kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Neris napisał(a):Dlaczego on mi wchodzi na "klatę" i zadkiem jeździ po twarzy? To średnio miłe jest... Widocznie jemu się podoba. Quote
Neris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Już Ci mówiłam, że Cię kocham Kasiu... Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ale nie będziesz mi jeździć zadkiem po twarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 niieeeeee - no, chyba że bardzo będziesz prosić... Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No to chyba się nie doczekasz, moje koty też uwielbiają ten sport, w przeciwieństwie do mnie. Quote
Neris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Kot Orchidki z Miau włazi jej na klatę, obejmuje łapkami jej szyję i chucha w twarz... ciekawe dlaczego ma na imię Smok? Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Chcesz powiedzieć, że jego oddech pali żywym ogniem? Zuza, nie lubi jak się ją bierze na ręce i wykuńbinowała sobie, że jak ludź ją bierze, to ona szybciutko puszcza bąka. Działa rewelacyjnie, ludź puszcza natychmiast i kot ma spokój. Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Shortunio został dzisiaj pozbawiony męskości. Ciągle się bałam mu dawać narkozę bo on taki mały, ale jak wczoraj nasikał to miałam łzy w oczach, wyszczypało mi nos i w ogóle oddychać było ciężko...:oops: Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Neris napisał(a):Shortunio został dzisiaj pozbawiony męskości. Ciągle się bałam mu dawać narkozę bo on taki mały, ale jak wczoraj nasikał to miałam łzy w oczach, wyszczypało mi nos i w ogóle oddychać było ciężko...:oops: :evil_lol: Ja też kiedyś musiałam wyrzucic bluzke , jak mnie oznaczył Ciapuś :lol: On już 3 lata za TM , a był z nami 15 lat . Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 On grzeczny, tylko do kuwety siusia, ale za to JAK!!!!! Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Neris napisał(a):On grzeczny, tylko do kuwety siusia, ale za to JAK!!!!! Ja będę musiała wykastrowac Wypłosza . Coś już też zaczyna waniać :cool3: Chłopak ma jakieś 8 miesięcy . Nie wiem , jak to bedzie , bo on ciagle na cos choruje . :cool1: Bardzo się tego boje . Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 No ja zwlekałam bo on taki mały ciągle i kasy nie było... ale już wczoraj miarka się przebrała. Taki mały kot a taki żrący sik! Quote
Recommended Posts