Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ostatnio patrze na ludzi owdiedzajacych schronu i jestem zdruzgotana. Chodza miedzy boksami i nie wiedza czego chca. ja rozumiem, ze nie kazdy musi miec bzika na punkcie zwierzat,ale patrza, przebieraja, psy sie skręcaja w nadziei a potem dziekuja i jada sobie do domku. Bardzo ciezko to przezywam. i nie wiem o co hcodzi. czy o brak wyobraźni, mam tu na mysli, wyobrażenie sobie jak ten psiak zmieni sie w nowym domku. Skreślają bo brudny, bo ma oczko zaropiałe, albo gila.Ech,szkoda gadac:shake:

Posted

Czy to znaczy że może w listopadzie Mazaczek pojedzie domku???:crazyeye:
Cioteczki,chcą naszego Mazaczka.:multi::multi::multi:
Domek sprawdzą i jak będzie ok to Mazaczek pojedzie:cool3:

Posted

[quote name='Hundehilfe Polen']I drive this evening to a family, which Mazak would like to have. I control there everything. If humans are good, Mazak can travel in one week or in November.:lol:

Greetings, Jenny
www.hundehilfe-polen.de

No dobra, dobra po polskiemu proszę, ma być jasno. Ja tolko pa ruski panimaju.

Posted

My control was very good: -) It is a very animal-dear Mrs., her has a large dwelling and a garden. 4 dogs and some cats. I hope, Mazak understand myself somewhat with cats? If still another place is free in the transporter, can it travel. We must look that however only.

Posted

jest szansa na dom dla mazaka, pewne rodzina chce go zaadoptowac,maja co prawda 4 psy i kilka kotów,ale chyba Mazkowi uda sie dojsc do zgody z ta gromada
oni chca go wziąc juz w ten weekend 20- 21(niech mnie ktos poprawi jak sie myle) albo w listopadzie kontrola tego domu wypadła bardzo dobrze