Rybka_39 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Fajna zabaweczka...prosimy o wiecej fotecek!:loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 hehe jaki morderca. Pimpkowa nie odmawiaj, zatancz, a kto to jest ten Sergiusz jesli mozna wiedziec:cool3:?? Udanej zabawy!!! Quote
Helga&Ares Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 http://img182.imageshack.us/img182/2020/zabawaplc8.jpg bawi sie jak szczeniak :) Quote
Pimpek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Marta_Ares napisał(a):hehe jaki morderca. Pimpkowa nie odmawiaj, zatancz, a kto to jest ten Sergiusz jesli mozna wiedziec:cool3:?? Udanej zabawy!!! No nie wiem czy nie odmówię :lol: No dobra powiem...To taki chłopak z mojej szkoły rok ode mnie starszy, on mi się kiedyś podobał i jak się zwierzyłam przyjaciółce to ona to powiedziałam mojej kumpeli Gabi co chciała to powiedzieć swojemu bratu co się kumpluje z Sergiuszem.... Taaa.... I tak się zaczęło nie wliczając że Ania (przyjaicółka) poszła do takiej Eli ode mnie 2 lata starsza a od Sergiusza rok, i sie pyta 'moja koleżanka sie pytała czy ty i Sergiusz jesteście parą' :placz: A Ela: 'Słucham?' a potem się tak ta Ela dopytywała kto się pytał i Ania jej powiedziała i nawet wyjaśniła że on mi się kiedyś podobał no i TA-DA wie o tym pół szkoły! :placz: W czym Sergiusz. Ja z nim nigdy nie gadałam, z niego to taki jakby trochę cwaniak, nie wiem co mi sie w nim podoba ale.... Mam nadzieję ze on tego nigdy nie przeczyta bo to byłby już szczyt wszystkiego... Wiec jak on mnie poprosi do tańca na 99% odmówię.... Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 http://img182.imageshack.us/img182/2020/zabawaplc8.jpg co on chce zjeść tą mysz :lol: Miłej zabawy ;) Quote
Marta_Ares Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A moze jednak warto sie przelamac i zatanczyc z nim?? Quote
Marzena&Gusti Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Obudziłaś moje wspomnienia- w podstawówce kochałam się w jednym chłopcu:loveu: Gdy tylko go widziałam bylam :oops: czerwona na twarzy jak burak:oops: Nawet nie rozmawialiśmy... W walenetynki zawsze pisałam kartki do niego-nie wysłałam nigdy. Spacerowałam z psem przy jego domu... Jakieś 4 lata po podstawówce spotkaliśmy się przypadkiem i powiedział mi cześc:crazyeye: a nigdy nie mówił... Porozmawialiśmy...ale nie był to już ten sam chłopak:( Pozdrawiam Rafała:lol: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 witankooooo!!!!!! przyniosłam krepelka na oslodzenie wieczoru hihhi http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 Quote
Avaloth Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ja też nie umiem tańczyć, ale nie jest tak źle, zatańcz chociaż z tym Serkiem :evil_lol: oj ten Pimpek zabójca kolorowych zabawek :evil_lol: ale i tak śliczny jest :loveu: nowe fotki :) Quote
Pimpek Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Wróciłam :cool3: Było tak sobie, na szczęście nikt z chłopaków mnie do tańca nie zaprosił :lol: Ymmm...Ale nie wiem czy to dobrze... Gdy stroiliśmy salę Maks się pytał, ja mówię nie, a on mówi 'ale ja cię tka bardzo lubię' teraz bardzo żałuję że się nie zgodziłam.... Quote
Paulina. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Pimpek napisał(a):Było tak sobie, na szczęście nikt z chłopaków mnie do tańca nie zaprosił :lol: Gwarantuję Ci, ze zmienisz zdanie, czy oby napewno "na szczęscie" :evil_lol: Ale masz czas jeszcze.. ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ach, te miłości z podstawówki... :lol: :loveu: Quote
Karolajnaxx Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witanko :lol: Ja podstawówkowe miłości mam za sobą... teraz są gimnazjalne :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja w podstawówce nie miałam jako takich miłości, w gimnazjum.....no mało, zobaczymy co mnie czeka w liceum :p Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witanko Poczytalam sobie o milosciach, tez takie wpodstawowce milam hihi, ale dzieki tobie sobie powspominialm hihi Quote
Selenne Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Zrobiłam bannerek o który mnie prosiłaś :) Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 fajny banerek:loveu: Kiedy beda jakies nowe fotki?? Quote
diabelkowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 daj sie poprosic :))) no ja tez swoje pamietam :-) musze przyznac ze osoby ktore znam i nosza imie Sergiusz sa dosc ehm dziwne ... ;p Quote
Recommended Posts