Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja być w niebo siódme !:lol:
Podniosłam słuchawkę od telefonu, i się internet włączył, posiedziałam na necie, z obawą znowu dałam słuchawkę od telefonu na jej miejsce, a internet dalej hula ! :lol: Za chwilkę dam te foty kotów babci ale dwa najlepsze nie chcą się wczytać :shake:

Posted

No to macie kilka ;)
Siostra mamy Pipi i jej braciszka. Niestety mama Pipi i jej braciszka gdzieś zniknęła, i teraz braciszkiem Pipi opiekuje się jego ciocia czyli siostra jego mamy, a Pipi już mieszka gdzie indziej.

Dzika madam nie do do siebie za blisko podejść :evil_lol:

Próba uchwycenia ich razem.....

Kurki :evil_lol:

Obiadek jaki dał dziadzio kotkom.
Jakby ktoś nie rozumiał jak można dawać kotom kości : te koty jedzą to od lat, więc.... Jedzą jak dzikie koty, a one przecież jedzą surowe mięso kości, itp,, mały i tak nie je kości tylko je obgryza z mięsa, jego ciocia różnie robi, tak jak i jego mama.... która jak pisałam.... zniknęła, nie ma jej....

jeśli wgrają się te dwie foty czy ileś tam to c.d.n. ;)

Posted

Mój kalendarz, a Październik się kończy :cool3:

I jeszcze ten kocurek z kawałkiem kości do udka w pyszczku ;)
Jej, ja mu muszę imię nadać bo to tak dziwnie wołać na niego "kocurku" :evil_lol:
Ale to dopiero jak tam pojadę :roll:
Tata wrócił z wycieczki, aparat jest mój, jutro lub po jutrze idę z Pimpkiem i aparatem na spacer :cool3: