Szyszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mazczku głowa do góry i tobie się w końcu uda. Quote
Szyszka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Mazak pragnie wszystkich przywitać. Pogoda brrrrrr,a le mimo wszystko zapraszamy na marmurową. Mazak czeka. Quote
Niewiasta_21 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W tym tygodniu maja sie rozstrzygnąc losy mazaka. Quote
szajbus Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Aniu to poprosimy o fotki Mazaczka po przemianie. Ta sliczna psinka wciąż samotnie czeka na ciebie, nie zwlekaj i zabierz go do domu! Quote
Szyszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 szajbus napisał(a):Aniu to poprosimy o fotki Mazaczka po przemianie. Ta sliczna psinka wciąż samotnie czeka na ciebie, nie zwlekaj i zabierz go do domu! O jaką przemianę chodzi? Czemu ja nic nie wiem? :cool3: Quote
szajbus Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cioteczko, ja już mam nadzieje, ze Mazaczek będzie miał kochany domek więc od razu zaklepuję fotki po jego przemianie. Ktoś, kiedyś wspomniał, że być może pojedzie do Niemiec, więc za wczasu zaklepuję fotki. Jestem pierwsza w kolejce jakby co. Póki co, Mazak do góry! Quote
Szyszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mazaczek pragnie wszystkim powitać o poranku. Quote
luka1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mazaku, Mazaku wędrujemy na poszukiwanie domku Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mazak przypomina że szuka ukochanego czlowieka, czy nie ma dla niego miejsca w niczyim domku? Quote
szajbus Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mazaczek przypomina , ze uparcie czeka na domek Quote
Recommended Posts