wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Neigh ,,,czekamy na razie na znajomego z zoo,,a potem jak kaska wezmie sobie malca to ze wszystkimi pytankami wysle ja do ciebie,,,bo ona ni w zab nie wie,,,,co z nim poczac,,,,,, Quote
Neigh Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A wysyłaj:-) Zawsze chętnie o gadziorach pogadam, popiszę itp:-) Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ok trzymam za slowo a teraz jak jakis gad ide sie pochlupac w basenie ,,,papa:diabloti:gadzina ze mnie,,,,,choc kasia pisze glut,,,nie wiem dlaczego????:angryy: Quote
Neris Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Przywieźli paczkę!!!! Pomożemy rozpakować... Shorti - Krótogonek Najdelikatniejszy z całej piątki. Nie prosi o pieszczoty, kiedy się go weźmie na ręce siedzi cierpliwie ale nie widać żeby był zachwycony... Dzisiaj zaczął szaleć. Oczy już ładne, czyli pewnie koci katar za nami... A tu żywy dowód krótogoności... Luna- szaloooona dziewczyna, trudno znaleźć moment w którym nie biegnie, nie szarpie myszki, nie ciągnie za ogon Bródki... Quote
Neris Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Swoją drogą, to co 5 kociaków potrafi zrobić z OGROMNYM kartonowym pudłem w pół godziny - to przechodzi Wasze pojęcie... Dziewczynki - Bródka i Doris. Doris dzięki Bródce odkrywa przyjemność z zabawy. Karton je zjednoczył... Dymek uwielbia wiklinowy koszyk, chyba jednak będę mu go musiała zabrać bo za bardzo go ogryza... Luna: Quote
Celina12 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Krótkoogonek bardzo mi się podoba-zresztą wszystkie są milusie...:loveu::loveu: Kartony wszystkich krajów łączcie się...:evil_lol::evil_lol:dla dobra koteczków.... Moja zanjoma kiedyś pakowała paczkę z ciuszkami....nie zdążyła jej wysłać. Wieczorem szuka swego kotka-nie ma nigdzie:shake:....woła-słyszy jego miauczenie ale nie potrafi zlokalizować.....po czasie zorientowała się,że go zapakowała. Co by było gdyby paczkę wysłała???? Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Śliczne rozrabiaki, nie wiedziałabym, którego wybrać... :lol: Lecimy do góry, domów szukamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Demolowanko na całego!!!!!!!!!! Neris a czy one Ciebie wołają, jak wychodzisz, czy sobą się zajmują? Jak poszło obcinanie pazurków? Quote
akucha Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 KUKU!!!!!!!!! Co tu tak cicho????????????? Ciocia Neris z pazurkami i łepki poobcinała???? Quote
Neris Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Po 10 długich dniach przyjdzie dzisiaj paczka z Animalii, a w niej różne tam takie myszy na sznurkach, łoś na wędce, piórko na kijku itp... na razie bawimy się papierkiem na nitce i też jakoś idzie. Dzisiaj Luna zaczęła mruczeć!!!! Jedynym niemruczakiem pozostaje więc Bródka. Ale ona nie ma czasu, powinnam jej zmienic imię na Flash - bo widać ją jako czarną smugę przelatującą przez pokój. Zastanawia mnie kto to mówił że kocięta sporo śpią... Quote
Irkowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dzisiaj paczka z Animalii, a w niej różne tam takie myszy na sznurkach, łoś na wędce, piórko na kijku itp... ulalala.... ale cuda! ;) Quote
BIANKA1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Neris , czy ta mafia zostaje u Ciebie na stałe ? Quote
Irkowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 o matyldo....Mam nadzieje ze Neris nie bedzie az tak szalona...hehehe Quote
Neris Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Nie, no ja na 6 kotów na stałe nie jestem gotowa... Quote
brazowa1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nie,no my chcemy,zeby kotki znalazly domy docelowe-u Neris sa tylko na kolonii,no raczej w sanatorium. Quote
Neris Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Przyszla paczka. Cała wielka paka Animondy, rózne smakołyki dla świnek morskich i zabawki dla kotów. Dwie kolorowe myszki, leciutko brzęczące, były przebojem - przez jakieś dwie godziny, bo potem okazało się, że sznureczek którym są owinięte ładnie się rozwija i mozna zobie zrobić mysz na smyczy... Lunka i Dymek poorwali po myszce i WARCZĄC uciekli na kanapę. Łoś na gumce przyczepiony do wędki działał dłużej - rozochocona Luna przegryzła gumkę i uciekła z łosiem. Odebrałam, przywiązałam na nowo i bawiłam sie tylko z GRZECZNYMI. Lunka poszła warczeć na mysz. A najlepsze to, że po 5 minutach Inka wyczaiła że też jest kotem i rzucała się na wędkę z łosiem równie ochoczo co koty... Quote
Celina12 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 OOOOOOO-to coraz więcej kotów ma Cioteczka :diabloti::diabloti: Mój Atosik często pokazuje ,że więcej jest kotem niż psem...mruczy , przed sioo i koo kopie dołki-to , że trafia w inne miejsce -to nic---potem zakopuje-też w innym miejscu :evil_lol::evil_lol:, chce mięsny pokarm dla kotów( nie wolno przecie ). Azdjęcia masz Cioteczko??? A zapominalam ja-aparat się zbiesił...:shake: Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Rozrabiaja i szukają nowych domów! Komu maluszka??? Quote
wandul 66 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 neris , a jak dwie trikolorki , które dołączyły ze Śląska do przedszkola??? Quote
Neris Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Nadmorskie skarby w akcji: Nóżka jemu odpadła, temu łosiu... Quote
Neris Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Się nie pochwaliła, bo nie ma czym na razie... Fioletko, Twój ulubieniec zmienia się w puchatą kulę. Dlaczego tylko jego mogliśmy uratować? Puma - Shorti!!!!! Kot to czy kangur - ot jest pytanie! Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 O boziulku, jakie one śliczności są!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Nerisowa, a jak one urosły :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A krótkoogonek to inne ogonki też lubi :evil_lol: Kangurek najśliczniejszy! Quote
Recommended Posts