Marta_Ares Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 super:loveu: :loveu: ale ja prosze o wiecej;) Quote
Pimpek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Skoro się tak palicie to mam do was prośbę : Uspokujcie się :diabloti: A i pomódlcie się o ładną pogodę, bo ja miałam zamiar zrobić Pimpkowi sesję na traktorze, i jak prosi o smakołyka, i sesję na huśtawce, i sesję podczas zabawy, a tu LEJE !! Więc do póki nie przestanie lać..... fot nie będzie :placz: Quote
Eriu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To Częstochowa się zrzeka braku deszczu na rzecz Pimpkowych sztuczek ;). Quote
Pimpek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Eriu napisał(a):To Częstochowa się zrzeka braku deszczu na rzecz Pimpkowych sztuczek ;). Och, dziękuję :cool3: U was też leje ? Quote
Anetka83 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a u nas na szczęście przestało padać:) Quote
Bewarka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Anetka83 napisał(a):a u nas na szczęście przestało padać:) ...chciałam to powiedzieć :cool3: ale to ich chyba nie pocieszy :lol: Quote
Anetka83 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 justys95 napisał(a):...chciałam to powiedzieć :cool3: ale to ich chyba nie pocieszy :lol: ;) no chyba nie... ale niedługo u nich tez przestanie lać:p Quote
Bewarka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Albo zarażą nasze tereny i wtedy wszędzie będzie padać :evil_lol: ja przez deszcz przeziębienia się nabawiłam :mad: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To w takim razie życzymy jak najlepszej pogody!!! :) Quote
Tina.Sara Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 u nas suchutko :eviltong: ale rano mi autobus nie przyjechał, stałam godzine na przystanku na deszczu i marzłam Quote
Kincia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dobry :multi: U nas dzisiaj nie padalo uffff :evil_lol::evil_lol: Quote
Eriu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No u nas dziś raz padało, potem był spokój. Ale i tak paskudnie, zimno, mokro itp. Quote
Pimpek Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Ale wy macie dobrze, u mnie - kałuże,błoto,nie pada,mija z pół godziny,leje że ho ho,przestaje padać,pija trochę czasu, znów leje :placz: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a u mnie 24 stopnie i sloneczko od kilku tygodni nieprzerwanie swieci:loveu::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jedziemy do Londynu :cool3: U mnie dziś od rana znów zaczęło lać :roll: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześć Pimpki, u was dalej brzydka pogoda? U mnie dziś ładnie :loveu: Quote
Pimpek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='furciaczek']a u mnie 24 stopnie i sloneczko od kilku tygodni nieprzerwanie swieci:loveu::diabloti: Zazdroszczę......... agaciaaa,u mnie nie leje już ale jest brzydko, ale jutro powinno być ładnie - chyba..... Quote
Pimpek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Anetka83 napisał(a):a u nas na szczęście nie pada:) U mnie dziś tez nie padało, więc Pimpka spuściłam, ale fot nie robiłam bo tata nie pozwolił a to jego cyfrówa :placz: Więc większość fot będzie komórkowych....... A ten mój mały debil Pimpek jak zwykle nie słuchał się - gonił mojego kota po łąkach i nie chciał przyjść, dopiero mama zaczęła go wołać to przyszedł :mad: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jedziemy do Londynu :cool3: To sie spieszcie bo pora deszczowa nadchodzi i przez kilka miesiecy slonca tu nie zobaczycie:shake: i po koleji przyjezdzac bo wszystkich nie pomieszcze:evil_lol: i gdzie te foty pimpkowe:cool3: Quote
Pimpek Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 furciaczek napisał(a):To sie spieszcie bo pora deszczowa nadchodzi i przez kilka miesiecy slonca tu nie zobaczycie:shake: i po koleji przyjezdzac bo wszystkich nie pomieszcze:evil_lol: i gdzie te foty pimpkowe:cool3: U nas o dziwo wczoraj nie padało :crazyeye: Ale foty jak już pisałam będą tylko komórkowe bo tata nie pozwala cyfrówką a to jego :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Pimpek napisał(a): Ale foty jak już pisałam będą tylko komórkowe bo tata nie pozwala cyfrówką a to jego :placz: Czemu nie pozwala? :hmmmm: To niech sam zrobi :evil_lol: Cyfrówka też może być ;) Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 niech będą i komórkowe :) ważne, żeby były :) Quote
Recommended Posts