Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mazak jest cudnym stworkiem,takim kochanym dziadkiem przlepa
niestety smierdzi potwornie,przydałby sie fryzjer dred na dredzie posklejane a zeby w kamieniu oddech smierdzacy ale wiadomo liczy sei charakter :loveu:
mzak siedział ze mna na poscieli przez godzine i cierpilwie znosił obcinanie i szczotkowanie,teraz jest w szpitaliku nie jest mu zimno i ma towarzystwo ,podobno całkiem przyjemne psy

Posted

raczej z fryzjera nic nie wyjdzie,bo odczytałam sms od kasi z numerem do tej osoby dopiero przed chwila, zadzwonie jutro rano zapytac czy jest taka mozliwosc by obcieła mazaka jutro

ANiu w domu ani śladu po tych naklejkach :placz:

Posted

Wczoraj przy wyrabianiu paszportu okazało sie ze w książeczce Mazaka brak naklejek z numerem chipu. Spanikowałysmy z Hanią. Ale naszczescie niezawodna pani Magda,weterynarz,umie obejść kazdą przeszkode :-)

Posted

luka1 napisał(a):
Jakoś mi smutno :-(, a powinnam się cieszyć. Mazaczku buziaczek w nosek.

Widzisz ja mam też takie odczucia co do niektórych adopcji, akurat w tej chwili do mazaczka nie mam, ale dygotałam o Gremlinke a traz boję się o Gabi.

Posted

Super!! Test na koty zdany na 6+ ! Mazaczku,widzisz,szczescie usmiechnelo sie do Ciebie. Wszystkiego naj ,naj na nowej drodze zycia. Badz szczesliwy i zyj dlugo.
No i czekamy na zdjecia pofryzjerowe :)