wyjdzie byle jaka....... Będzie przed 6 Grudnia :lol: A tak w ogóle to Dzieńdoberek wszystkim :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Pimpek napisał(a):Zamówiona, bo tata nie chciał pomóc robić, bo wyjdzie byle jaka....... Będzie przed 6 Grudnia :lol: A tak w ogóle to Dzieńdoberek wszystkim :cool3: Cześć :multi: będzie dobrze...Pimpek na pewno nie zmarznie :) życzę powodzenia z budową budy :) Quote
Marta_Ares Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no to super:multi: :multi: :multi: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć :multi: będzie dobrze...Pimpek na pewno nie zmarznie :) życzę powodzenia z budową budy :) Tak, tyle że ja już pisałam że ta buda jest za mówiona, nie robiona ;) A wyglądać będzie tak : Quote
Recommended Posts