Patikujek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć kudłacze:loveu: Co tam słychać w ten słoneczny lecz zimny dzień??? Quote
Pimpek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Co przeskrobałam ?? nie usłyszałam ze mnie tata woła i już !:shake: Szlaban gotowy, takiego to mam tatę !:angryy: Furciaczek, pa,pa :placz: A na foty jeszcze poczekacie :evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No dooobra :cool3: Przedstawiam wam Pipi : Pipi to maleńka kociczka mojej babci, babcia oddała ją jakiejśc pani bo ta pani chciała a sobie zostawiła jej braciszka,ma też dwie duże kocice, mamę Pipi i jej braciszka, i siostrę ich mamy, niestety mamie maluchów chyba coś sie stało bo znikła i już jej nie ma :placz: A więc braciszkowi Pipi została tylko ciocia, siostra jego mamy, i muszę wam powiedzieć ze się lubią :cool3: Ta ich ciocia jest trochę dzika ale do mojego dziadzia i babci przyzwyczajona bo ich, mnie się boi, ale ten mały kocurek już sie tka mnei nie boli, da się głaskać i miałam go na rękach :cool3: Na foty tego małego kocurka jeszcze poczekacie :evil_lol: foty cioci tego małego kocurka też będą, ale tez kiedy indziej :evil_lol: Filmiki później ;) A i foty Pipi za chwilkę :D Nie, jednak filmiki dam teraz ;) Ale te filmiki są jeszcze z wakacji :D http://www.wrzuta.pl/film/lPtS1i96pI/s6300333 Pipi je :D http://www.wrzuta.pl/film/oHJTu6f1jy/s6300334 Ten kotek na początku to Pipi, a tam na końcu filmiku to jeszcze jej brat się pokazał :cool3: http://www.wrzuta.pl/film/ejRmHNWLpk/s6300332 Pipi :D A wiecie jak słodko się bawili gdy byli jeszcze razem ? Tak brykali :) Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 fajen filmiki :) śliczna Pipi :loveu: i nawet kurki sie załapały na filmik :evil_lol: ;) Quote
binkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ale fajne filmiki! I Pipi jaka słodka:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dobry wieczór :) Fajna Pipi :) Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 fajna :loveu: ale daj zdjęcia :loveu: Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Zdjęcia ? Teraźniejsze nie wiem czy będą w najbliższym czasie, teraźniejsze Pipi na pewno nie, bo ona już nie nasza, ale jej braciszka będą teraźniejsze, ale dopiero po niedzieli, a stare foty Pipi będą jak fotosik zacznie współpracować ;) Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Yyyy, zmiana planów, foty chyba dopiero jutro te starsze i te teraźniejsze bot u komp nie działa, bo ja jestem u babci Krysi, dziś wieczorem jadę do domu :roll: Quote
Bewarka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Poczekamy...a w ogóle dobry wieczorek! :) Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Foty tego małego kucurka i jego cioci (czyli foty kotów mojej babci) jutro lub po jutrze, a teraz 4 fotki Pipi, siostry tego kocurka która teraz jest w nowym domku ;) Te foty były robione jeszcze na wakacjach, bo wtedy ten kocurek był bardziej dziki i się nie dał złapać więc jego fot nie ma z wakacji, a Pipi była już oswojona, nawet mi na plecach na kolanach leżała przykryta wilgotną szmateczkę bo było ciepło i sobie spała a ja ją głaskałam ;) Niestety nie miałam w tamtym momencie przy sobie aparatu.... No dobra daję foty :lol: Na rączkach u Joa :cool3: Ja i Pipi :loveu: Bardzo nieudane foto : Mój kuzyn Kamil,kuzynek Kubuś i ja z Pipi :cool3: Kamil mówił na Pipi Pusia, ale ja ją nazwałam Pipi, i już, w końcu ja ją widziałam jeszcze wcześniej niż Kamil ;) Teraz Pipi ma pewnie inne imię no ale cóż.... Teraz gdzie indziej ma domek.... Quote
jonQuilla Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jaki śliczny kotek :loveu::loveu: przypomina troszkę mojego jak był mały :) Quote
Dobcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Śliczne kociatko:loveu: Ma bardzo ładny pyszczek:) Quote
Pimpek Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 No, była słodka, szkoda że już mieszka gdzie indziej :placz: Ale jej braciszek też słodki, jak dobrze pójdzie to jego fotki zobaczycie jutro lub po jutrze tutaj :cool3: Ale ja mam zamiar zabrać Pimpka na spacer i porobić foty i wtedy dopiero wszyyyystkie foty dać na kompa wraz z fotami tego kocurka ale to zależy od pogody :shake: no i od tego czy taty nie będzie w domu :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 chyba widzialam kotecka ;] sliczny:loveu: Quote
BBeta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dzień dobry ;) Kicia śliczna :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts