thaida&Argo Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Argo za trzy dni kończy swój pierwszy rok życia :cool3:, więc zakładam mu galeyjkę. Quote
shangri_la Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 o nastepny gończak :loveu: wiem juz ze bede tu czestym gościem :cool3: napisz cos wiecej o psiaku i koniecznie wiecej fotek ;) obrozka na 2giej fotce sliczna ( sama sie nad taka zastanawialam- ale nad ta bardzoej czerwona z hiltona- jakby co to zapraszam do tematu "obroze, szelki smycze" w dziale "wszystko o psach" :lol: [SIZE=2]pozdrawiam Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 2 foteczka boska:loveu: wygląda na niej jak malowany:loveu::loveu::loveu: Quote
thaida&Argo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 shangri_la To o psiaku więcej otóż jest on niestety bez rodowodu. Teraz szczerze tego żałuję... Udzielamy się na forum gończych i ogarów tam też można znaleźć naszego bloga :) Argo jak to gończy ma wesołe usposobienie. Lubi biegać, pływać i beztrosko się bawić :P Nie zaszkodzi też od czasu zaszczekać na przechodniów, pożebrać i się poprzytulać :] A obróżka nie dość że ładna to sie jeszcze nie rozwaliła a kosztowala jakos tak malo :o , Iwona1984, No jak malowany wygląda bo trochę jest podrasowana :P Anetka83 :] Oto zdjęcia: Świński ryjek :D Ja wcale nie śpię!! Quote
shangri_la Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 zaraz mykam na forum ogara i gonczego zobaczyc wasz temat :cool3: http://imgcash6.imageshack.us/Himg509/scaled.php?server=509&filename=img2822hz2.jpg&xsize=640&ysize=480 super ;) moja Bira tez tak czesto zasypia :evil_lol: hehhe bardzo ladne podpalania ma Argo :cool3: pozdrawiam Quote
thaida&Argo Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 shangri_la a zapraszam na nasze ulubione forum #cool3 Argo szczególnie lubi tak zasypiać jak widzi coś do jedzenia, żeby odwrócić uwagę, a wystarczy odwrócić wzrok i jedzonka nie ma :o Też mi się podpalanie podoba #loveu prawie identyczne ma Bora, którą chyba znasz z dogomanii :) Quote
thaida&Argo Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Zdjęcia z dzisiejszego spacerku w ostatnich promieniach słońca :D By Barbarkaaa Quote
asia_i_bora Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 witamy naszą kopię podpalaniową ;) miło Was tu widzieć :buzi: Quote
thaida&Argo Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 asia:) nam również miło :D Na koniec zdjęcie Pati =] By Barbarkaaa Quote
Recommended Posts