Asia & Ginger Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek'] Dzisiaj na WF dałam czadu, 2 razy zostałam SAMA na boisku jak graliśmy w dwa ognie, i raz był remis ja skułam Krystka a Krystek mnie, a za drugim razem........ WYGRALIŚMY :cool3: A potem odpoczywałam :razz: Ale byłam spocona, i brudna od piłki :cool3: A wspominałam już ze z tydzień temu jechałam na zawody z kilkoma z mojej szkoły w bieganiu, i ze tam był taki słodki czarny psiak, chyba bezpański, dzieci go podkarmiały, i on za nie którymi biegł jak się ścigali xD A ja go głaskałam, i się bawił moimi spodniami i kurtką :diabloti: Ja biegłam z dziewczynami z różnych szkół klas 3-4 w moim wieku, i wygrałam, bo kilka wyruszyło sprintem a jak się zmęczyły to ja fiiuuuuuuuuu, i je prześcignęłam :diabloti: Teraz mam gdzieś jechać znowu, nie wiem czy sobie poradzę :placz:[/quote] Na pewno dasz radę. :cool3: Będziemy trzymać kciuki. :kciuki: :kciuki: Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='asia_pie']Na pewno dasz radę. :cool3: Będziemy trzymać kciuki. :kciuki: :kciuki:[/quote] Bardzo ci dziękuję :oops::loveu: Oby tak było :-( A te zawody to na razie nie wiadomo kiedy, ale się już boję :shake:;) Normalnie nie wiem czy mam wyruszyć sprintem czy też wolno a przy końcu przyśpieszyć :shake: Quote
Helga&Ares Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a Ty do której klasy chodzisz? Ja też jeżdżę na zawody lekkoatletyczne Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Helga_psiaki']a Ty do której klasy chodzisz? Ja też jeżdżę na zawody lekkoatletyczne[/quote] A ty do której chodzisz ?:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek']A ty do której chodzisz ?:evil_lol:[/QUOTE] a ja do pierwszej, LO Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Cześć :) maluszek jest świetny ;) ale miały być fotki Pimpka :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek']Bardzo ci dziękuję :oops::loveu: Oby tak było :-( A te zawody to na razie nie wiadomo kiedy, ale się już boję :shake:;) Normalnie nie wiem czy mam wyruszyć sprintem czy też wolno a przy końcu przyśpieszyć :shake:[/quote] Z tego co wiem, to najpierw startuje się w miarę szybko, ale nie sprintem, po pewnym czasie zwalnia, a przed metą znów przyspiesza (oczywiście jeśli jest to dłuższy dystans). :roll: A na krótki dystans, to chyba trzeba gnać ile sił w nogach. :evil_lol: Quote
anetta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek']W podkrapaciu :diabloti: Czekam na ciebie :diabloti:[/QUOTE] No i o to mi chodziło :cool1: Widzisz, przybyłam, słowa dotrzymałam :grins: Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hej Pimpusie:) witam Was szybciutko;) i znikam, bo jestem zatyrana...:roll: zaległości później nadrobię miłego dzionka i całusy!!:loveu: wymiziać mi Pimpuchę, bo sprawdzę :cool3: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć Pimpki ;) miłego dnia życze :loveu: Quote
Pimpek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Tina.Sara']cześć wam :p Wreszcie tu jesteś :cool3: Gdzie byłaś ?:diabloti: asia_pie Dziękuję bardzo za radę:loveu: To długi dystans :cool3: Helga_psiaki A ja do 4 :razz: Oki,, szybko daję foty i lecę na TV na HSM2 :cool3: Wcina swoją pierwszą w życiu kosteczkę ze sklepu, firmy Hilton :cool3: Dasz tego precelka ?:cool3: Bo daaaaaaaaj ! Ruszaj się z tym precelkiem !:diabloti: c.d.n. Quote
Pimpek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 No dajże tego precelka ! Tak ładnie proszę ! Wreszcie żeś mi go rzuciła :multi: Jeeeszcze !:diabloti: Widzisz, dla precelka nawet bez komendy siadam, i już mam łapkę gotową do komendy "łapa" :cool3: Spójrz mi w oczy....... c.d.n. Quote
Pimpek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 I daj tego precelka ! Prawda że ślicznie tu wyszedłem ?:loveu: Koniec :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://img218.imageshack.us/img218/1127/zdjcie76az7.jpg Ale ładnie prosi. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Długo potrafi tak ustać? :cool3: Gingerka zamiast prosić, skacze jak goopia do smakołyka. :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czesc :) Ale ten Pimpus ma cudowny usmiech :loveu: Quote
saya Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='diabelkowa']jaaak on sliiicznie proosi :):loveu:[/quote] dokładnie :loveu: moja tez ma taką kostkę, ale ona jej chyba wystarczy na całe życie, bo memła ją tak 1,5 miesiąca i w sumie to jest tylko trochę pogryziona :shake: Quote
Helga&Ares Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://img119.imageshack.us/img119/4371/zdjcie70ih7.jpg jest cuudny :loveu: Quote
Pimpek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='asia_pie']http://img218.imageshack.us/img218/1127/zdjcie76az7.jpg Ale ładnie prosi. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Długo potrafi tak ustać? :cool3: Gingerka zamiast prosić, skacze jak goopia do smakołyka. :evil_lol: Jak już stoi na 2 łapach i się tym smakołykiem w górze rusza to potrafi przez co najmniej 2 sekundy chodzić na dwóch łapach :p A i dziękuje wszystkim :D Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 fotki :multi: i to jakie fajne :loveu: http://img513.imageshack.us/img513/536/zdjcie81ij0.jpg ślicznie tu wyszedł :loveu: Buziaki i mizianko dla Pimpka! :) Quote
Recommended Posts