Eriu Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 To ja good evening? ;) I powiedzieć, że widziałam kotecka :D :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Fajny koteczek i kurki tez ;) teraz czekam na Pimpka :loveu: Quote
Avaloth Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ślicznego Pimpusia masz :) i dzięki oczywiście ;) jak można wiedzieć to ile ma PImpek? :lol: Quote
Pimpek Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Hello :cool3: Ech...... Z tymi fotami Pimpka to nie wiem..... dziś byłam z Pimpkiem na spacerze, ale bez kurtki, i mnie teraz głowa boli :shake: I to jak ! :shake: Ale mam dwa filmiki jeszcze z lata, co wam nie pokazywałam z Pimpkiem, i mam dużo innych ale one brzydkie.... Jedyne na co możecie liczyć to foty Kitka ;) Ajajaj ! Moja głowa :placz: Quote
Dobcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Lepiej weź jakieś witaminki, bo sie nam jeszcze rozchorujesz;) Mogą być fotki kociaka:cool3: Quote
Bewarka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To zdrowiej i przy okazji dawaj co masz ;) Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oj, nie trzeba było wychodzić bez kurtki :shake: teraz trzeba sie nałykać witaminek i wygrzać pod kocykiem! ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Taka pododa niestety jest zdradliwa, niby ciepło, ale jednak później choróbstwo bierze. :shake: A teraz zawiń się w kocyk i wklejaj fotki! :cool3: :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nie chce być nie miła ale jak się rozchorujesz to przynajmniej częściej na dogo będziesz :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pimpek Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Hej :lol: Głowa bolec mnie przestała wczoraj, wystarczył syrop ! :eviltong: A Pimpkowi planujemy nową budę kupić, tata już patrzył w internet za nią, ale możliwe ze kupimy po prostu deski i ją zrobimy własnoręcznie :p Dzisiaj mama podwoziła mnie i moją kumpelę Anię do Eureki ( poniedziałki wozi nas mama Ani a w środy moja ) no i byliśmy w zoologicznym i kupiliśmy Kitkowi karmę, i Pimpkowi psie ciasteczka :lol: Jutro je mu dam i jak będzie ładna pogoda to porobię foty, a i wiecie że koty lubią PSIE CIASTECZKA ?? Tak! Dałam Kitkowi kawałek i jak za tym skakał ! O matuniu ! :lol: Quote
anetta Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Na wszelki wypadek zawiń sie w kokon tym kocem :evil_lol::evil_lol: Super, mały będzie mieć nowy domek :multi: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Fajnie, że Pimpek będzie miał nową bude :) tylko nie zapomnijcie jej porządnie ocieplić na zime ;) Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 hejka super ze myslicie o nowej budzie:multi: :multi: koniecznie ocieplana:cool3: i fotki Pimpkowe by sie przydaly:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pimpek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Foty Pimpka dziś jak mnie nie przyłapią na zabraniu komórki taty na dwór albo jutro cyfrówką, a codo budy, to chyba będzie kupowana, i chyba ocieplona już od razu będzie :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć :loveu: Ogromnie cieszę się z powodu nowej budy :loveu: Quote
Recommended Posts