DuDziaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dlugonie pozyje bo i w zasadzie nie ma jak dlugo pozyc bo ma juz 12 lat :( Al enapewnos ei nie podda i bnedzie zyl w kochajacej rodzinbce jeszcze PARE DOBRYCH LAT!!!!! Quote
maciaszek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 DuDziaczek napisał(a):Dlugo nie pozyje bo i w zasadzie nie ma jak dlugo pozyc bo ma juz 12 lat :( To, że ma 12 lat akurat nie świadczy o tym, że i tak czekałaby go rychła śmierć... Raz, że małe psy żyją dłużej, dwa że jamniki są dość żywotne. Sama znałam/znam kilka "przegubowców" które miały/mają po 16-19 lat! Mój rodzinny jamnio zmarł w wieku 14 lat, tylko dlatego, że wet spaprał operację :(. Tak więc wiek o niczym nie świadczy. Problemem i to poważnym jest choroba jaką Nemik ma... Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a nasza sunia - "trochę" podobna do jamnika - która do nas sie przybłąkała żyła 17 lat i to nie licząc czasu , w którym nie była u nas - a przybyła - już dorosła Quote
bellatriks Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dopiero teraz dorwałam się do kompa. Super, że Nemo czuje się lepiej!:multi::loveu: PS. Także zgadzam się z MonikąP ;) Quote
Celina12 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mój Dżekuś-jest w avatarku - zmarł jak miał 17 latek..Atosik ma 16 lat i musi jeszcze długo ze mną być.... Nemuniu trzymaj się.... Quote
szajbus Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nemo, teraz cioteczki dają ci kolejną dawkę pozytywnej energii do walki z choroba. Pokaz chłopie wszystkim jaki z ciebie zuch facet! Quote
Agata-Poznań Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Każdy zwierzak ma prawo do tego,żeby o Niego walczyć do samego końca,tak jak o człowieka.Ten kochany jamniczek może jeszcze dłużej pożyje,niż nam się wydaje;) -mam taką nadzieję!!!!!!!!!!!!!A jeśli jego przeznaczeniem jest szybsze odejście z tego świata :placz: to swoje ostatnie chwile spędzi wśród dobrych ludzi,otoczony wielką miłością. Dziękuję za to,że jesteście i opiekujecie się tym biedulkiem!!!!!! Dziękuję,dziękuję,dziękuję.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szyszka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nemo, ty się nic nie martw sikaj sobie gdzie chcesz, ale walcz. Trzymamy kciuki. Quote
bea_m Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Taaaa Nemo lej gdzie popadnie a ciocia Szyszka przyjdzie i posprząta ;) Wbrew pozorom sikanie jest rzeczą bardzo ważną. W tym przypadku jak najbardzie wskazaną - nawet gdzie popadnie :) Quote
Szyszka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Słusznie, moge posprzątać, a co mi tam:evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nemo sikaj a dziewczyny sprzatajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
rita60 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Szyszka napisał(a):Słusznie, moge posprzątać, a co mi tam:evil_lol: Szyszka:calus:a jak dzisiaj czuje sie nasz Nemo ? Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No właśnie, jak Nemiczek dzisiaj się miewa? Quote
szajbus Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nemo, dzis niedziela. To nie oznacza, że masz odpoczywać. Jesteś jak żołnierz i masz zwalczać wroga. Quote
oktawia6 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 na pewno jutro będą wieści.................... Quote
bellatriks Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry, co tam u psiaka? Czekamy na jakieś wieści. Quote
MaxSta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czekamy na wieści i trzymamy kciuki za Nema!!!!!! Quote
szajbus Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Byłam u buni. Padł jej monitor i nie może wejść na dogo. Nemo ma mieć dziś robione kolejne wyniki. Wygrzewa sie pod kocykami. Gdy tam byłam smacznie spał. Stan nadal poważny. Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dobrze, że ciągle jest z nami i walczy. Quote
wanda szostek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dobrze, ze staruszek walczy a nie poddaje się. Quote
Recommended Posts