jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dobry Wieczór :multi::multi: jaka śliczna Kicia :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 sliczny kociasty:loveu: a co bylo malemu ze operacje mial robiona? Quote
Eriu Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam z rana :). Jaki śliczny kiciulek :D Bardzo podobny do kota TZa. Chciałam pytać, co było kiciakowi, ale widzę, że mnie tu ubiegła pewna osobistość ;). Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kotecek!!!!!!!! :loveu: czemu wszyscy mają koteczki tylko ja nie? :placz: Quote
despera Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cudne kocisko:loveu::loveu::loveu: Agacia, ja mam większą ilość, mogę się podzielić:evil_lol: Quote
BBeta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzień dobry ;) http://img158.imageshack.us/img158/5787/zd59eb0.jpg Śliczny :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam ślicznego psiaka i kociaka:lol: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 jaki kochaniutki kociak :loveu: witanko :multi: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam co tam u Was, jak w szkole??? Quote
Aville Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Piesio śliczny, przesympatyczną mordkę ma, i oczka, ale że ja jestem zdeklarowaną kociarą to się tak zachwycę... JAKI CUDNY KOTECEK :loveu: agaciaaa napisał(a):Kotecek!!!!!!!! :loveu: czemu wszyscy mają koteczki tylko ja nie? :placz:Ale wiesz, że tę sytuację można łatwo naprawić, nie? :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Aville napisał(a):Ale wiesz, że tę sytuację można łatwo naprawić, nie? :cool3: Może kiedyś sie da, ale teraz niestety nie :shake: Quote
Pimpek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Koteczek maił operację bo przychodził do niego taki kocur w nocy i go gryzł, był silniejszy od Kitka więc Kitek przegrał,miał pogruchotaną łapę,pani weterynarz wyciągała z niej szczątki małych kości, Kitek do dziś pazura nie chowa,palec nie ruchomy......:shake: W szkole OK, tylko że odrabianie lekcji dużo czasu zajmuje :evil_lol: U Pimpka i Kitka też jest OK, jutro spuszczę Pimpka, może porobię mu jakieś foty :razz: Kitkowi też :razz: Quote
furciaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a ten kocor dalej przychodzi?? czekam na zdiecia:loveu: Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='furciaczek']a ten kocor dalej przychodzi?? czekam na zdiecia:loveu: Oj, chyba już nie, ale za to przychodzi inny i gonił Kitka w koło domu a Kitek się darł i się gryźli a potem Kitek wrócił taki padnięty do domu :-( Ja byłam wtedy z klasa na basenie, ale mama i babcia to widziały, ten kocur jest takie czarno biały i taaaaaaaaaaaki duży :shake: A co do fot to nowych nie mam :shake: Ale przerobiłam jedną z fot Pimpka, pokażę wam, ale od razy pisze że ona była robiona w jakimś słabym programie, ale nie photoshopie tylko takim bez bajerów :eviltong: He he :cool3: I kilka starych fot :p Tylko nie wiem czy znajdę jakieś Pimpkowe :mad: Wyglądało to gorzej, ta ropa,krew,dziury..... Chora łapka Kitka po walce, nie widać tu za dużo jakie miał rany, ale na szczęście już wszystko Oki ;) A tka wyglądała łapka Kitka daaaaaaaaaaaaaaawno temu, czyli gdy rana nie była spodowowana walką, tylko złapaniem się w łapkę na myszy (chyba) :shake: Dawno się to już zagoiło na szczęście :cool1: U nas grill :cool3: Kitek przed chwilką zwiną kiełbasę zapasową i ją zerzarł :cool1: Ozcywiście nie całą, połówkę dostał Pimpek :multi: Nowe foty możliwe że będą jutro lub po jutrze :lol: Bye :eviltong: Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hey! http://img158.imageshack.us/img158/5787/zd59eb0.jpg Jaki słodki śpioch:loveu: http://img408.imageshack.us/img408/4604/pimpulekvs1.png ładna przeróbka;) Szkoda tylko, że wszystkie zdjęcia takie malutkie;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jakie crazy fotki :cool3: dobry wieczór :loveu: Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Calkiem fajan ta przerobeczka:loveu: Oj kitek to ma pecha widze do kocich kolegow:shake: Miejmy nadzieje ze wiecej juz podobnych sytuacji nie bedziecie mieli... Quote
Pimpek Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 furciaczek napisał(a):Calkiem fajan ta przerobeczka:loveu: Oj kitek to ma pecha widze do kocich kolegow:shake: Miejmy nadzieje ze wiecej juz podobnych sytuacji nie bedziecie mieli... Też mam taką nadzieję..... A co do Kitkowych kumpli to on się przyjaźni tylko z kociczką sąsiada :shake: No i mną oraz resztą mej rodzinki :diabloti: Quote
Recommended Posts