Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholerka, nie wiedziałam że oni aż tak zniszczą mi meble. Kanapa to jest tylko poszarpana, ale już z fotela zwisają smętne frędzle. Nie wiem co mam robić, słyszałam że jest jakiś spray odstraszający, czy ktoś coś wie na ten temat?

Posted

Ja to nawet kupowałam . I spray na niesikanie i na ochronę suki w cieczce .
Wszysto nieżle śmierdzi , ale zwierzom to chyba nie przeszkadza . Dalej robiły co miały robić .
Moje meble też wołają o pomstę do nieba :shake:.
A dywany i wykładziny to się takie perskie , puchate porobiły .
O firankach nie wspomnę .
Jak ktoś zna sposoby , to też skorzystam :cool3:

Posted

A oszczędzałam całą zimę na terakotę (spie....na robota) i na kanapę, szukałam takiego koloru kilka miesięcy i MAM!!!! Szkoda że już nie jest takie ładne... no to pasuje w sumie - ruszająca się terakota i odrapana skórzana kanapa.

Posted

Ze po Dymka nikt nie dzwoni...
Gabi,a moze napisac w tytule o Szortim,ze to kot-ryś,ma naturalnie skrocony ogon i centki zamiast pregow,ludzie lubia dziwactwa...

Dzis w schronie kolejny dramat,3tygodniowe kociaki (jedne z wielu,niestety),a jeden to absolutne cudo,tak,jak krowka,z przewaga białego,tylko to,co powinno byc czarne jest błekitne.Brat pospolity-czarny.Jutro juz by ich nie było.
Ale zyja ....sa..... dzieki Psokotce.Teraz szukaja bezpiecznie DT,juz nawet sa widoki.

Małych kotow full :(
Jeden dzis poszedł,inna dziewczyna przegladala i wybiera sposrod kotow przez 2 godziny i wyszla bez kota,bo sie musi zastanowic.Rece mi opadły.

Mam pytanie:KIEDY TO SIE SKONCZY?

Posted

Bródkę najszybciej trzeba wyadoptować, bo najwolniej się oswaja i byłaby lepiej "zadbana" w domu z mniej zajętą opiekunką... ona jest jak puma - zwinna, gibka i smukła. Shorti i Dymcio podchodzą po głaski, bawią się, a ona da się zachęcić jedynie zabawką na wędce i to tylko do zabawy - głaskać się nie chce dać. A może to już tak będzie?

Dymek niestety ssie Inkę... :oops: