Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro się tak palicie to mam do was prośbę :
Uspokujcie się :diabloti: A i pomódlcie się o ładną pogodę, bo ja miałam zamiar zrobić Pimpkowi sesję na traktorze, i jak prosi o smakołyka, i sesję na huśtawce, i sesję podczas zabawy, a tu LEJE !!
Więc do póki nie przestanie lać..... fot nie będzie :placz:

Posted

[quote name='furciaczek']a u mnie 24 stopnie i sloneczko od kilku tygodni nieprzerwanie swieci:loveu::diabloti:
Zazdroszczę.........
agaciaaa,u mnie nie leje już ale jest brzydko, ale jutro powinno być ładnie - chyba.....

Posted

Anetka83 napisał(a):
a u nas na szczęście nie pada:)

U mnie dziś tez nie padało, więc Pimpka spuściłam, ale fot nie robiłam bo tata nie pozwolił a to jego cyfrówa :placz:
Więc większość fot będzie komórkowych.......
A ten mój mały debil Pimpek jak zwykle nie słuchał się - gonił mojego kota po łąkach i nie chciał przyjść, dopiero mama zaczęła go wołać to przyszedł :mad:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jedziemy do Londynu :cool3:

To sie spieszcie bo pora deszczowa nadchodzi i przez kilka miesiecy slonca tu nie zobaczycie:shake: i po koleji przyjezdzac bo wszystkich nie pomieszcze:evil_lol:

i gdzie te foty pimpkowe:cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
To sie spieszcie bo pora deszczowa nadchodzi i przez kilka miesiecy slonca tu nie zobaczycie:shake: i po koleji przyjezdzac bo wszystkich nie pomieszcze:evil_lol:

i gdzie te foty pimpkowe:cool3:

U nas o dziwo wczoraj nie padało :crazyeye:
Ale foty jak już pisałam będą tylko komórkowe bo tata nie pozwala cyfrówką a to jego :placz: