Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']:hand:

Obiecanki cacanki :watpliwy:
Wypchaj się :diabloti:
Może wam się internet nie odłącza ale mi się odłącza i czasem go nie ma cały dzień albo więcej więc mnie tu nie obrażajcie :angryy:
No ale foty dam ;)
Foty robione gdy Pimpuś był uwiązany bo robią tą głupią drogę, a na spacery tata mi nie pozwala cyfrówki brać :watpliwy:

c.d.n.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wyszło :oops:

Proszę na jakość nie narzekać, bo Pimpuś widząc coś smacznego do tego skacze więc się rusza, ech..... Co za pech... Kiedy oni wreszcie skończą robić tą drogę ?:angryy: Pimpusiowi się nudzi, a jak skończą ją robić to Pimpuś jak za dawnych dni będzie mógł całymi dniami biegać po łąkach i ogródku, być w ogródku na noc.... :loveu:

Posted

Pimpek napisał(a):
Wypchaj się :diabloti:
Może wam się internet nie odłącza ale mi się odłącza i czasem go nie ma cały dzień albo więcej więc mnie tu nie obrażajcie :angryy:

Sama się nie potrafie wypchać :diabloti:
A kto Cię obraża??

Noo, buda i łańcuch jest okropny...:( No ale co zrobić...

Posted

Będę mało oryginalna i też powiem, że mi się łańcuch nie podoba... Nie możecie mu zrobić jakiegoś kojca? Ogrodzić teren w okół budy. Myśle, że to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż łańcuch, a remont budy można zrobić we własnym zakresie, uszczelnić dach, ocieplić ze środka, pomalować, wystarczy troche chęci ;)
Dobranoc ;)

Posted

Sliczny pimpkowy jezorek:loveu: ale fakt patrzac na lancuch jkos tak smutno mi sie robi:-( Szkoda ze rodzice nie daja sie przekonac... ale nic na to chyba nie poradzisz.
Ale napewno mozesz zrobic cos zeby mu ocieplic bude i zatkac ta dziure :)
Nie potrzebujesz do tego pieniedzy, wystarczy odrobina wyobrazni i checi...a i zabawa przy tym moze byc niezla;)

Posted

BBeta napisał(a):
Będę mało oryginalna i też powiem, że mi się łańcuch nie podoba... Nie możecie mu zrobić jakiegoś kojca? Ogrodzić teren w okół budy. Myśle, że to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż łańcuch, a remont budy można zrobić we własnym zakresie, uszczelnić dach, ocieplić ze środka, pomalować, wystarczy troche chęci ;)
Dobranoc ;)

W ogóle mnie nie zrozumiałaś !!
Nie daleko naszego domu jeżdżą kopary,ciężarówki,robią drogę, Pimpek jak zobaczy innego psa albo się uprze to przez bramę się przeciśnie, rodzice nie chcą ogrodzić łąki,remont drogi będzie trwał do końca października, a tak w ogóle to w czym różni się kojec od łańcucha ?!:angryy:
W kojcu pies czuje się jak w schronie na przechodzące koło niego psa może tylko szczekać lub patrzeć,pies na łańcuchu może bawić się z innymi psami, a my nie mamy pół metrowego łańcucha tylko dużo dłuższy,kłopotu nie ma,pies codziennie na spacerach lub gdy się skończy remonty codziennie spuszczany a ty mi o kojcu mówisz ?!

Posted

[quote name='Pimpek']pies codziennie na spacerach lub gdy się skończy remonty codziennie spuszczany
To dobrze:p;) Ale czemu rodzice nie chcą się zgodzić żeby psiak był na noc w domu? Nie rozumiem:shake: Boją się że coś zniszczy, nasika itd.??:roll:

Posted

[quote name='Werka']To dobrze:p;) Ale czemu rodzice nie chcą się zgodzić żeby psiak był na noc w domu? Nie rozumiem:shake: Boją się że coś zniszczy, nasika itd.??:roll:
Tata to by się zgodził nawet na rottwailera w domu ale mama nie, nawet kot spać w domu nie może :shake: