Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed szczepieniem robiłam im testy w kierunku FIV i białaczki. Dzisiejsze - powtórzone - dają wynik jednoznacznie negatywny.

Biochemia w normie
Jedyne co jest nie tak to LEKKA anemia. LEKKA!!!!!!!!

On zżółkł - oczy i buzia były żółte, rano tylko delikatnie, już w klinice wyraźnie.

I znowu - oni NIE WIEDZĄ co to jest.
W piątek jedni nie wiedzieli, dzisiaj inni... tyle że w piątek wyglądało to na lekkie wspomnienie kociego kataru. Dzisiaj kataru nie było, oczy czyste, ale ciężki oddech i blady, zataczający się kot...

Jak go zabierali wczepił się we mnie i płakał żałośnie. Jest w cieplutkim "inkubatorze".

Jutro przedyktują mi wyniki to je tu przepiszę.
Nawet nie próbuję myśleć o rachunku.

Posted

Jutro poruszymy znajomych i znajomych znajomych, pracujących w tej klinice, żeby zwrócili na niego uwagę... przez telefon niczego nie mogłam się dowiedzieć - czy nawodniony, czy dostał coś na wątrobę, czy płacze...

3 godziny chodziłam po pustej Warszawie nie mogąc się odnaleźć. Gdzie jest klucz, jakaś wskazówka?

Posted

część objawów podobna jak u Kindżała... zaczęło się od ciągłych nawrotów kk... leczonego antybiotykami... potem, kiedy już miało być dobrze, dostał wołowinkę surową i się zaczęło... wymioty, apatia, niejedzenie, niechęć do picia, obniżona temperatura, szybka strata masy ciała, coraz mniejsza chęć życia...

Posted

Podnosi glowę.

Temp. 37,6C

Usg wykazało wadę rozwojową jednej nerki i zmiany w miąższu wątroby.

Mocznik, kreatynina w normie, proporcje albuminy prawidłowe - podobno to wyklucza FIP.

Fatalna morfologia - coraz gorsza.
Niski hematokryt.

Jutro będzie miał transfuzję

Przyczyna ciągle nieznana...:-(

Dostał dodatkowo krótko działający steryd.
Dzisiaj wieczorem miał go konsultować profesor, ale nie mogłam się dodzwonić i nie znam wyniku konsultacji.

Posted

Przeczytałam PM ale dalej nie wiem do jakiej roboty mam się brać. Dostaję z kliniki strzęp informacji i je umieszczam na wątku, dzisiaj Lavinia pojechała do nich mając nadzieję na więcej info ale też jej się nie udało.

Posted

Morfologia coraz gorsza. Jeżeli ta wykonywana dzisiaj o 18 będzie taka jak wczorajsza to robimy transfuzję. Jeżeli gorsza...

Infekcja bakteryjna wykluczona

Zarobaczenie - wykluczone
Pozostaje wirus, ale jaki?

Posted

Dymek przeżył transfuzję, jeżeli przeżyje do rana zaczniemy się zastanawiać czy mieć nadzieję...

Dziękuję Aleksandrze59 z miau, która nie zastanawiając się zapakowała swojego kota i przyjechała do lecznicy.