Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Dlugo nie pozyje bo i w zasadzie nie ma jak dlugo pozyc bo ma juz 12 lat :(

To, że ma 12 lat akurat nie świadczy o tym, że i tak czekałaby go rychła śmierć... Raz, że małe psy żyją dłużej, dwa że jamniki są dość żywotne. Sama znałam/znam kilka "przegubowców" które miały/mają po 16-19 lat! Mój rodzinny jamnio zmarł w wieku 14 lat, tylko dlatego, że wet spaprał operację :(. Tak więc wiek o niczym nie świadczy. Problemem i to poważnym jest choroba jaką Nemik ma...

Posted

a nasza sunia - "trochę" podobna do jamnika - która do nas sie przybłąkała żyła 17 lat i to nie licząc czasu , w którym nie była u nas - a przybyła - już dorosła

Posted

Każdy zwierzak ma prawo do tego,żeby o Niego walczyć do samego końca,tak jak o człowieka.Ten kochany jamniczek może jeszcze dłużej pożyje,niż nam się wydaje;) -mam taką nadzieję!!!!!!!!!!!!!A jeśli jego przeznaczeniem jest szybsze odejście z tego świata :placz: to swoje ostatnie chwile spędzi wśród dobrych ludzi,otoczony wielką miłością.

Dziękuję za to,że jesteście i opiekujecie się tym biedulkiem!!!!!!
Dziękuję,dziękuję,dziękuję.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Taaaa Nemo lej gdzie popadnie a ciocia Szyszka przyjdzie i posprząta ;) Wbrew pozorom sikanie jest rzeczą bardzo ważną. W tym przypadku jak najbardzie wskazaną - nawet gdzie popadnie :)

Posted

Byłam u buni. Padł jej monitor i nie może wejść na dogo. Nemo ma mieć dziś robione kolejne wyniki. Wygrzewa sie pod kocykami. Gdy tam byłam smacznie spał. Stan nadal poważny.