Eva Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Śpij spokojnie i zdrowiej :loveu: piesku. Quote
szajbus Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nemus, choć nie ma nas z tobą fizycznie to myślami jesteśmy tuż obok. Oby to twoje serduszko sie unormowało. Trzymamy kciuki maluśki i dajemy ci ta dobra energie do dalszej walki. Quote
katarzyna kuczewska Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nemo kchant wielki całuski :loveu::loveu::loveu:dla ciebie Quote
jola od jadzi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Z najnowszych wiadomości o Nemo: jamniś nic nie chce jeść,pije tylko,dzisiaj Bunia nawodni go podskórnie bo dożylnie nie ma jak, żyłki mu popękały i nie da się umieśćić wenflonu,mały nasiusiał w nocy dużo, koo nie było bo niby skąd, jeśli nic nie je, jest zainteresowany otoczeniem, cieszy się na widok Buni...Może później wykaże zainteresowanie jedzonkiem,może coś się zmieni...Dzisiejsza pogoda na pewno mu nie pomaga,u nas w Łodzi leje deszcz od wczoraj,spadło ciśnienie,jest przygnębiająco i smutno. Quote
katya Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zgadzam się, pogoda jest okropna, ja się nawet nie ubieram. Nie dziwię się Nemo, że ma gorszy humo i nic mu się nie chce... Quote
bellatriks Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oj, tak, pogoda jest beznadziejna. Mokro, szaro, brzydko...:shake: Quote
eurydyka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 dzis niestety wszedzie brzydko, jamniki nie lubia takiej pogody Quote
Szyszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja też nie lubie. Butelkowa albo łóżkowa ta pogoda. Quote
bellatriks Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Szyszka napisał(a):Ja też nie lubie. Butelkowa albo łóżkowa ta pogoda. E tam, idealna pogoda do dogomaniakowania :evil_lol: Quote
jola od jadzi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 bellatriks napisał(a):E tam, idealna pogoda do dogomaniakowania :evil_lol: No niby tak, ale zauważ,że Nemuś nie pisuje na dogo... Quote
bellatriks Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jola od jadzi napisał(a):No niby tak, ale zauważ,że Nemuś nie pisuje na dogo... Nemuś nie, ale ludzie, którzy ewentualnie mogliby pomóc jakoś nie tylko jemu, ale i innym zwierzakom - tak. Quote
rita60 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nemus jestesmy z toba,trzymaj sie chłopie. Quote
szajbus Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dobrej nocy słoneczko. Spij i nabieraj sił! Quote
Szyszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Buniu trzymaj się. O Tobie też myślimy i wspieramy Cię duchowo. Chociaż tak. Nemuś a tobie spokojnej nocy życzę. Quote
jola od jadzi Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Maluszek to już chyba wstał...Witamy jamnisia od rana! Quote
Celina12 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Chciałabym dzis przeczytać,że Nemuś zjadł ślicznie i nabiera sił.... Quote
jola od jadzi Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Celina12 napisał(a):Chciałabym dzis przeczytać,że Nemuś zjadł ślicznie i nabiera sił.... Celinko, ja bardzo bym chciała to napisać... Zaraz jadę do Nemusia,zobaczymy... Quote
Waxy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 I Jak z Nemusiem? Dobrze że nabiera sił, wracaj do zdrowia piesku! Quote
Niewiasta_21 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Nemo jest juz za tęczowym mostem. Przestał sikac. ['] Quote
szajbus Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Bądź szczęśliwy pieseczku za TM Walczyłeś dzielnie, ale choroba wygrała. Tam mi przykro maluśki, tak bardzo przykro. Quote
gamoń Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Życze Ci bidulko aby za TM mostem było Ci cudownie.Odpoczywaj w spokoju.Przykro ,że Ci sie nie udało. :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts