Ivonna70 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nie da się ukryć,że praca czyni mistrza. asher Jednak bym nie porównywała tego do poziomu polskich testów i poziomu psów na nich. Quote
arrakis Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Ivonna70'] W zeszłym roku jeden z lepiej pracujących psów. Bob vd.Grafenburg http://youtube.com/watch?v=pm3OzJJ1a8w Aż miło popatrzeć:loveu:.Ale chłopak temperamentny! Quote
ayshe Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jak juz gadamy o testach to mnie sie podobala ta rosyjska sunia:loveu: troszke na czolowce miala ochote zdaje sie do sedizego :evil_lol::evil_lol:,fajna dziewczynka. http://youtube.com/watch?v=K7LzlKNA0lk Quote
asher Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Ivonna70']asher Jednak bym nie porównywała tego do poziomu polskich testów i poziomu psów na nich. Czy ja wiem? Jak by tak z tymi suczkami, które widziałam na filmie solidnie popracować, to z kilku na pewno dałoby się zrobić takiego Vegasa :cool3: ;) A serio... Zewsząd słychać narzekania, że te polskie owczarki to takie bleeee, kanapowce bez drive'a... Więc po psach z VA spodziewałam się Bóg-wie-czego. Cóż... zderzenie z rzeczywistością było dośc bolesne. Quote
ayshe Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 asher-polskie ony sa po niemeickich...nie z kosmosu ..ba po tych najbardziej plasticzkowych:diabloti:... jedno jest pewne:w polsce onek z czuba moze lapac samymi klami,miec problemy z czolowka i tez testy zda.zwlaszcza jak pozorant pozoruje "dla eksteriera";). widac wszystko na testach bszs.wystarczy teraz kryc tymi co maja jakie takie drive'y a nie wypracowane wszystko. co do wypracowania...no coz....to tylko kwestia czasu prawda?jedno jest pewne:przydalovy sie zeby pracowano z sukami o ktorych mowisz.pracowano.wystarczy tez zeby cwiczak widzialy nei tylko z okazji przygotowania do testow i ewentualnego egzaminu oddzialowego ipo1:diabloti:. asher-sv nie jest krysztalowa organizacja bo tworza ja ludzie nei bogowie;).ale jest najlepsza organizacja.oparta moze na kompromisach ale jednak twardo stapajaca po rzeczywistosci.sv2000 jest juz nieco inna nieprawdaz?:diabloti:.ale tak sie daleko nei zajedzie.nie da sie silowo wysterylizowac 3/4 populacji hodowlanej.:cool3::shake:.mowilam ze demokracja to najgorszy system?:roll::evil_lol: Quote
askad Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Ivonna70']Kilka filmów z BSZS. .......... W zeszłym roku jeden z lepiej pracujących psów. Bob vd.Grafenburg http://youtube.com/watch?v=pm3OzJJ1a8w Też bardzo podobała mi się jego obrona - jest synem Duxa - podobnie jak Quantum - więc raczej nie po tatusiu to odziedziczył :lol:, tylko po mamusi (1/8 krwi byłej DDR). Jestem fanką charakteru i temperamentu Boba - więc kiedy rok temu zobaczyłam, że jego matka została wypożyczona do hodowli Frankengold na miot - nie omieszczkałam zamówić suki - i teraz nie żałuję :lol: Quote
ayshe Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 askad-brawo za decyzje.decyzja po czym bedziemy miec psy w hodowli nalezy do hodowcow.czy beda to psy po psach ktore wypocily testy na bszs czy zapracowaly na nie wlasnym drive'm i charakterem. bob jest jednym z psow na ktorych prace przyjemnie popatrzec a nie z...niejaka konsternacja.bo samo zlapanie rekawa to nei wszytko i to wiadomo;). Quote
Recommended Posts