Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mialabym miejsce dla doga u mojej sasiadki (ona zawsze miala duze psy )ale prosilabym o opis i zdjecie
Opis tzn.ile lat,czy kastrowany,czy sie zgadza z kotami i innymi psami,jaki jest dla ludzi?

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
mialabym miejsce dla doga u mojej sasiadki (ona zawsze miala duze psy )ale prosilabym o opis i zdjecie
Opis tzn.ile lat,czy kastrowany,czy sie zgadza z kotami i innymi psami,jaki jest dla ludzi?

znaczy się pies mialby jechać do Niemiec???? wkleję twoją ofertę na dogi - zobaczymy co napiszą...

Posted

dzisiaj dziewczyny napisaly,ze blękitek ma już nowy dom!!!!

chyba można zmienić tytul!

xxxx52 - moze zaproponowalabyś tego psa:

A widzialyscie mieszankę doa niemieckiego z ..no wlaśnie/z czym???
Chyba mogę go tu wkleić..bo dogowaty chlopak trochę...:

pies jest w schronisku z Żywcu

Posted

mysle ,ze to charcikowaty?
Moja sasiadka myslala olbo o dogu albo o sznaucerze olbrzymie ,ale nie za starym ,gdyz ma b.starego doga ,i martwi sie ,ze nie pozyje dlugo.Mieszka sama z mezem ,maja duzy ogrod.Poza tym mieszka na wsi ,gdzie sa wspaniale warunki na spacery.

Posted

:crazyeye:ale on pieeeekny-to chyba cała gębą chart!
Na charty trzeba go wrzucic. andzia69, u Was to chyba charów, szczegolnie, pod dostatkiem:shake:

Posted

[quote name='xxxx52']mysle ,ze to charcikowaty?
Moja sasiadka myslala olbo o dogu albo o sznaucerze olbrzymie ,ale nie za starym ,gdyz ma b.starego doga ,i martwi sie ,ze nie pozyje dlugo.Mieszka sama z mezem ,maja duzy ogrod.Poza tym mieszka na wsi ,gdzie sa wspaniale warunki na spacery.
jeśli pani chciałaby przyjąć doga pod swój dach to zajrzyj tutaj..może któryś wpadnie jej w oko ;)
http://dogniemieckiadopcje.prv.pl/

Posted

JustynaJK napisał(a):
a coś wiadomo więcej???

nic więcej mi nie powiedziano:shake: mozesz zerknac ta ten wątek na molosach - dogi w potrzebie - nic nie napisano - nawet w sumie to,że on jest juz w domu nie napisali, tylko gdy o to spytałam...

Posted

nowy domek ma u państwa, którzy mieli dogi - tyle się z dzisiejszych postów dowiedziałam1 wiec na pewno jest wszystko OK. Po 1 nieudanej adopcji dziewczyny na pewno dobrze sprawdzili następny domek!:loveu: