Pimpek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Magda:) napisał(a):Super, fajny będzie miał prezent:cool3: Pewniejuż się chłopak cieszy;) On nic o tym nie wie, to ma być niespodzianka ;) U mnie nic ciekawego, ale chcę was o czymś powiadomić :cool3: Serdecznie ogłaszam ze tata zgodził się żebym zrobiła jego cyfrówką w Mikołajki foty Pimpkowi z budą, no i może nie tylko :razz: [SIZE=2]A i mówiłam mu też że Pimpek nie ma żadnej foty na śniegu i..... Jak spadnie to się tata pewnie zgodzi :lol: A więc można powiedzieć że wraz z Mikołajkami nadejdzie sezon fotowy :eviltong: Quote
zaba14 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam poraz pierwszy w tej galerii jestem, Pimpek jest sliczny ;) a co do fotek, to masz ograniczony dostep do aparatu? :) czekamy na fotki! :) Quote
Pimpek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 zaba14 napisał(a):Witam poraz pierwszy w tej galerii jestem, Pimpek jest sliczny ;) a co do fotek, to masz ograniczony dostep do aparatu? :) czekamy na fotki! :) Witam :p Tak, mam ograniczony dostęp do aparatu, może wyjaśnię ;) A więc aparat jest mojego taty, ja nie posiadam aparatu, ani komórki z aparatem, więc żeby zrobić zdjęcie muszę pożyczyć od taty, a tata nie zawsze się zgadza :roll: Quote
Bewarka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Już się nie mogę doczekać! Ja chcę zobaczyć tą budę! :loveu: :D Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pimpek napisał(a):On nic o tym nie wie, to ma być niespodzianka ;) U mnie nic ciekawego, ale chcę was o czymś powiadomić :cool3: Serdecznie ogłaszam ze tata zgodził się żebym zrobiła jego cyfrówką w Mikołajki foty Pimpkowi z budą, no i może nie tylko :razz: [SIZE=2]A i mówiłam mu też że Pimpek nie ma żadnej foty na śniegu i..... Jak spadnie to się tata pewnie zgodzi :lol: A więc można powiedzieć że wraz z Mikołajkami nadejdzie sezon fotowy :eviltong: Ale fajnie. :multi: :multi: :multi: Już się doczekać nie mogę. :p A co do budy, to żeby psiakowi nie wiało możecie zasłonić wejście jakimś kocem itp. ;) Quote
Marta_Ares Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 to ja rowniez czekam na zdjecia:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Też czekam :multi: zrób duuuuużo fotek :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hej, hej :lol: Wpadam z rewizytą! Pozdrawiamy i czekamy na fotencje :diabloti: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Ale fajnie. :multi: :multi: :multi: Już się doczekać nie mogę. :p A co do budy, to żeby psiakowi nie wiało możecie zasłonić wejście jakimś kocem itp. ;) Myślisz że tego nie robiliśmy ? No oczywiście że tak, ale ten cwaniara to zerwał, a solidne było :shake: A i jak dzisiaj wracałam ze szkoły to podbiegł do mnie szczeniak sąsiadów, on jest prze milusi i słodziusi :loveu: Ale potem jego pan wołał, a on przede mną się kładł pokazując że jestem silniejsza, jakby myślał że to ja tka wołam, pogłaskałam go, potem on pobiegł do pana, i.... usłyszałam PISK :placz: Pewnie psiaczkowi się dostało że nie przybiegł od razu albo że się od domu oddala (brama była otwarta)... Quote
Avaloth Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 eh oberwał pewnie biedaczek .no ale chyba nic mi się nie stanie gorzej jakby go jakiś samochód jechał albo jakiś duży pies przyszedł czy coś:shake: nowe fotki ! xD poza tym zapraszam na pierwszy odcinek mojego fascynującego serialu :evil_lol: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dzięki wszystkim :p chester07, może i tak, ale ja bicia psa nie popieram, no chyba że lekko jak pies coś naprawdę zmaluje, ale aż tak żeby piszczał nie, nie-e-e :shake: Z resztą pewnie na klapsie się nie skończyło, pewnie jeszcze na niego nawrzeszczał jak znam życie... Jutro mają do nas przyjechać jacyś psycholodzy do szkoły i będziemy mieć jedną lekcję i z nimi 4, ale to i tak lepiej niż 5 normalnych ;) (pięć lekcji mamy tylko w czwartki ) Ale pani mówiła żeby w razie czego zabrać książki jakby nie dojechali, ale ja podręczników nie biorę :diabloti: Tylko zeszyty ćwiczeń i zeszyty ;) Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no prosze tej to dobrze:evil_lol: a ja jutro probna mature z angielskiego pisze:shake: Quote
Karolina_Nett Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pimpek napisał(a):Dzięki wszystkim :p chester07, może i tak, ale ja bicia psa nie popieram, no chyba że lekko jak pies coś naprawdę zmaluje, ale aż tak żeby piszczał nie, nie-e-e :shake: Z resztą pewnie na klapsie się nie skończyło, pewnie jeszcze na niego nawrzeszczał jak znam życie... Jutro mają do nas przyjechać jacyś psycholodzy do szkoły i będziemy mieć jedną lekcję i z nimi 4, ale to i tak lepiej niż 5 normalnych ;) (pięć lekcji mamy tylko w czwartki ) Ale pani mówiła żeby w razie czego zabrać książki jakby nie dojechali, ale ja podręczników nie biorę :diabloti: Tylko zeszyty ćwiczeń i zeszyty ;) Biedny piesek, żeby bić psa... :shake: A ja jutro mam wolne i dwie darmowe godziny lodowiska, i w piątek też wolne i darmowe kino ("idziemy na jakiś "Gwiezdny pył") :evil_lol:. Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Marta_Ares napisał(a):no prosze tej to dobrze:evil_lol: a ja jutro probna mature z angielskiego pisze:shake: Nie zazdroszczę :shake: Ola164, no, ale nie wiadomo czy oni dojadą ;) Karolina_Nett, oj tak, jeju jak ja się bałam ze ten pan ( jego właściciel :evil_lol:) coś zrobił temu pieskowi, jak usłyszałam ten pisk, a on przecież po prostu jest bardzo towarzyski, lubi głaskanie, jak mu tak zależy by jego pies na drogę nie wychodził to niech bramę zamyka :shake: Co do kina,lodowiska i wolnego to masz fajnie ;) Też chcę wolne ! :D Quote
Karolina_Nett Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No właśnie, będą? Ja też się cieszę z wolnego :D. Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Sota36,Karolina_Nett, foty Pimpkowi jutro popstrykam jak dobrze pójdzie więc wkleję je tu jutro lub 7 Grudnia, ale jak chcecie to mogę dać foty z lata kózek sąsiadów :D Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Albo może postaw budę wejściem w stronę jakiejś ściany to nie będzie tak wiało bo wejście będzie zagrodzone :cool3: Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Albo może postaw budę wejściem w stronę jakiejś ściany to nie będzie tak wiało bo wejście będzie zagrodzone :cool3: Nie powinno wiać, a jak będzie, to coś wykombinuję ;) Quote
Dobcia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Czesc pimpkowa:) No to czekamy na jutrzejsze zdjęcia;) Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja też czekam na fotki Pimpusia w nowym mieszkanku. :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts