Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co przeskrobałam ?? nie usłyszałam ze mnie tata woła i już !:shake: Szlaban gotowy, takiego to mam tatę !:angryy:
Furciaczek, pa,pa :placz:
A na foty jeszcze poczekacie :evil_lol:

Posted

No dooobra :cool3:
Przedstawiam wam Pipi :
Pipi to maleńka kociczka mojej babci, babcia oddała ją jakiejśc pani bo ta pani chciała a sobie zostawiła jej braciszka,ma też dwie duże kocice, mamę Pipi i jej braciszka, i siostrę ich mamy, niestety mamie maluchów chyba coś sie stało bo znikła i już jej nie ma :placz: A więc braciszkowi Pipi została tylko ciocia, siostra jego mamy, i muszę wam powiedzieć ze się lubią :cool3: Ta ich ciocia jest trochę dzika ale do mojego dziadzia i babci przyzwyczajona bo ich, mnie się boi, ale ten mały kocurek już sie tka mnei nie boli, da się głaskać i miałam go na rękach :cool3: Na foty tego małego kocurka jeszcze poczekacie :evil_lol:
foty cioci tego małego kocurka też będą, ale tez kiedy indziej :evil_lol:
Filmiki później ;)
A i foty Pipi za chwilkę :D
Nie, jednak filmiki dam teraz ;)
Ale te filmiki są jeszcze z wakacji :D
http://www.wrzuta.pl/film/lPtS1i96pI/s6300333
Pipi je :D
http://www.wrzuta.pl/film/oHJTu6f1jy/s6300334
Ten kotek na początku to Pipi, a tam na końcu filmiku to jeszcze jej brat się pokazał :cool3:
http://www.wrzuta.pl/film/ejRmHNWLpk/s6300332
Pipi :D

A wiecie jak słodko się bawili gdy byli jeszcze razem ? Tak brykali :)

Posted

Zdjęcia ?
Teraźniejsze nie wiem czy będą w najbliższym czasie, teraźniejsze Pipi na pewno nie, bo ona już nie nasza, ale jej braciszka będą teraźniejsze, ale dopiero po niedzieli, a stare foty Pipi będą jak fotosik zacznie współpracować ;)

Posted

Yyyy, zmiana planów, foty chyba dopiero jutro te starsze i te teraźniejsze bot u komp nie działa, bo ja jestem u babci Krysi, dziś wieczorem jadę do domu :roll:

Posted

Foty tego małego kucurka i jego cioci (czyli foty kotów mojej babci) jutro lub po jutrze, a teraz 4 fotki Pipi, siostry tego kocurka która teraz jest w nowym domku ;) Te foty były robione jeszcze na wakacjach, bo wtedy ten kocurek był bardziej dziki i się nie dał złapać więc jego fot nie ma z wakacji, a Pipi była już oswojona, nawet mi na plecach na kolanach leżała przykryta wilgotną szmateczkę bo było ciepło i sobie spała a ja ją głaskałam ;)
Niestety nie miałam w tamtym momencie przy sobie aparatu....
No dobra daję foty :lol:

Na rączkach u Joa :cool3:

Ja i Pipi :loveu:

Bardzo nieudane foto :

Mój kuzyn Kamil,kuzynek Kubuś i ja z Pipi :cool3:
Kamil mówił na Pipi Pusia, ale ja ją nazwałam Pipi, i już, w końcu ja ją widziałam jeszcze wcześniej niż Kamil ;) Teraz Pipi ma pewnie inne imię no ale cóż.... Teraz gdzie indziej ma domek....

Posted

No, była słodka, szkoda że już mieszka gdzie indziej :placz:
Ale jej braciszek też słodki, jak dobrze pójdzie to jego fotki zobaczycie jutro lub po jutrze tutaj :cool3:
Ale ja mam zamiar zabrać Pimpka na spacer i porobić foty i wtedy dopiero wszyyyystkie foty dać na kompa wraz z fotami tego kocurka ale to zależy od pogody :shake: no i od tego czy taty nie będzie w domu :evil_lol: