xxxx52 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mialabym miejsce dla doga u mojej sasiadki (ona zawsze miala duze psy )ale prosilabym o opis i zdjecie Opis tzn.ile lat,czy kastrowany,czy sie zgadza z kotami i innymi psami,jaki jest dla ludzi? Quote
andzia69 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 xxxx52 napisał(a):mialabym miejsce dla doga u mojej sasiadki (ona zawsze miala duze psy )ale prosilabym o opis i zdjecie Opis tzn.ile lat,czy kastrowany,czy sie zgadza z kotami i innymi psami,jaki jest dla ludzi? znaczy się pies mialby jechać do Niemiec???? wkleję twoją ofertę na dogi - zobaczymy co napiszą... Quote
andzia69 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dzisiaj dziewczyny napisaly,ze blękitek ma już nowy dom!!!! chyba można zmienić tytul! xxxx52 - moze zaproponowalabyś tego psa: A widzialyscie mieszankę doa niemieckiego z ..no wlaśnie/z czym??? Chyba mogę go tu wkleić..bo dogowaty chlopak trochę...: pies jest w schronisku z Żywcu Quote
xxxx52 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mysle ,ze to charcikowaty? Moja sasiadka myslala olbo o dogu albo o sznaucerze olbrzymie ,ale nie za starym ,gdyz ma b.starego doga ,i martwi sie ,ze nie pozyje dlugo.Mieszka sama z mezem ,maja duzy ogrod.Poza tym mieszka na wsi ,gdzie sa wspaniale warunki na spacery. Quote
ARKA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :crazyeye:ale on pieeeekny-to chyba cała gębą chart! Na charty trzeba go wrzucic. andzia69, u Was to chyba charów, szczegolnie, pod dostatkiem:shake: Quote
Shanara Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='xxxx52']mysle ,ze to charcikowaty? Moja sasiadka myslala olbo o dogu albo o sznaucerze olbrzymie ,ale nie za starym ,gdyz ma b.starego doga ,i martwi sie ,ze nie pozyje dlugo.Mieszka sama z mezem ,maja duzy ogrod.Poza tym mieszka na wsi ,gdzie sa wspaniale warunki na spacery. jeśli pani chciałaby przyjąć doga pod swój dach to zajrzyj tutaj..może któryś wpadnie jej w oko ;) http://dogniemieckiadopcje.prv.pl/ Quote
Diana S Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Piekne słoneczko gdzie jest twój domek.... Quote
xxxx52 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 piesku ,nie nadajesz sie do schroniska:shake::shake: Quote
JustynaJK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 czy nasz dożek ma już nowy domek???????????? Quote
andzia69 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 JustynaJK napisał(a):czy nasz dożek ma już nowy domek???????????? z tego co wyczytałam na dozim forum to tak! Quote
andzia69 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 JustynaJK napisał(a):a coś wiadomo więcej??? nic więcej mi nie powiedziano:shake: mozesz zerknac ta ten wątek na molosach - dogi w potrzebie - nic nie napisano - nawet w sumie to,że on jest juz w domu nie napisali, tylko gdy o to spytałam... Quote
JustynaJK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 nie ma go już na dogach do adopcji to możę ma już nowy domek Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nowy domek ma u państwa, którzy mieli dogi - tyle się z dzisiejszych postów dowiedziałam1 wiec na pewno jest wszystko OK. Po 1 nieudanej adopcji dziewczyny na pewno dobrze sprawdzili następny domek!:loveu: Quote
xxxx52 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 na bledach ponoc czlowiek sie uczy?;) Quote
Recommended Posts