Asia & Ginger Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jaki fajny kotuś! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć :) Kiedy będą zdjęcia Pimpka? :loveu: Quote
Eriu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Puk? Puk? Gdzie się podziała właścicielka :)? Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Pimkowom albo..... wsjonkło :nerwy: albo.... ma szlaban na kompa :evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Mój leniwy internet bardzo często robi sobie urlopy xD Na razie jego rekord to chyba 2 dni urlopu ale to się może zmienić :mad: Quote
diabelkowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 fotki fotki :) bez leniwienia sie i prosze na neta nie zwalac;] Quote
anetta Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jak ma tak być jak jest teraz to zmieniaj ten internet jak najszybciej :lol: Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Ja być w niebo siódme !:lol: Podniosłam słuchawkę od telefonu, i się internet włączył, posiedziałam na necie, z obawą znowu dałam słuchawkę od telefonu na jej miejsce, a internet dalej hula ! :lol: Za chwilkę dam te foty kotów babci ale dwa najlepsze nie chcą się wczytać :shake: Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 No to macie kilka ;) Siostra mamy Pipi i jej braciszka. Niestety mama Pipi i jej braciszka gdzieś zniknęła, i teraz braciszkiem Pipi opiekuje się jego ciocia czyli siostra jego mamy, a Pipi już mieszka gdzie indziej. Dzika madam nie do do siebie za blisko podejść :evil_lol: Próba uchwycenia ich razem..... Kurki :evil_lol: Obiadek jaki dał dziadzio kotkom. Jakby ktoś nie rozumiał jak można dawać kotom kości : te koty jedzą to od lat, więc.... Jedzą jak dzikie koty, a one przecież jedzą surowe mięso kości, itp,, mały i tak nie je kości tylko je obgryza z mięsa, jego ciocia różnie robi, tak jak i jego mama.... która jak pisałam.... zniknęła, nie ma jej.... jeśli wgrają się te dwie foty czy ileś tam to c.d.n. ;) Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Mój kalendarz, a Październik się kończy :cool3: I jeszcze ten kocurek z kawałkiem kości do udka w pyszczku ;) Jej, ja mu muszę imię nadać bo to tak dziwnie wołać na niego "kocurku" :evil_lol: Ale to dopiero jak tam pojadę :roll: Tata wrócił z wycieczki, aparat jest mój, jutro lub po jutrze idę z Pimpkiem i aparatem na spacer :cool3: Quote
Recommended Posts