Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Nie myślcie, że u Kleksia nic się nie dzieje...To ja po prostu mam tak mało czasu, żeby pojechać do Wołomina. Ale jak już go znajdę, to obiecuję fotorelację z pobytu!

Posted

Swawola:cool3:

Kleksiu u mnie na rękach:loveu:

Kleks u pana przy kompie, pomaga mu instalować Javę;)

Gucio wypoczywa w fotelu i z jego wyżyn chłodnym okiem ocenia rzeczywistość :p

Posted

Fatalna jakość, ale intencje dobre!
Gucio jest tak czarny, że prawie go nie widać na fotelu na zdjeciu. Ja wyglądam jak wielki księżyc i ogólnie do bani... no ale najważniejsze, że Kleksik jest absolutnie boski!:loveu:
Kąpałam go dziś i okazał się anielskim i grzecznym psem, stał pod prysznicem, nie uciekał, wyraźnie rozkoszował się ciepłą kąpielą, dał się wysuszyć suszarką.
Jak zwykle cieszył się na przyjazd Mimi i bawił się z nią do upadłego. Jak zwykle chcieli się zagryźć z Fikonem. I jak zwykle był na spacerze z Guciem, który od jego przybycia zmienił nawet nawyki żywieniowe, zaczął jeść suchą karmę, której 16 lat nienawidził, a dziś zjadł nawet DentaStixa:evil_lol:

Posted

Ależ z tego Kleksia jest przystojniacha. Cudny, maleńki puszek !!! Nie podchodź tak krytycznie do swojego wizerunku bo przy urodzie kleksia nawet miss świata wyglądałaby jak ............ no tak blado :eviltong:
Jeszcze jedno - jak to dobrze, że twój tato ma Kleksika bo inaczej kto by mu pomógł ???

• 2 weeks later...
Posted

Kleksik spędzi pierwsze Święta w nowym domu i z tej okazji życzy wszystkim, którzy pomagali mu w poszukiwaniu domu oraz leczeniu WESOŁYCH ŚWIĄT!!!:tree1:

Posted

Kleks w nowym kocyku z polaru, który jego pan dostał ode mnie w prezencie (notabene kocyk nabyty na aukcji Bodziulki)

Kleks z panem i Mimi po kolacji- wypoczywają;)