Celina12 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja wszystko co miałam w nadmiarze przekazałam jesienią do schroniska w Opolu...ale widać,że już jest chętna do ofiarowania Nemusiowi posłanka...:loveu::loveu: Nemusiu kochamy Cię..tyle pozytywnej energii Ci wysyłamy...moje jamniki też-trzymaj się dzielnie Kochany!!!! Całuski dla BUNI :loveu::loveu: Quote
Agata-Poznań Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jestem szczęśliwa,że nasz jamniolek czuje się lepiej!!!!:multi: :loveu: :multi: Quote
bea_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nemo oby tak dalej :) A ja tak po cichu (żeby Bunia nie słyszała) powiem: może by więcej przydatnych rzeczy przesłąć do Buni? Kocyki, łóżeczka, podusie. Przecież u niej cały czas ląduje jakaś bieda. Takie rzeczy powinny być zawsze w zapasie! Macie coś? Quote
Szyszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja poszperam w szafach. Może coś się znajdzie. Quote
szajbus Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nemus, tak trzymać! Nie waż sie popuścić! Quote
jola od jadzi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bea_m napisał(a):Nemo oby tak dalej :) A ja tak po cichu (żeby Bunia nie słyszała) powiem: może by więcej przydatnych rzeczy przesłąć do Buni? Kocyki, łóżeczka, podusie. Przecież u niej cały czas ląduje jakaś bieda. Takie rzeczy powinny być zawsze w zapasie! Macie coś? To ja też po cichu powiem,że na pewno się przydadzą dla tych wszystkich bid, którymi opiekuje się Bunia(a trochę ich tam jest).Tanitko, wysyłam Ci na pw adres do lecznicy do buni.Jamniorek na pewno będzie zachwycony drugim łóżeczkiem. Quote
bea_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 .... nooo.... tak po cichu... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
LiNa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 na początku łzy się cisnęły do oczu jak czytałam, ale pod koniec pojawił się uśmiech na twarzy:) Cieszy mnie to bardzo, że istnieją tak wspaniali ludzie jak Bunia wielki ukłon w jej stronę. Również 3mam kciuki za dalszy powrót do zdrowia Nemcia. Quote
Eva Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nemusiu, zdrowiej i pokaż wszystkim, że wygrasz z chorobą. Oczywiście dzięki wspaniałej :loveu: Buni:loveu: . Dziękujemy za starania i wielkie serce:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ja ma kolderke i kocyk juz przesyłam do Buni:) Quote
Eva Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Co tam słychać u naszego Nemusia?????? Trzymaj się MAŁY !!!! Quote
Szyszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nemuś, ciągle tu wszyscy o tobie myślimy. Quote
wanda szostek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kwiaty dla Buni za jej wielkie serce . Quote
szajbus Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nemuś jak dzisiaj się czujesz pieseczku? Quote
jola od jadzi Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzisiaj nie mogłam wejśc do jamnisia ale będę jutro i zaraz napiszę, jak mały się czuje. I dziekuję wszystkim za ciepłe słowa dla niego... Quote
Eva Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Czy ktoś wie co u Nemusia??? Jak On się czuje???? Quote
szajbus Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dzisiaj sie moze czegoś dowiemy. Nemo to dzielny facet, walczy jak lew razem z bunią Quote
tanitka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 wysłałam dziś rano paczkę z posłankiem i kocykiem dla Nemo- niech mu dobrze służy!:lol: Quote
Recommended Posts