Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wzrusza mnie właśnie takie coś. Moja sąsiadka miała kotkę a ta malutkie 2 kociaki-niestety Kotka zginęła pod kołami rozpędzonego auta :angryy:. Zostały maleńkie sierotki......Pani ta kiedyś przygarnęła błąkającą się suczkę-i to ona wykarmiła kociaki-dostał mleka...nie miała szczeniąt....:loveu:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja, Shorti

Dzisiaj przyszła do nas Pani Doktor dać nam jakies "szczypanie"
To NAPRAWDĘ szczypało! Ale byliśmy dzielni. Ja jako najbardziej facetowaty byłem pierwszy. Za kare poczęstowałem Panią Doktor "barankiem", ale zareagowała dziwnie - mówiła że jestem słodki... JA? Ja jestem chłop na schwał!

Zwiedziłem jej plecak- nie przyniosla NIC! Ani jedzenia, ani zabawek... tylko te szczypanki.
I jak szczypała innych to ich broniłem ich trochę, bodłem Panią Doktor, ale nie bardzo to działało.

A najbardziej sie bał wujek Zdzira, schował się za fotel ale Duża się smiała że i tak jego tłusty tyłek wystaje na kilometr... noooo i to prawda, wystawał!

Posted

[quote name='Neris']To ja, Shorti

Dzisiaj przyszła do nas Pani Doktor dać nam jakies "szczypanie"
To NAPRAWDĘ szczypało! Ale byliśmy dzielni. Ja jako najbardziej facetowaty byłem pierwszy. Za kare poczęstowałem Panią Doktor "barankiem", ale zareagowała dziwnie - mówiła że jestem słodki... JA? Ja jestem chłop na schwał!

Zwiedziłem jej plecak- nie przyniosla NIC! Ani jedzenia, ani zabawek... tylko te szczypanki.
I jak szczypała innych to ich broniłem ich trochę, bodłem Panią Doktor, ale nie bardzo to działało.

Kocham go!!!!!!!!!!!!!!! Kochany chłopczyk NADMORSKI KRÓLEWICZ nasz!!!!!!!!!!!

dlaczego wujek ma takie oryginalne imię?:crazyeye:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Noooo rewelacyjnie, szczególnie, że zrobiłam byka w ogłoszeniu :oops: :wallbash:

Taki byk w ogłoszeniu to czasem dobra rzecz bo może przyciągnąć uwagę tylko zależy jaki....
w górę!!!!!

Posted

Neris napisał(a):
Za godzinę Bródka jedzie do nowego domu.
Jestem okropnie zdenerwowana i nie wiem dlaczego.

dlaczego mnie to nie dziwi?
pewnie dlatego, że ja wiem ...

Posted

Pojechała....

Akurat dzisiaj musiała mieć czerwone oczka - jest zaszczepiona, więc nie wiem co to może być...
I od rana był okropnie zdenerwowana, nie chciała dać się głaskać, uciekała. Nie jest przytulanką, ale głaskać się zawsze dawała...