Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie znacie się i nie umiecie docenić ich BEZWZGLĘDNEGO piękna...

Ej a harem to co, trzy dziewczyny i jeden chłopak? A oni się kolorami nie zgadzają...

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wcale, że nie som! Najładniejsze to są gekony toke. Tylko wiesz Neris.....one to hihih kiepsko sypiają. To znaczy nie tak .............rewelacyjnie sypiają w dzień. No chyba, że dasz im radę zamienić:p

Posted

Lubiłam ja marcepan......:shake:

Na allegro napisali ,że harem-jak szybko wlazłam tak szybko uciekłam ja.....a fuj!!!! Nie lubiem żadnych takich.....żabów, wężów, żmijów, ....gekonów...:diabloti:

Posted

Ja nawet jak chodzę z konewką moje kwiatki odwiedzać .........to wyłącznie jak widno jest.....bo mogą być gdzieś zaczajeni.
Ale za to mam szyszkowca:-)
Poszukajcie sobie, a co Wam będę ułatwiać.
Miałam jeszcze agamę błotną..........ale starowinka już byla.....no i odeszła

Posted

I owszem. Miałam dwa, ostał się jeden. Taki już staruszek, ale jeszcze dziarsko za świerszczami gania. I wiecie co? One jak sie wystraszą to się zwijają ponoć w taką nastroszoną kulkę.....co jak szyszka wyglada. Moje nigdy przenigdy tego nie robiły.
Felek, bo tak sie zowie, to pozostałośc mojego "gadziego szaleństwa"

Posted

:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:,,,znajomy z zoo,,trzyma je czekajac na nasz powrot z afryki....:cool1::cool1:,,,,,,,,nie nie ja lubie kudlacze,,,,,,to dla znajomej,,ale ona nie ma pojecia o nich i zastanawia sie czy jak teraz wyjedziemy na 4 dni to co u niego z jedzeniem,,,,,,,???

Posted

Biedne świerszcze....ale tak już niestety świat nasz skonstruowany jest....

Chciałam Wiewiórce kudłatej przypomnieć,że ostatnio nie tylko -jak widać- lubi kudłacze....:evil_lol::evil_lol:

Posted

No dooobra przyznam się .......gadziory to mój robaczek szaleństwa. Tylko wężowte nieeeeee bo trzeba żywymi stworkami karmić. A świerszczów mi Neris jakoś mniej szkoda.... Wszystkich najbardziej namawiam na anolisy karolińskie - to legwanowate, takie malusie, malusie. Spijają wodę z listków i zmieniają kolor, ciut tak jak kameleony. Kamelonów do hodowli amatorskiej nie polecam. ( bo trudne!!!).
Anolisy zaś łatwe i ładne........ba......a jak sie samczyk do samiczki zaleca, albo drugiego gostka straszy, to wiuuuuu podgardle rozkłada. Lepsze to niż telewizor słowo:-)

Rady ...............proszę bardzo:-) Bez fałszywej skromności duużo wiem na ten temat:-)

Żabowie mają biale obleśne brzuchy,............i są płazince fuuuj

Posted

Ja protestuję!!! :x:bad-word::madgo::nono: Żabki sa cudowne!!!!!!!!!
Niezwykłe i bardzo pozyteczne, kocham je!!!!!!!! :placz:

A ta jak moja Bela :lol:

Proszę mi tu kochac żabki proszę wszystkich Cioć!!!!!!!!!!!!!!!

Gekon wklejony przez Celinkę, ładny. Nerisowej marcepany :shake:

A co u maluchów???

Posted

Kamilek sobie na dziłace przygarną żabe i nazwał Bertą:p
Musiałam biedacze przez płotek przeprowadzić, bo chyba by zadługo szczęśliwą nie była.

Mafiozi są super, ślicznochy!!!!!!!!! Nerisowa dajże jeszcze, proszę!!!!!!!

Posted

Nie mam zdjęciów na razie no...

Raportuję wpłaty:

Sekretarz Mafii Nadmorskiej (albo jej mąż) - 100
Amella1 (bazarek) - 20
Ewa B (bazarek) - 21

Razem 141 zł

Wydalim:
9,80 antybiotyk
18,86-krople do oczu i maść do oczu
54 - żwirek (sporo, ale okazuje się że nie wystarczy na rok...)
18+2x2,49+132 - karma (starczy na dłużej)
razem 237,64

Posted

Co się tutaj dzieje :lol: Chciałam se poczytać , coby sie czego mądrego dowiedzieć o kocickach i wykorzystać w mojej czarnej mafi , a tu płażińce jakoweś :crazyeye: Zrobiłam cofke z 5 stron - dalej gadzina różniasta :evil_lol:
No to się wprost zapytam . Zaprowadzić moją mafię do weta celem przyciecia pazurków , czy madal cierpieć niewyobrażlne katusze przy karmieniu ? :cool3:

Posted

zaprowadzić!
Jak miałam moje 4 "utopki" - kociaki co je jeden mądry chciał utopić.....to cierpiałam. Poszłam do weta.....a ten do mnie czyś na głowę kobieto upadła? ciut przyciąć..........trzeba było:-)

a tak na marginesie, możesz sama próbować, ale ja sie bojałam.....( nowe słowo a ładne - bojać:-)