Neris Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Weźcie od razu mopy, ścierki, wiaderka i co tam trzeba, bo wczoraj któremuś psu się moja noga pomylila z nogą innego psa i mi rozharatał, więc z chodzeniem mam małe problemy. To i sprzątać nie ma jak... Quote
akucha Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Nerwis, to już Ci tylko Głowa cała została. ja Cię proszę, dbaj o nią!!!!!!!! Brązowa, kija? Ja na miotle lecę... bierz mopa! Quote
olenka_f Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ja będę zmotoryzowana i na odkurzaczu przylecę, będę pierwsza :evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No i co Cioteczki-jak tam podróż???:evil_lol::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 jeszcze dwojka maluchow szuka domu :) Neris,ja pamietam,co powiedzialas,biorac kocieta- chyba nie bylo tak na miau,zeby ktos z kociatemi został. I tego sie trzymajmy :) Quote
Neris Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Przyszła paczka z Animalii. Duszek na wędce, fluorescencyjne kłaki na wędce, myszki, piłeczki i nakręcane wibrujące ślimak i biedrona Chłopcy bawili się ze mną radosnie a Zdzira patrzył zadziwiony. Pomyślałam, że też zechce... pomachałam mu duszkiem na wędce, Zdzira zwiał za fotel, wyglądał zza niego przerażony i od tej pory nie ma ochoty na kontakty ze mna... doopa nie kot, co? A mówią "koty to tygrysy, łowcy, drapieżcy"! On się chyba jakos nie udał.. Quote
olenka_f Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Neris napisał(a):Przyszła paczka z Animalii. Duszek na wędce, fluorescencyjne kłaki na wędce, myszki, piłeczki i nakręcane wibrujące ślimak i biedrona Chłopcy bawili się ze mną radosnie a Zdzira patrzył zadziwiony. Pomyślałam, że też zechce... pomachałam mu duszkiem na wędce, Zdzira zwiał za fotel, wyglądał zza niego przerażony i od tej pory nie ma ochoty na kontakty ze mna... doopa nie kot, co? A mówią "koty to tygrysy, łowcy, drapieżcy"! On się chyba jakos nie udał.. on z przyczajki atakuje :eviltong: to odważny kocur trzeba mu to codziennie rano powtarzać Quote
Neigh Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 To może ja Cię Neris poznam z moją tymczasowiczką Tolą. To jest mix bernardyna. Ostatnio robiłam listę rzeczy, których się boi, a które koniecznie trzeba wyeliminować. wiesz co jest na pierwszym miejscu?? Miska. Pies się boi miski z jedzeniem. To znaczy już jest postęp.......podchodzi po różnych wygibasach. Odkurzacza moze się bać, huku też - żadna nowina wiele psów się boi. Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A dlaczego Zdzira miałby się zniżać do poziomu gówniarzerii? Quote
Neris Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Do poziomu ich michy zniża się przechętnie... Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja chyba też bym sie bała duszka na wędce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Mój Harnaś też boi sie różnych rzeczy-nie wspominam już o hukach i wystrzałach. Boi się woreczków foliowych-szczególnie jak dmuchnę ,żeby się otworzyły( wiecie jak sklejone są ) , nie można przy nim syczeć...kiedyś w zabawie zaczęłam mówić ...sssssss...i uciekł do szafy... Koty szukają domku!!!! Quote
Neris Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Lunka zadomowiona na dobre: Gdzie kotu najwygodniej? No gdzie? Z Panią: I na deser... z Panem... Quote
Jola_K Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 klawiatura to jest to, co kicie lubia najbardziej! :multi: wszystkie kicie tak maja! a jak dumnie z nowym panem lezy.. usmiechnieta! :loveu: super! pozdrawiamy rodzine Luni :loveu: Quote
Kasia25 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Śliczna KOTKA, aj ajajajajaj!!!! Jak ładnie się z Panią prezentuje! Coraz mniej już ma z przedszkolaka, taka DAMA się z niej "robi". Widać, że wspaniale trafiła, właściwy kot, we właściwym miejscu;) A jakieś opowiadanko z nowego domku otrzymamy? Quote
Neigh Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Z panią bardzo sie ładnie prezentuje.......ale bądzcie uczciwe dziewczyny z panem też nienajgorzej;-) Widać ze się ma tam dobrze. Mozesz odetchnąć Neris:-) doooobrze trafiła Quote
Jola_K Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Neigh napisał(a):Z panią bardzo sie ładnie prezentuje.......ale bądzcie uczciwe dziewczyny z panem też nienajgorzej;-) taaaaaaaaaaaaa :oops: Quote
Neris Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Opowiedzieć mogę jedynie, że jest tam kochana i to widać... Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :crazyeye::loveu:Księżniczka Luna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma co, trafiło się jej jak rzadko! Hurrra!!! Neris, tak chowasz Pana, że uszy Lunce ucięłaś. Dawaj trochę więcej! Ale się zrobiła ślicznotka :lol: Quote
Neris Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Pana otrzymałam już obciętego! Widocznie Pani uznała, że to co najważniejze znalazło się na zdjęciu... Quote
brazowa1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 no,no,a taki byl sobie sopocki burasek-zdechlaczek,a teraz...hohohohoho! Quote
Neris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 dołączył do nich Profesor Czarna Zdzira, bo otwierał okno i ciagle wyłaził na dwór a to zakazane bo debile ze śrutu strzelają. Uczy ich darcia japy, a oni go nauczyli drapania mebli. Quote
Neigh Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jednym słowem współpraca kwitnie. Neris nie chcesz jeszcze jednej kotki? Czarna jest.......żre tyle co hmm puma nie kot. Też ich czegoś nauczy..... Quote
Neris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ta, mądrala, ta czarna to moze KAWA? W takim razie dziękuję... Quote
Recommended Posts