Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wszystko co miałam w nadmiarze przekazałam jesienią do schroniska w Opolu...ale widać,że już jest chętna do ofiarowania Nemusiowi posłanka...:loveu::loveu:

Nemusiu kochamy Cię..tyle pozytywnej energii Ci wysyłamy...moje jamniki też-trzymaj się dzielnie Kochany!!!!

Całuski dla BUNI :loveu::loveu:

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nemo oby tak dalej :)

A ja tak po cichu (żeby Bunia nie słyszała) powiem: może by więcej przydatnych rzeczy przesłąć do Buni? Kocyki, łóżeczka, podusie. Przecież u niej cały czas ląduje jakaś bieda. Takie rzeczy powinny być zawsze w zapasie! Macie coś?

Posted

bea_m napisał(a):
Nemo oby tak dalej :)

A ja tak po cichu (żeby Bunia nie słyszała) powiem: może by więcej przydatnych rzeczy przesłąć do Buni? Kocyki, łóżeczka, podusie. Przecież u niej cały czas ląduje jakaś bieda. Takie rzeczy powinny być zawsze w zapasie! Macie coś?

To ja też po cichu powiem,że na pewno się przydadzą dla tych wszystkich bid, którymi opiekuje się Bunia(a trochę ich tam jest).Tanitko, wysyłam Ci na pw adres do lecznicy do buni.Jamniorek na pewno będzie zachwycony drugim łóżeczkiem.

Posted

na początku łzy się cisnęły do oczu jak czytałam, ale pod koniec pojawił się uśmiech na twarzy:) Cieszy mnie to bardzo, że istnieją tak wspaniali ludzie jak Bunia wielki ukłon w jej stronę.
Również 3mam kciuki za dalszy powrót do zdrowia Nemcia.

Posted

Nemusiu, zdrowiej i pokaż wszystkim, że wygrasz z chorobą. Oczywiście dzięki wspaniałej :loveu: Buni:loveu: . Dziękujemy za starania i wielkie serce:loveu: