Neris Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Nie znacie się i nie umiecie docenić ich BEZWZGLĘDNEGO piękna... Ej a harem to co, trzy dziewczyny i jeden chłopak? A oni się kolorami nie zgadzają... Quote
Neigh Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A wcale, że nie som! Najładniejsze to są gekony toke. Tylko wiesz Neris.....one to hihih kiepsko sypiają. To znaczy nie tak .............rewelacyjnie sypiają w dzień. No chyba, że dasz im radę zamienić:p Quote
Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Lubiłam ja marcepan......:shake: Na allegro napisali ,że harem-jak szybko wlazłam tak szybko uciekłam ja.....a fuj!!!! Nie lubiem żadnych takich.....żabów, wężów, żmijów, ....gekonów...:diabloti: Quote
Neigh Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Żabowie są straszni, tu się wyjątkowo zgodzę:-) Quote
Neris Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ej ale ropuchy to fajne som!!!! U mnie mieszka parka pod winoroślą... Quote
Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Żabowie więcej niż straszni-ich się bojam straszliwe....:shake: Quote
Neigh Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja nawet jak chodzę z konewką moje kwiatki odwiedzać .........to wyłącznie jak widno jest.....bo mogą być gdzieś zaczajeni. Ale za to mam szyszkowca:-) Poszukajcie sobie, a co Wam będę ułatwiać. Miałam jeszcze agamę błotną..........ale starowinka już byla.....no i odeszła Quote
Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A se poszukałam-też nie lubiem takowych..... .....cos takiego -prawda???? Quote
Neigh Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 I owszem. Miałam dwa, ostał się jeden. Taki już staruszek, ale jeszcze dziarsko za świerszczami gania. I wiecie co? One jak sie wystraszą to się zwijają ponoć w taką nastroszoną kulkę.....co jak szyszka wyglada. Moje nigdy przenigdy tego nie robiły. Felek, bo tak sie zowie, to pozostałośc mojego "gadziego szaleństwa" Quote
kaerjot Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A ja się zastanawiałam, po co w zoo-logach świerszcze sprzedają. Myslałam sobie, że ludziska je w klateczkach trzymaj, albo coś. Quote
Neigh Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A nie do jedzenia:-). Są różne rodzaje :-) moj nie przepada za bananowcami:(. Dobra znikam, bo mi Neris w łeb da za offy:-) Quote
Neris Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A te swierszcze to komu niby zawiniły.. Quote
wiewiora1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Neigh,,,dobrze wiedzeic ze masz takie gadziska,,,,i wiesz sporo o nich,,,,,bo bede mogla pytac w razie probemow:cool1: Quote
Neris Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Chyba sobie nie kupiłaś???????????? Quote
wiewiora1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:,,,znajomy z zoo,,trzyma je czekajac na nasz powrot z afryki....:cool1::cool1:,,,,,,,,nie nie ja lubie kudlacze,,,,,,to dla znajomej,,ale ona nie ma pojecia o nich i zastanawia sie czy jak teraz wyjedziemy na 4 dni to co u niego z jedzeniem,,,,,,,??? Quote
Celina12 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Biedne świerszcze....ale tak już niestety świat nasz skonstruowany jest.... Chciałam Wiewiórce kudłatej przypomnieć,że ostatnio nie tylko -jak widać- lubi kudłacze....:evil_lol::evil_lol: Quote
Neigh Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No dooobra przyznam się .......gadziory to mój robaczek szaleństwa. Tylko wężowte nieeeeee bo trzeba żywymi stworkami karmić. A świerszczów mi Neris jakoś mniej szkoda.... Wszystkich najbardziej namawiam na anolisy karolińskie - to legwanowate, takie malusie, malusie. Spijają wodę z listków i zmieniają kolor, ciut tak jak kameleony. Kamelonów do hodowli amatorskiej nie polecam. ( bo trudne!!!). Anolisy zaś łatwe i ładne........ba......a jak sie samczyk do samiczki zaleca, albo drugiego gostka straszy, to wiuuuuu podgardle rozkłada. Lepsze to niż telewizor słowo:-) Rady ...............proszę bardzo:-) Bez fałszywej skromności duużo wiem na ten temat:-) Żabowie mają biale obleśne brzuchy,............i są płazince fuuuj Quote
akucha Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ja protestuję!!! :x:bad-word::madgo::nono: Żabki sa cudowne!!!!!!!!! Niezwykłe i bardzo pozyteczne, kocham je!!!!!!!! :placz: A ta jak moja Bela :lol: Proszę mi tu kochac żabki proszę wszystkich Cioć!!!!!!!!!!!!!!! Gekon wklejony przez Celinkę, ładny. Nerisowej marcepany :shake: A co u maluchów??? Quote
Neigh Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Bossshhe niebieskie żaby...........koszmar stał sie rzeczywistością........ Quote
Kasia25 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Kamilek sobie na dziłace przygarną żabe i nazwał Bertą:p Musiałam biedacze przez płotek przeprowadzić, bo chyba by zadługo szczęśliwą nie była. Mafiozi są super, ślicznochy!!!!!!!!! Nerisowa dajże jeszcze, proszę!!!!!!! Quote
Neris Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Nie mam zdjęciów na razie no... Raportuję wpłaty: Sekretarz Mafii Nadmorskiej (albo jej mąż) - 100 Amella1 (bazarek) - 20 Ewa B (bazarek) - 21 Razem 141 zł Wydalim: 9,80 antybiotyk 18,86-krople do oczu i maść do oczu 54 - żwirek (sporo, ale okazuje się że nie wystarczy na rok...) 18+2x2,49+132 - karma (starczy na dłużej) razem 237,64 Quote
BIANKA1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Co się tutaj dzieje :lol: Chciałam se poczytać , coby sie czego mądrego dowiedzieć o kocickach i wykorzystać w mojej czarnej mafi , a tu płażińce jakoweś :crazyeye: Zrobiłam cofke z 5 stron - dalej gadzina różniasta :evil_lol: No to się wprost zapytam . Zaprowadzić moją mafię do weta celem przyciecia pazurków , czy madal cierpieć niewyobrażlne katusze przy karmieniu ? :cool3: Quote
Neigh Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 zaprowadzić! Jak miałam moje 4 "utopki" - kociaki co je jeden mądry chciał utopić.....to cierpiałam. Poszłam do weta.....a ten do mnie czyś na głowę kobieto upadła? ciut przyciąć..........trzeba było:-) a tak na marginesie, możesz sama próbować, ale ja sie bojałam.....( nowe słowo a ładne - bojać:-) Quote
Celina12 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Żabowie mogą se być i w kolorach tęczy...mam uraz i się....bojam i już. Paurki wolę jak ścina wet...mój-znaczy Nerisowej Kuń ma twarde i nie poradzę sobie ja... Quote
Neris Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Ja zaraz idę do kociaczków z nożyczkami kometycznymi, takimi malutkimi. Mój skórzany fotel jest tak poorany że martwię się noooo... Quote
Recommended Posts