Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeeej :multi:
U kogo oprócz mnie już są ferie zimowe ? :eviltong:
Taaa..... Tylko śnieg już cały stopniał, tylko tam są jeszcze jakieś resztki, no ale co to za ferie zimowe bez śniegu :shake:
Pimpek spuszczony, biega sobie, wołałam go chyba z pół godziny od strony łąk, a on się dobijał od strony drogi :evil_lol:
Może będą jakieś foty, nie wiadomo ;)

Posted

Dzisiaj siedzę sobie przed dogomani, słyszę piski, skomlenie, jakby Pimpka, wybiegam z domu ( w kapciach ) patrzę, tata koło Pimpka a Pimpek się drze w niebo głosy bo wsadził jakoś łapę w ogrodzenie.
Przybiegł dziadzio, sąsiad nawet zza siatki doradzał, dziadzio pobiegł po obcęgi czy coś takiego, coś tam poruszał i Pmpek wolny. A na dodatek jeszcze Pimpek się na sąsiada darł, a on przecież chciał pomóc, niewdzięcznik!
A potem się zachowywał jakby nigdy nic, biegał, za piłką latał, he,he a na początku to tak biegał, cieszył się że znowu wolny ;)
Poszliśmy na spacer, potem znowu Pimpka spuściłam, a potem go musiałam uwiązać bo mama idzie na pogrzeb mamy swojej koleżanki, a Pimpek mógłby za nią tam pobiec, a do tego za nie długo sam będzie obiad jadł.

Posted

Elo :cool3:
Foty ?:hmmmm:
Taaaaaaaa, ostatnio mnie bolała głowa i gardło gdy przełykałam np. ślinę, dziś mnie raczej nic nie boli, mama nie chce mnie puścić na podwórko bo że niby jestem chora albo że tylko chwilowo mi przeszło, może jutro uwierzy że nic mi nie jest... :evil_lol:

Acctiually napisał(a):
Ale kotek ma ZĘBISKA :P
Aż się boję:P

I masz czego :evil_lol: A wiesz jakie ostre ?:razz:
Kasja, witaj! :D

Posted

Witanko, witanko :eviltong:
ja jeszcze nie mam ferii :( ale już oceny wystawione i czekam do 28 :eviltong:
a kiedy nowe fotki? :) bo u mnie chyba jutro, możliwe
:evil_lol: