Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5 słodkich kociaczków ze schroniska w Sopocie. Przyjechały do mnie w dwóch ratach dzięki uprzejmości Orchidki i TZ-ta Irmy.

Są słodkie, wesołe, kochane...

5 wesołokotów.

Kiciuś z połową ogona - nie jest obcięty, taki mu po prostu wyrósł.
Ma początki kociego kataru. Dostaje antybiotyk i krople do oczu.

Piękny dymny kocurek. Też ma pecha, koniuszek ogona ułamany, krzywo się zrósł...

Doris:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jeszcze szara kociczka taka jak Krótogonek i jedna kicia taka jak Doris.

Zdjęcia jutro. Ale chyba muszę je do tych zdjęć przykleić do czegoś, bo zaczęły latac jak szalone...

Posted

Luna:

Największy łobuziak z całej piątki. Biega, szaleje, skacze, zaczepia innych, Dzięki niej Krótogonek zaczął się ładnie bawić.

Hm... co by tu...

Dymek:

Nieodmiennie zafascynowany odkurzaczem. Jak go włączam - nie ucieka tylko stoi i zastanawia się głęboko. Po wyłączeniu natychmiast na niego wskakuje i zaczyna oględziny...

FILOZOF ALBO WYNALAZCA.

Posted

Doris:

Wieczna maruda. Weź ją na rączki, miziaj, nie nie, bawić się nie chce, chce leżeć na kolankach i mruczeć.

Idź mi z tym aparatem...

Podziel się noooo...

Krótogonek i Bródka są grzeczni i spokojni, dzisiaj co prawda Brodka usiłowała się wspinać po framudze okiennej, ale się nie udało

Posted

Aj aj aj, słodycz nad słodyczami.

1. Czy Luna przesunęła kanapę?
2. Czy Dymek już wie, skąd odkurzacz warczy?
3. Czy Księżniczka Doris została należycie wymiziana?
4. Czy można prosić więcej Bródki?
5. Jak oczko Krotogonka?

Posted

Luna ciągle coś za kanapą szura, nie wiem co, ona chyba MUSI tak.

A Bródka jest niemożliwa - nie mam na razie superglue, jak kupię to ją przykleję do kanapy i wtedy się da zrobić jakieś zdjęcia.

Doris chyba nie chce miziania, ona uważa że ma siedzieć na kolanach i mruczeć. Jak coś, to zawsze można ochryple miauczeć.
Ale ogon to ma puchaty co?

A Muminek się ich wszystkich boi, kicię naszą Marysię całuje i kocha, a przed małymi umyka.

Oczko jeszce takie sobie...

Posted

Piatka szczesciarzy!
kazdy z tych kociakow przyszedl do schroniska (procz Doris) z rodzenstwem.Rodzenstwo juz za TM.One przezyły.Licze na to,ze maja silne organizmy i teraz,w domku, zaden koci katar ich nie zmorze.

Doris byla kotkiem domowym-kochajacy wlasciciele oddali ja do schroniska,prosto z kanapy won do klatki.

Dymek jest boski! Jego rodzenstwo bylo rowniez niebiesko-dymne...:-(

A Krotkogon,pseudo Ryś ma niesamowite centki-to niewidoczne na fotkach,ale on jest mc rysia-na pewno.

a Luna ma niesympatyczna mine.

Posted

Lunka, jest śliczna!!!!!!!!!!!! Miałam identyczną koteczkę - Milusię. Tez nosek kolorowy i strzałeczka na nosku... Takie kiciunie są najmilsze i najgrzeczniejsze. I te białe skarpetki :loveu:

Wszystkie kociaki śliczne są, uwielbiam kocie dzieci. Nie ma milszych maleństw!

Przyklej Neris Bródke, bo popatrzeć chcemy!!!!!

Doris to panna z pieprzykiem, nie? Cudeńko :lol:

Posted

a ja już jestem zakochana w Mąsterze (chyba dobrze zapamiętałam imię)
śliczny czarnuszek który tak bardzo mnie prosił żebym go zabrała
teraz tylko o nim myślę i niestety dopiero będę miała jak pojechać w niedzielę ale on już jest mój