Jagoda1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Żabusiu, niech ci się dobrze wiedzie w nowym domu:loveu: . Quote
Ulka18 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Super :multi: Oby to byl dobry, najlepszy DOMEK :multi: Quote
amelka0 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Agusiu, przepraszam,ze tu ostatnio nie zaglądałam,ale teraz rzadko bywam na dogo , gdyż po pracy intensywnie szukam domków dla psów w realu i jestem na dogo z doskoku,jednakże nie zapomniałam o Żabulce i bardzo się cieszę,że ma DOM:):) Wszystkiego Najlepszego Żabko na Nowej drodze:multi::multi::multi::multi: Quote
amelka0 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 rotek_ Zarejestrowany: Aug 2006 Miasto: Świdnica Postów: 2805 przepraszam za offa...ale sytuacja krytyczna.... schronisko w którym pomagam(pracuja tam ludzie o wielkim sercu dla zwierząt) wzięło udział w krakvecie.... przegrywamy tylko kilkoma głosami:placz: prosze porozsyłajcie tą wiadomośc do kogo sie da.... Cytat: Prosimy og łos na uciechowskie schronisko Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link 8. zaznaczasz schronisko w uciechowie i GOTOWE ---------------------- zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!! Quote
Recommended Posts