Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pimpek napisał(a):
ajajaj :shake: nie za fajnie :shake:
Budują drogę an wsi więc Pimpuś nie może być spuszczany i musi być uwiązany aż skończą robić tą drogę w górce :placz:
No chyba ze go spuszczę czasem gdzieś na łąkach daleko od wsi :shake:

Szkoda ze biedaczek nie bedzie tyle biegal:-(
Ale za to moze pancia czesciej na spacerki bedzie psa zabierac:cool3:

A foty kitka okularnika boskie po prostu:loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saya napisał(a):
świetny kocio :D
widzę, że w tle masz jakąś gierkę w którą swego czasu grałam.. travian, czy jakoś tak :lol:

Ja w traviana nie gram, ale mój tata tak :lol:

Posted

Jeeeeeeeeeeej :placz:
Dziś były powiatowe zawody w bieganiu biegłam jako 3 już prawie była meta a nagle moje nogi zrobiły się jak z waty, biegnęłam dalej, nogi za mną, aż w końcu BAM ! wywaliłam się, a na dodatek to było w terenie i zamiast twardej trawy to wszystko było takie miękkie, miałam 18 miejsce :placz: Na szczęście nie ostatnie bo tych dziewczyn z 30 biegło....
A tak w ogóle to jestem zawiedziona, nikt o foty Pimpka nie prosi a ja mam kilka :cool3:

Posted

Nie przejmuj się, to nie pierwsze zawody i nie ostatnie. ;) Powinnaś może więcej trenować, najlepiej regularnie biegać, nie tylko przed zawodami, a na pewno bedziesz miała lepszą formę i wyrobisz sobie wytrzymałość. :cool3:

A teraz nie marudź, tylko dawaj te foty Pimkowe. :cool3: :evil_lol:

Posted

Pimpek napisał(a):
Jeeeeeeeeeeej :placz:
Dziś były powiatowe zawody w bieganiu biegłam jako 3 już prawie była meta a nagle moje nogi zrobiły się jak z waty, biegnęłam dalej, nogi za mną, aż w końcu BAM ! wywaliłam się, a na dodatek to było w terenie i zamiast twardej trawy to wszystko było takie miękkie, miałam 18 miejsce :placz: Na szczęście nie ostatnie bo tych dziewczyn z 30 biegło....
A tak w ogóle to jestem zawiedziona, nikt o foty Pimpka nie prosi a ja mam kilka :cool3:
Łiiii a na tych zawodach moja koleżanka z klasy pierwsze miejsce zajęła łaaaaaa :cool3::cool3::cool3:

Dawaj fotki ;)

Posted

No CZEKAMY NA FOTECZKI - Jak ja kocham takie psiakii uuuuhu :D
Ps. nie zle nie dosc ze dusi JAJODAJKI to jaja znajduje :D
Brawo!!!!!!!!!!!! :D i czekamy na fotki i wiesz co jak czytalam pierwsze linijki tetgo bloga przypomnialam sobie jak ja dluuugo czekałam na cyfrówkę ;(
Jednego tuptusia pogrzebalam mial 15 mc i ten 2gi tez dlugo czekal na cyfrówke :( zal mi ze nie mam fotek jak byl malutki! :(

Ps. UCAŁUJ w sliczną mordeczkę pimpusia od nas! ale tak pożądnie!!!!!!!