pucka69 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 do zobaczenie Panie Jamniku - kiedyś, w lepszym światów [*] Quote
Kar0la Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nemo śpij spokojnie maluszku. Dzięki Buni odszedłeś przytulany i bezpieczny. W niedzielę była pierwsza rocznica śmierci Gabi, może zawołała Cię do siebie? Buniu. :Rose: Quote
ewatonieja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a oktawia to lepiej niech nie wchodzi na takie watki,to juz nie pierwszy raz :shake: Quote
bunia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Już po pogrzebie:-( Trzy piękne sadzonki wrzosów posadzone... Quote
Szyszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Buniu dzięki Tobie nie był sam. Czuł że jesteś....:Rose: Quote
Agata-Poznań Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :-(:-(Żegnaj Nemciu kochany:placz::placz: Odpoczywaj w spokoju razem z innymi psinkami,które już odeszły:placz: Quote
oktawia6 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ewatonieja napisał(a): a oktawia to lepiej niech nie wchodzi na takie watki,to juz nie pierwszy raz :shake: wiem Ewatonieja:placz::placz::wallbash::sadCyber: Quote
ewelinabuck Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
rebellia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kolejny jamniczek. :-( Nemusiu... biegaj spokojnie w tym lepszym psim świecie. [*] Quote
Natussiaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :candle::candle: [*]....:candle::candle: Quote
bunia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Przeczytałam cały wątek . Przypomniały mi się wszystkie uczucia i emocje związane z walką o życie Nemo. Towarzyszą mi moje zwierzaki. Mrucząca na kolanach,"ugniatająca ciasto"prawie oskórowana przez pasek klinowy w samochodzie 6- tygodniowa sexi szylkrecia Jej udało się wygrać drugie życie:loveu: Moja 14,5 letnia,łypiąca na mnie spod kołdry Larysia z podejrzeniem chłoniaka w przew.pokarmowym,aktualnie walcząca o życie :lol: Jestem pewna,ze jeśli kiedykolwiek na mojej drodze życia stanie kolejny Nemo,zrobię dokładnie ,to samo lub jeszcze więcej aby,to życie uratować. Dzisiaj odwiedzę również grobek Nemusia. Śpieszmy się kochać naszych braci mniejszych,one tak szybko odchodzą... Quote
Recommended Posts