Celina12 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Wzrusza mnie właśnie takie coś. Moja sąsiadka miała kotkę a ta malutkie 2 kociaki-niestety Kotka zginęła pod kołami rozpędzonego auta :angryy:. Zostały maleńkie sierotki......Pani ta kiedyś przygarnęła błąkającą się suczkę-i to ona wykarmiła kociaki-dostał mleka...nie miała szczeniąt....:loveu: Quote
Neris Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Czarna Zdzira jest jeszcze starszy (ma 4 lata), a też tak robi... Quote
akucha Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Mafija nasza też domków szuka! Komu kociaka, komu? Quote
deedee77 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jakie mają śliczne białe skarpetki wszyscy:loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 To ja, Shorti Dzisiaj przyszła do nas Pani Doktor dać nam jakies "szczypanie" To NAPRAWDĘ szczypało! Ale byliśmy dzielni. Ja jako najbardziej facetowaty byłem pierwszy. Za kare poczęstowałem Panią Doktor "barankiem", ale zareagowała dziwnie - mówiła że jestem słodki... JA? Ja jestem chłop na schwał! Zwiedziłem jej plecak- nie przyniosla NIC! Ani jedzenia, ani zabawek... tylko te szczypanki. I jak szczypała innych to ich broniłem ich trochę, bodłem Panią Doktor, ale nie bardzo to działało. A najbardziej sie bał wujek Zdzira, schował się za fotel ale Duża się smiała że i tak jego tłusty tyłek wystaje na kilometr... noooo i to prawda, wystawał! Quote
halbina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 w nagrodę za dzielność mizianko się należy! Cioteczko Neris, do roboty! Quote
brazowa1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Halbino,to jest super!!! Jasne,dla Neris od jej kotow takie mizianko prosze.Moj ulubieniec Szorti na pewno by sie nauczył. Quote
Kasia25 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Neris']To ja, Shorti Dzisiaj przyszła do nas Pani Doktor dać nam jakies "szczypanie" To NAPRAWDĘ szczypało! Ale byliśmy dzielni. Ja jako najbardziej facetowaty byłem pierwszy. Za kare poczęstowałem Panią Doktor "barankiem", ale zareagowała dziwnie - mówiła że jestem słodki... JA? Ja jestem chłop na schwał! Zwiedziłem jej plecak- nie przyniosla NIC! Ani jedzenia, ani zabawek... tylko te szczypanki. I jak szczypała innych to ich broniłem ich trochę, bodłem Panią Doktor, ale nie bardzo to działało. Kocham go!!!!!!!!!!!!!!! Kochany chłopczyk NADMORSKI KRÓLEWICZ nasz!!!!!!!!!!! dlaczego wujek ma takie oryginalne imię?:crazyeye: Quote
Celina12 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzielny Chłopak.....:loveu: A takiego masażystę to sama bym, chciała....:diabloti: Quote
deedee77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Gabryjella napisał(a):Noooo rewelacyjnie, szczególnie, że zrobiłam byka w ogłoszeniu :oops: :wallbash: Taki byk w ogłoszeniu to czasem dobra rzecz bo może przyciągnąć uwagę tylko zależy jaki.... w górę!!!!! Quote
Neris Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Za godzinę Bródka jedzie do nowego domu. Jestem okropnie zdenerwowana i nie wiem dlaczego. Quote
irma Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Neris napisał(a):Za godzinę Bródka jedzie do nowego domu. Jestem okropnie zdenerwowana i nie wiem dlaczego. dlaczego mnie to nie dziwi? pewnie dlatego, że ja wiem ... Quote
Neris Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pojechała.... Akurat dzisiaj musiała mieć czerwone oczka - jest zaszczepiona, więc nie wiem co to może być... I od rana był okropnie zdenerwowana, nie chciała dać się głaskać, uciekała. Nie jest przytulanką, ale głaskać się zawsze dawała... Quote
olenka_f Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 cholerka wcina mi posty pomyslałam że może czuła że szykuje sie coś dla niej i była zdenerwowana, dla niej raj był u Ciebie i żadnego innego nie chciała pewnie:lol: Quote
brazowa1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Neris i jak? Zyjesz? masz moze jakies info z nowego domu? Quote
Neris Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 mamy sms: jest po prostu super, zachowuje się normalnie, chodzi, przytula się. Quote
kaerjot Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Znaczy się, wszystko dobrze. Neris zacznij oddychać. Quote
brazowa1 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No,Szorti i Dymek szukaja domu. nie martw sie Nerisku,jak znajda nowe rodziny,to my sie postaramy,zebys nie czula sie samotna :diabloti: Quote
akucha Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To ja Wam powiem, że Nerisowa ich oddać nie chce. Ja ją będe lać!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Akucha,poczekaj,zabierz mnie ze soba.Biore kija :mad: i lecim Quote
Recommended Posts