Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że są tacy lekarze z powołania jak Bunia. Dla których przede wszystkim liczy się zwierzę. Nemo jest w doskonałych rękach.

Ciekawe jak chłopak się dzisiaj czuje?

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Ja dodam dobrą wiadomość:
jamniś dzisiaj ładnie siusia
pije i je.
Co prawda to nie sa oszałamiające ilości ale np.50 g puszki i 15 ziarenek renala,to juz coś (to z relacji Buni)
Nadal mocne kciuki proszę!

Świetnie !!! :multi: :multi: :multi:
Moje wątpliwości znikają :oops: :oops: :oops:.

Posted

oktawia6 napisał(a):
a MonikaP zmieniłaś avek! przyzwyczaiłam się do tamtego;)

A bo od dłuższego czasu nie mogłam się zebrać, żeby go zmienić ;-). To jest oficjalne logo FCEF ;-).

Posted

Powiem tak...jamnisiowi ma sie na życie...
Je, pije, siusia,kupka,w pozostałym czasie śpi. Nie chciał dzisiaj ze mną iśc na spacer ale nie dziwota, leje strasznie a przecież z niego jamnior całą gębą, wyszliśmy tylko przed budynek na chwilę, Nemo zrobił siusiu i ruszył biegiem prawie do posłanka. A w związku z posłankiem, cioteczki, może któraś z Was ma wolne i niepotrzebne łóżeczko dla jamnisia? Jest jedno dla Nemo ale,że zdarza mu się popuszczać siusiu, trzeba je ciągle prać a z wyschnięciem teraz są problemy,schnie dłuuuuugo. Jamnisiowi przydałby się też jakiś stary, ciepły kocyk bo zmarzlak z niego straszny, wchodzi pod kocyk i zakopuje się w nim cały...Może któraś z Was znajdzie coś niepotrzebnego dla siebie a przydatnego dla jamnisia lub reszty Buniowej trzódki? Acha, i mam przekazać pozdrowienia od jamniorka dla wszystkich cioteczek i wujków którzy trzymają za niego kciuki i wierzą, że będzie z nim lepiej!A na dzień dzisiejszy i wczorajszy też, jest lepiej! (I od poniedziałku nie ma kroplówek)

Posted

Nie chciał dzisiaj ze mną iśc na spacer ale nie dziwota, leje strasznie a przecież z niego jamnior całą gębą, wyszliśmy tylko przed budynek na chwilę, Nemo zrobił siusiu i ruszył biegiem prawie do posłanka.

jamniki wszystkich krajów łączcie się!!! :loveu:

ja chętnie przekażę jamnisiowi łóżeczko i kocyk tylko gdzie wysłać?:lol: