Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przywieźli paczkę!!!! Pomożemy rozpakować...

Shorti - Krótogonek
Najdelikatniejszy z całej piątki. Nie prosi o pieszczoty, kiedy się go weźmie na ręce siedzi cierpliwie ale nie widać żeby był zachwycony...
Dzisiaj zaczął szaleć. Oczy już ładne, czyli pewnie koci katar za nami...

A tu żywy dowód krótogoności...

Luna- szaloooona dziewczyna, trudno znaleźć moment w którym nie biegnie, nie szarpie myszki, nie ciągnie za ogon Bródki...

Posted

Swoją drogą, to co 5 kociaków potrafi zrobić z OGROMNYM kartonowym pudłem w pół godziny - to przechodzi Wasze pojęcie...

Dziewczynki - Bródka i Doris.
Doris dzięki Bródce odkrywa przyjemność z zabawy. Karton je zjednoczył...

Dymek uwielbia wiklinowy koszyk, chyba jednak będę mu go musiała zabrać bo za bardzo go ogryza...

Luna:

Posted

Krótkoogonek bardzo mi się podoba-zresztą wszystkie są milusie...:loveu::loveu:

Kartony wszystkich krajów łączcie się...:evil_lol::evil_lol:dla dobra koteczków....

Moja zanjoma kiedyś pakowała paczkę z ciuszkami....nie zdążyła jej wysłać.

Wieczorem szuka swego kotka-nie ma nigdzie:shake:....woła-słyszy jego miauczenie ale nie potrafi zlokalizować.....po czasie zorientowała się,że go zapakowała.

Co by było gdyby paczkę wysłała????

Posted

Po 10 długich dniach przyjdzie dzisiaj paczka z Animalii, a w niej różne tam takie myszy na sznurkach, łoś na wędce, piórko na kijku itp... na razie bawimy się papierkiem na nitce i też jakoś idzie.

Dzisiaj Luna zaczęła mruczeć!!!!

Jedynym niemruczakiem pozostaje więc Bródka. Ale ona nie ma czasu, powinnam jej zmienic imię na Flash - bo widać ją jako czarną smugę przelatującą przez pokój.

Zastanawia mnie kto to mówił że kocięta sporo śpią...

Posted

Przyszla paczka. Cała wielka paka Animondy, rózne smakołyki dla świnek morskich i zabawki dla kotów.

Dwie kolorowe myszki, leciutko brzęczące, były przebojem - przez jakieś dwie godziny, bo potem okazało się, że sznureczek którym są owinięte ładnie się rozwija i mozna zobie zrobić mysz na smyczy...
Lunka i Dymek poorwali po myszce i WARCZĄC uciekli na kanapę.

Łoś na gumce przyczepiony do wędki działał dłużej - rozochocona Luna przegryzła gumkę i uciekła z łosiem. Odebrałam, przywiązałam na nowo i bawiłam sie tylko z GRZECZNYMI. Lunka poszła warczeć na mysz.

A najlepsze to, że po 5 minutach Inka wyczaiła że też jest kotem i rzucała się na wędkę z łosiem równie ochoczo co koty...

Posted

OOOOOOO-to coraz więcej kotów ma Cioteczka :diabloti::diabloti:

Mój Atosik często pokazuje ,że więcej jest kotem niż psem...mruczy , przed sioo i koo kopie dołki-to , że trafia w inne miejsce -to nic---potem zakopuje-też w innym miejscu :evil_lol::evil_lol:, chce mięsny pokarm dla kotów( nie wolno przecie ).

Azdjęcia masz Cioteczko??? A zapominalam ja-aparat się zbiesił...:shake:

Posted

Się nie pochwaliła, bo nie ma czym na razie...

Fioletko, Twój ulubieniec zmienia się w puchatą kulę.

Dlaczego tylko jego mogliśmy uratować?

Puma - Shorti!!!!!

Kot to czy kangur - ot jest pytanie!

Posted

O boziulku, jakie one śliczności są!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:

Nerisowa, a jak one urosły :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A krótkoogonek to inne ogonki też lubi :evil_lol:
Kangurek najśliczniejszy!