olenka_f Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 sa takie dni jak dziś kiedy już nie mam siły :-( Quote
Neris Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Cholerka, nie wiedziałam że oni aż tak zniszczą mi meble. Kanapa to jest tylko poszarpana, ale już z fotela zwisają smętne frędzle. Nie wiem co mam robić, słyszałam że jest jakiś spray odstraszający, czy ktoś coś wie na ten temat? Quote
BIANKA1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja to nawet kupowałam . I spray na niesikanie i na ochronę suki w cieczce . Wszysto nieżle śmierdzi , ale zwierzom to chyba nie przeszkadza . Dalej robiły co miały robić . Moje meble też wołają o pomstę do nieba :shake:. A dywany i wykładziny to się takie perskie , puchate porobiły . O firankach nie wspomnę . Jak ktoś zna sposoby , to też skorzystam :cool3: Quote
Neris Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Ja chciałam miec jeden niezdemolowany pokoj nooooooo :oops: Quote
kaerjot Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Neris napisał(a):Ja chciałam miec jeden niezdemolowany pokoj nooooooo :oops: Niby po co? Quote
Neris Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 A oszczędzałam całą zimę na terakotę (spie....na robota) i na kanapę, szukałam takiego koloru kilka miesięcy i MAM!!!! Szkoda że już nie jest takie ładne... no to pasuje w sumie - ruszająca się terakota i odrapana skórzana kanapa. Quote
kaerjot Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No ale wiesz, takie używane, nadprute, popękane też ma swój urok. Prawda. Quote
Neris Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Wydawało mi się, że wystarczy fakt iż JA jestem nadpruta... Quote
kaerjot Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To przynajmniej pasujesz do kanapy :diabloti: Quote
Neris Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Bronzi wybacz...:oops: KAERJOT- SORTEZ!!!!!!!!!!! A Shorti mnie luuuubi!!!! Siadł mi na ramieniu i wąchał moje usta. Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 szukamy domków na jesień, na zimę i na wszystkie pory roku... Quote
kaerjot Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Neris'] A Shorti mnie luuuubi!!!! Siadł mi na ramieniu i wąchał moje usta. Zainwestuj w TicTaki :evil_lol: Wiem, kiedyś się doigram. Quote
Neris Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Wcale nie mówilam, ze wąchał mój CHUCH! Quote
akucha Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Piekny bazarek, dziekujemy ciociu :loveu: A maluchy w górę! Quote
Neris Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Ależ dzieciaki moje doły szorowały... pokażcie się światu! Quote
BIANKA1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A jak się czują kociaki ? Bo u mnie 2 ..........................:placz: Quote
BIANKA1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Neris napisał(a):MOje zdrowe, wesole, szalejące... To dobrze . Quote
brazowa1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ze po Dymka nikt nie dzwoni... Gabi,a moze napisac w tytule o Szortim,ze to kot-ryś,ma naturalnie skrocony ogon i centki zamiast pregow,ludzie lubia dziwactwa... Dzis w schronie kolejny dramat,3tygodniowe kociaki (jedne z wielu,niestety),a jeden to absolutne cudo,tak,jak krowka,z przewaga białego,tylko to,co powinno byc czarne jest błekitne.Brat pospolity-czarny.Jutro juz by ich nie było. Ale zyja ....sa..... dzieki Psokotce.Teraz szukaja bezpiecznie DT,juz nawet sa widoki. Małych kotow full :( Jeden dzis poszedł,inna dziewczyna przegladala i wybiera sposrod kotow przez 2 godziny i wyszla bez kota,bo sie musi zastanowic.Rece mi opadły. Mam pytanie:KIEDY TO SIE SKONCZY? Quote
Neris Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Bródkę najszybciej trzeba wyadoptować, bo najwolniej się oswaja i byłaby lepiej "zadbana" w domu z mniej zajętą opiekunką... ona jest jak puma - zwinna, gibka i smukła. Shorti i Dymcio podchodzą po głaski, bawią się, a ona da się zachęcić jedynie zabawką na wędce i to tylko do zabawy - głaskać się nie chce dać. A może to już tak będzie? Dymek niestety ssie Inkę... :oops: Quote
Neris Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Noja od dawna to podejrzewałam, ona na widok malizn jakichkolwiek zaraz staje się Matką-Polką... ale przyłapałam ich jakiś tydzień temu. Quote
Recommended Posts