Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kawa, kawa:-) niom. Tyje radośnie na potęgę.
Ale wiesz.......dodała kusząco...........to ozdrowieniec jest. Musi iść w takie ręce które docenią kogo mają pod dachem. Toż ona niejedno życie może ocalić:-):lol:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To nowu ja, Shorti.
Ta kobieta przywlokła nam do domu takie coś:

Pilnowaliśmy jej z Dymkiem, ale wszystko zeżarła...

Podobno jest biedna i mamy jej nie męczyć. I ciągle śpi...

Posted

Potem mieliśmy gości, przyszła Krysia! Pukałem ją głową, trochę jej wlazłem na plecy, ale mówiła że ma alergię... nie wiem czy to nie jest coś do jedzenia, ale nie podzieliła się.

Pokazywałem jaki jestem uroczy:

Pomagałem układać ręczniki...

Posted

Ze schronu... pani dyrektor nie ma już ich jak umieszczać w ogrzewanych pomieszczeniach, tylu ich choruje.

Dymek znowu zaziębiony, nie wiem już co z nim robić. Chyba za radą Tiger kupię Scanomune. Wczoraj normalny, dzisiaj gluty i osowiały. Ile on może brać tych antybiotyków? Co miesiąc mu wraca jakies choróbsko...

Posted

:santagri: Wszystkim tu zaglądającym i Tobie Neris zwłaszcza.........zmniejszającego się ustawicznie i proporcjonalnie stada potrzebujących, masę czasu, błogiego spokoju i w ogóle wszystkiego naj naj:-)

Agnieszka - Neigh

Posted

Dymek nie reaguje na leki, ciężko oddycha. Co robić, za pół godziny wyjeżdzam do Warszawy szukać czynnej kliniki. Jeżeli komukolwiek z Was przyjdzie do głowy co mam zrobić proszę o telefon albo sms, mój numer 604 55 11 17.

Wetka mówiła że to powikłania po kocim katarze z którym tu przyszedł. Dostał dexafort i antybiotyk, dzisiaj jeszcze cocarboxylasum.

Wydaje mi się że lekko żółknie. Co robić? Jakie badania mam kazać zrobić? Pomóżcie.

Posted

Cholera żesz jasna..........nie wiadomo co mu jest. Brak nadżerek, brak płynu w brzuchu, tem 32 stopnie

pobrano wszystkie próbki czekamy na wynik.....

Podejrzewają białaczkę......

Czy KTOKOLWIEK kojarzy takie objawy?????!!!