Pimpek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Hej :multi: ale wczoraj burza straszna była :shake: A w dzień nie było do obiadu 2 faz, tylko światła się świeciły, i na dole lodówka i TV działało. A co do wczorajszego dnia, na początku było tak: Tata spuścił Pimpka bez nikogo wiedzy, było tak gdzieś po 14, pies nie jadł jeszcze obiadu, złapałam Pimpka, i go za obrożę do budy prowadziłam ale on wierzgał bo nie chciał, wiec mu się oberwało, na tatę byłam serdecznie zła. Jak Pimpo pojadł, to go znowu spuściłam, jeśli nie rozumiecie mojej złości do taty piszcie, wytłumaczę. Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 3 foty Kitka z 17 Stycznia, mam chyba jeszcze jedną ale gapa (ja...) nie zauważyłam jej i na kompa nie zwaliłam :shake: Kitek po moim przyjeździe do domu: Łapka przednia prawa opuchnięta, chyba jakiś kot go mocno tam ukąsił Na uszach jakieś jakby strupy, w jednym uchu w pewnym miejscu zaczerwienione, czy to zapalenie? Ma mało ucha pod jednym uchem i z 2 strupy A to wszystko przez to zee się gryzie z jakimiś innymi kotami! Quote
a_ga.isk Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dawno mnie nie było ;) Kiciuś śliczny... Twój? Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 a_ga.isk napisał(a):Dawno mnie nie było ;) Kiciuś śliczny... Twój? Witaj :multi: Tak, mój ;) Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kotek cudowny :loveu:. Niestety na nich się nie znam, to ci nie pomogę :(. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobry wieczór :) Jaka piękna kokarda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniskaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Super kotek :) też mam kociaka ;) Zapraszam do nas:) nowe zdjecia Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Buziaki dla grzecznego Pimpka :loveu: Kituś śliczny :) Quote
Avaloth Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 oj ten nie dobry kiciuś :eviltong: ale na zdjęciu wygląda ślicznie :) są fotki :lol: Quote
Karolajnaxx Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Śliczny kociaczek, niedługo też u nas jakiś zamieszka :p Quote
Marzena&Gusti Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://images27.fotosik.pl/142/62063c0126d1e17fmed.jpg :loveu: śliczny kotecek:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 http://images27.fotosik.pl/142/62063c0126d1e17fmed.jpg Ale wytworny ten Kitek. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 śliczny koteczek :loveu::loveu::loveu: i do twarzy mu w niebieskim ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Cześć :multi: Co u nas?:cool3: Gdzieś tak w poniedziałek spadło trochę śniegu le to już teraz ostatki... Ferie 'zimowe' się skończyły i znowu ta szkoła :shake:A w co drugie wtorki jest najgorzej bo głodnieję po 7 godzinach w szkole :evil_lol:Oderwał mi się nosek od okularów, naprawdę nie wiem jak :siara::evil_lol: Więc nie miała okularów przez z 3-4 godziny bo tata pojechał by to naprawili, aha i Pimpka spuściłam, i gdy odrabiałam zadanie (bo aż tak źle nie widzę) to on sobie biegał :lol: A potem wyszłam na pole, nawołałam się na niego dość długo, w ogóle go nigdzie nie było widać, chyba był aż na gościncu :shake: Gdy przybiegł to mu dałam smakołyków trochę, potem z pomocą smakołyków go usadziłam by trochę pozował do zdjęć, a że mój aparat tak szybko fot nie robi dy się po mału ściemnia to nim pstryknęłam on gdzieś pobiegł bez smakołyka ;) W ogóle jak on widzi że to pstryka to zwiewa :evil_lol: Zdjęcia jeszcze na aparacie a bateria siada więc nie wiem kiedy je zgram :shake: No ale nie długo :lol: Jutro o 16 mamy w szkole Choinkę :multi: Tylko że Maksio ( kumpel z klasy, mniejszy ode mnie o wiele ;) ) się założył chyba o 5 zł że zatańczy z wszystkimi dziewczynami ze swojej klasy.... Ja nie umiem tańczyć, zwłaszcza z jakimś chłopakiem i to niższym, a w ogóle to się obawiam że ktoś mnie zaprosi do tańca z starszych klas, na pewno odmówię, nawet gdyby to był Sergiusz.... Buuuu..... Zwłaszcza ze z tym Serkiem wiąże się pewna afera...Ale jej nie opowiem. Dobra przejdźmy do innego tematu, kiedyś dawałam wam foty, a tą przeoczyłam: Zabawa ze swoją gumową myszą :lol: Quote
Recommended Posts