dadiii Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hejo !! :D i co z Pimpkiem?? wszystko juz dobrze?? niech szybko do zdrowka wraca ! Quote
Pimpek Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dzwoniliśmy do babci, Pimpek tylnymi łapami rozdrapywał sobie szwy i jeszcze tę rurkę przez którą z rany wypływały zanieczyszczenia i krew wydarł. Babci była z tym u weta z Pimpkiem, pani coś tam mówiła żeby go pilnować czy coś. I co zrobiła babcia? Wzięła jakiś dziecięcy sweterek i założyła go Pimpkowi tak że już się tam nie drapie :evil_lol: A czy wspominałam że przegryzł smycz? -,- Quote
agaciaaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ciekawa jestem jak wygląda w tym sweterku :lol: Quote
dadiii Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 oj ja tez :D:D pewnie troche smiesznie :D:D ale skoro smycz przegryzl to niezly lobuziak z niego :p Quote
Kinia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pewnie ma dużo energii teraz skoro smycz przegryza.:) Quote
Asia & Ginger Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pimpulu wracaj do zdrówka szybciutko. :p Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jeśli przegryzł już smycz to oznacza tylko powrót do zdrowia:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cześć Pimpusiowa jak tam Wasze zdrówko?:multi: Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A Pimpmkowa do galerii nie zaglada ale na gg ciagle siedzi :diabloti::diabloti::razz: Quote
Pimpek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Taaa, gorzej będzie jak na spacerze tak smycz przegryzie :evil_lol: W następny czwartek już wracam do domu xD U nas wszytko dobrze, u Pimpka tez nic się takiego nie dzieje, ale dzisiaj może zadzwonię to się jeszcze dowiem :eviltong: Martynia&Pusio napisał(a):A Pimpmkowa do galerii nie zaglada ale na gg ciagle siedzi :diabloti::diabloti::razz: Cicho tam :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pimpek napisał(a):Taaa, gorzej będzie jak na spacerze tak smycz przegryzie :evil_lol: W następny czwartek już wracam do domu xD U nas wszytko dobrze, u Pimpka tez nic się takiego nie dzieje, ale dzisiaj może zadzwonię to się jeszcze dowiem :eviltong: Cicho tam :evil_lol: to dobrze ze u niego dobrze ;) . :evil_lol:. fotek dawno nie dawalas Paula :mad: Quote
Pimpek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Martynia&Pusio napisał(a): fotek dawno nie dawalas Paula :mad: Skąd ja mam ci foty wziąć? xD Quote
Helga&Ares Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pimpek napisał(a):Skąd ja mam ci foty wziąć? xD jak to skąd? zrób je;) Cześć Pimpkowscy! Quote
diabelkowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 taki przycisk jest w aparacie ktory powoduje zrobienie zdjecia ;p Quote
Recommended Posts