Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 armia mleków xD :evil_lol: a ja mam bazie na podwórku, na ojej mini wierzbie ^^ już od chyba 2 tygodni jakoś :) a gdzie fotki Pimpkowe? :D weekendowe buziole ;) Quote
Pimpek Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Witam, witam :diabloti: Anka_ZG napisał(a):witam Pimpuś jest słodki:loveu: a ten szczery usmiech, i ty mówisz, że on nie lubi aparatu?? Zobacz jaki usmiech ma od ucha do ucha na jego widok;);):lol:Apropo mleka, to ja też uwielbiam mleko, pod każdą postacią, mogę pić je litrami :cool3: No na zdrowie może i to mi wychodzi, ale urosnąć to ja za duzo nie urosłam i już chyba nie urosnę;):shake: Taki uśmiechnięty był bo miałam smakołyki w ręce :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko A w gimnazuj takiego mleka nie rozdaja :( caluski Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pimpka pozdrawiamy a jego pańciuche zaganiamy :evil_lol: więcej zdjeć :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 pozdrawiamy Pimpki :) ależ on się pięknie uśmiecha :) czekamy na zdjęcia po weekendzie :diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hello miziu miziu dla Pimpka a dla Ciebie buziaczki!!!! Quote
Avaloth Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko A w gimnazuj takiego mleka nie rozdaja :( caluski u nas też nie, ale i tak ja mleka nie lubię :evil_lol: Quote
dadiii Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 siemka!!!! kiedy jakies fotki Pimpka co?? :D:D:D PS: u nas sa jakies nowe :D:D zapraszamy :p Quote
Pimpek Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Cześć :D [quote name='dadiii']siemka!!!! kiedy jakies fotki Pipka co?? :D:D:D PS: u nas sa jakies nowe :D:D zapraszamy :p Chyba raczej Pimpka :evil_lol: Gdzieś w tym tygodniu chyba :p Mam dla was tylko kilka starych cosików :evil_lol: Jeszcze z moich urodzin :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 http://images30.fotosik.pl/163/b430b5899a82dcddmed.jpg A gdzie torcik ? :grins: Quote
Pimpek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Cześć :D 9 lutego miałam urodziny :eviltong: Torcik? Jakby co to fotę mam :cool3: A tak na marginesie to wczoraj koło 20 przyjechałam do domu :p A tyle było śniegu..OMG, już nawet nie wiem ile tygodni temu :evil_lol: Karki urodzinowe :razz: Quote
Pimpek Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ps. Ta 2 kartka jest z Niemiec dlatego że mój wujek tam pracuje ;) Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ojoj...to wszystkiego najlepszego :multi::multi: spóźnione ale bardzo szczere :loveu::loveu: STO LAT !!! :) Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mmm torcik :loveu: fajne kartki ;) ja chyba skladalam zyczenia z tego co pamietam w kazdym badz razie jeszcze raz WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! :* Quote
Recommended Posts