Pimpek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='anetta']:hand: Obiecanki cacanki :watpliwy: Wypchaj się :diabloti: Może wam się internet nie odłącza ale mi się odłącza i czasem go nie ma cały dzień albo więcej więc mnie tu nie obrażajcie :angryy: No ale foty dam ;) Foty robione gdy Pimpuś był uwiązany bo robią tą głupią drogę, a na spacery tata mi nie pozwala cyfrówki brać :watpliwy: c.d.n. Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jejku nie moge tego łancucha :( Ten jego języczek jest niesamowity :evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Nie wyszło :oops: Proszę na jakość nie narzekać, bo Pimpuś widząc coś smacznego do tego skacze więc się rusza, ech..... Co za pech... Kiedy oni wreszcie skończą robić tą drogę ?:angryy: Pimpusiowi się nudzi, a jak skończą ją robić to Pimpuś jak za dawnych dni będzie mógł całymi dniami biegać po łąkach i ogródku, być w ogródku na noc.... :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Języczek :razz:. Następnym razem fotki w ruchu mają być, ale nie że rozmazane, tylko w ruchu :multi::evil_lol:. Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Czesc pimpkowa :)) A On jest na noc w domku? Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):Czesc pimpkowa :)) A On jest na noc w domku? Nom niestety nie, a to przez mamę, nie wiem czemu ale nie pozwala :placz: Quote
Dobcia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Śliczny czarnulek:loveu: Ale on ma chyba dziurę w dachu budy? Trzeba by zatkac, bo mu dom przecieka!;) Quote
Asia & Ginger Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://images22.fotosik.pl/169/95e224c0e224cd0bmed.jpg Liziu, liziu. :loveu: :loveu: :loveu: Słodki jezyczuń. :eviltong: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Kurcze, z tym łańcuchem wygląda jak wiejski burek... :( I buda ocieplana? W zimie musi być mu tam zimno... http://images22.fotosik.pl/169/d3a14008093d06e8med.jpg Zdjęcie super :loveu: Koooochany :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hejka! :multi: http://images11.fotosik.pl/91/e3ae1930035f0a09med.jpg mniam :p Quote
olifka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ojej.... ten łańcuch straszny....:-( Nie cierpie widoku psa na łańcuchu:-( Więc przepraszam. Ale jęzorek cudo:loveu: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pimpek napisał(a):Wypchaj się :diabloti: Może wam się internet nie odłącza ale mi się odłącza i czasem go nie ma cały dzień albo więcej więc mnie tu nie obrażajcie :angryy: Sama się nie potrafie wypchać :diabloti: A kto Cię obraża?? Noo, buda i łańcuch jest okropny...:( No ale co zrobić... Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 szkoda że na łańcuchu..żal... ale fotki śliczne :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Co Ty takiego miałaś, że on sie na wszystkich fotkach oblizuje? :evil_lol: Śliczny :loveu: Quote
BBeta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Będę mało oryginalna i też powiem, że mi się łańcuch nie podoba... Nie możecie mu zrobić jakiegoś kojca? Ogrodzić teren w okół budy. Myśle, że to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż łańcuch, a remont budy można zrobić we własnym zakresie, uszczelnić dach, ocieplić ze środka, pomalować, wystarczy troche chęci ;) Dobranoc ;) Quote
Dominiqa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://images22.fotosik.pl/169/95e224c0e224cd0bmed.jpg jakiż on słodziutkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D:D:D Bier go do domu ! a nie do budy jasna cholero ;)) Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Sliczny pimpkowy jezorek:loveu: ale fakt patrzac na lancuch jkos tak smutno mi sie robi:-( Szkoda ze rodzice nie daja sie przekonac... ale nic na to chyba nie poradzisz. Ale napewno mozesz zrobic cos zeby mu ocieplic bude i zatkac ta dziure :) Nie potrzebujesz do tego pieniedzy, wystarczy odrobina wyobrazni i checi...a i zabawa przy tym moze byc niezla;) Quote
jonQuilla Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Pimpkowy języczek zdecydowanie rządzi :evil_lol::evil_lol: http://images22.fotosik.pl/171/32bde56d3fc46f90med.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 BBeta napisał(a):Będę mało oryginalna i też powiem, że mi się łańcuch nie podoba... Nie możecie mu zrobić jakiegoś kojca? Ogrodzić teren w okół budy. Myśle, że to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż łańcuch, a remont budy można zrobić we własnym zakresie, uszczelnić dach, ocieplić ze środka, pomalować, wystarczy troche chęci ;) Dobranoc ;) W ogóle mnie nie zrozumiałaś !! Nie daleko naszego domu jeżdżą kopary,ciężarówki,robią drogę, Pimpek jak zobaczy innego psa albo się uprze to przez bramę się przeciśnie, rodzice nie chcą ogrodzić łąki,remont drogi będzie trwał do końca października, a tak w ogóle to w czym różni się kojec od łańcucha ?!:angryy: W kojcu pies czuje się jak w schronie na przechodzące koło niego psa może tylko szczekać lub patrzeć,pies na łańcuchu może bawić się z innymi psami, a my nie mamy pół metrowego łańcucha tylko dużo dłuższy,kłopotu nie ma,pies codziennie na spacerach lub gdy się skończy remonty codziennie spuszczany a ty mi o kojcu mówisz ?! Quote
Pimpek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Dominiqa']http://images22.fotosik.pl/169/95e224c0e224cd0bmed.jpg jakiż on słodziutkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D:D:D Bier go do domu ! a nie do budy jasna cholero ;)) Kolejna...................... Czy słowo "rodzice" do ciebie nie przemawia ? agaciaaa drugie śniadanie które nie zjadłam w szkole ;) Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Pimpek']pies codziennie na spacerach lub gdy się skończy remonty codziennie spuszczany To dobrze:p;) Ale czemu rodzice nie chcą się zgodzić żeby psiak był na noc w domu? Nie rozumiem:shake: Boją się że coś zniszczy, nasika itd.??:roll: Quote
Pimpek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Werka']To dobrze:p;) Ale czemu rodzice nie chcą się zgodzić żeby psiak był na noc w domu? Nie rozumiem:shake: Boją się że coś zniszczy, nasika itd.??:roll: Tata to by się zgodził nawet na rottwailera w domu ale mama nie, nawet kot spać w domu nie może :shake: Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Pimpek']Tata to by się zgodził nawet na rottwailera w domu ale mama nie, nawet kot spać w domu nie może :shake: eh:shake: Rodzice....:shake: Quote
Recommended Posts