Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefony były słownie DWA

Jeden - pani chce kota bo ma w domu MYSZ.

Drugi - bardzo fajna pani która miala dzisiaj zadzwonić a ja jutro miałam jej zawieźć Lunkę. No i nie zadzwoniła...

Posted

[quote name='Neris']Telefony były słownie DWA

Jeden - pani chce kota bo ma w domu MYSZ.

Matko .............jak jedną ma tą mysz, to kot ją może śmiertelnie wystraszyć....jakby byla w stadzie to insza inszość. Ale tak......to można TOZ zawiadomić.....znęcać się chce ewidentnie.....:mad:nad myszą rzecz jasna.

Posted

Dzisiaj malowałam sobie futrkę Hammeritem, słyszę skrzek. A-ha! - myślę, Doriś coś nie pasuje. Patrzę a ona usiłuje wskoczyć na parapet i coś jej nie bardzo idzie, więc wisi zaczepiona pazurkami i tak sobie dynda skrzecząc... popatrzyłyśmy na siebie z przeciwległych stron szyby i Doris malowniczym ruchem osunęła się na podłogę.

I to jakieś jest dziwne, bo wczesniej jednym ruchem wskoczyła NA klatkę świnek, a klatka stoi wysoko!

Posted

Zadzwoniła pani, jest zakochana w Doris i przyjeżdża po nią jutro około 13.... ja się zapłaczę, po cichu mówiłam sobie ze w razie czego Doris może zostać... ale to pierwszy sensowny kandydat więc lepiej żeby poszedł do nowego domku chciaż jeden kociaczek.