Szyszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Mazaczek pragnie przponieć, że domek jest mu bardzo potrzebny. Quote
BasiaD Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Mazaczek pokazuje mordkę na 1 stroce i prosi cioteczki o domek! Quote
luka1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak można odwrócić wzrok od tego spojzenia? :placz: Quote
szajbus Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Sliczny, kolorowy psiaczek, wciąz was wypatruje w schroniskowym boksie. Pokochajcie go i zabierzcie do domku. Bedzie waszym wspaniałym przyjacielem Quote
*zaba* Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Mazaczku pytalam znajomych i nic.Co za ludzie. Quote
Szyszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja ostatnio patrze na ludzi owdiedzajacych schronu i jestem zdruzgotana. Chodza miedzy boksami i nie wiedza czego chca. ja rozumiem, ze nie kazdy musi miec bzika na punkcie zwierzat,ale patrza, przebieraja, psy sie skręcaja w nadziei a potem dziekuja i jada sobie do domku. Bardzo ciezko to przezywam. i nie wiem o co hcodzi. czy o brak wyobraźni, mam tu na mysli, wyobrażenie sobie jak ten psiak zmieni sie w nowym domku. Skreślają bo brudny, bo ma oczko zaropiałe, albo gila.Ech,szkoda gadac:shake: Quote
BasiaD Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 mAZACZEK ZASŁUGUJE NA NAJLEPSZY DOMEK POD SŁOŃCEM! dO DOMKU HOP! Quote
desdemona Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a ja podbije Mazaczka zeby go zauwazono:) Quote
*zaba* Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pieknotku,do jutra,moze to bedzie Twoj szczesliwy dzien... Quote
szajbus Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mazak sie nie poddaje i uparcie czeka na domek. Quote
Szyszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Słodki kudłaczek liczy że mu się poszczęści. My też. Quote
desdemona Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 musi mu w koncu dopiesa szczescie. czeka juz tak dlugo. Quote
Hundehilfe Polen Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 I drive this evening to a family, which Mazak would like to have. I control there everything. If humans are good, Mazak can travel in one week or in November.:lol: Greetings, Jenny www.hundehilfe-polen.de Quote
szajbus Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Czyżby coś się szykowało dla ciebie psinko? Quote
Szyszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Czy to znaczy że może w listopadzie Mazaczek pojedzie domku???:crazyeye: Cioteczki,chcą naszego Mazaczka.:multi::multi::multi: Domek sprawdzą i jak będzie ok to Mazaczek pojedzie:cool3: Quote
luka1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Hundehilfe Polen']I drive this evening to a family, which Mazak would like to have. I control there everything. If humans are good, Mazak can travel in one week or in November.:lol: Greetings, Jenny www.hundehilfe-polen.de No dobra, dobra po polskiemu proszę, ma być jasno. Ja tolko pa ruski panimaju. Quote
Hundehilfe Polen Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 My control was very good: -) It is a very animal-dear Mrs., her has a large dwelling and a garden. 4 dogs and some cats. I hope, Mazak understand myself somewhat with cats? If still another place is free in the transporter, can it travel. We must look that however only. Quote
ewatonieja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 jest szansa na dom dla mazaka, pewne rodzina chce go zaadoptowac,maja co prawda 4 psy i kilka kotów,ale chyba Mazkowi uda sie dojsc do zgody z ta gromada oni chca go wziąc juz w ten weekend 20- 21(niech mnie ktos poprawi jak sie myle) albo w listopadzie kontrola tego domu wypadła bardzo dobrze Quote
Recommended Posts