Coyote Ugly FCI Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 uff mam nadzieje że nic nie pomyliłam :yyy: :yyy: Quote
Tengusia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 alez rozkoszne maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 suczka 5 :loveu::loveu::loveu: uwielbiam białaski :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cała biala dziewczyna kapitalna .. :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']Bardzo dziękuję Małgosi za wykonanie pięknych zdjęć "moich wnucząt" ha ha jak to brzmi dumnie :zab: :zab: Matko Iwonko to Ty juz taka stara jestes ?:crazyeye:;) A tak serio gratuluje małych Kentusiów :loveu: cudenka !!! Quote
Bullila.nl Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Cudne male kluski:p ale biala suczka swietna:multi: Quote
Tengusia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 widzialam was dzis w Kraku, nie podeszlam bo nawet nie bylo kiedy, latalam miedzy amstaffami a staffikami i przez to troche zawalilam i mam bardzo malo zdjec amstaffow :( ... [B]GRATULUJE :multi::multi::multi: [/B]i zapraszam wieczorem do mojej galerii tam beda foty z wystawy ... twoje tez :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Tengusia']widzialam was dzis w Kraku, nie podeszlam bo nawet nie bylo kiedy, latalam miedzy amstaffami a staffikami i przez to troche zawalilam i mam bardzo malo zdjec amstaffow :( ... [B]GRATULUJE :multi::multi::multi: [/B]i zapraszam wieczorem do mojej galerii tam beda foty z wystawy ... twoje tez :cool3:[/quote] dziekuje dziekuje ojj szkoda ze nie podeszłas :mad::mad: oj moj uciekinier dziś zaszalał :evil_lol: wpadne na pewno Quote
Tengusia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']dziekuje dziekuje ojj szkoda ze nie podeszłas :mad::mad: oj moj uciekinier dziś zaszalał :evil_lol: wpadne na pewno[/quote] widzialam wlasnie wtedy stalam obok ringu, a potem szybciutko pobieglam znow do staffikow :oops: obiecuje na nastepnej wystawie (kiedys, gdzies) zagadac cie zebys wiedziala ze ja to ja :p:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 gratuluję CWC i res.CACIB :cool3: :multi: super :):) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Cambel&Megi napisał(a):gratuluję CWC i res.CACIB :cool3: :multi: super :):) dziekujemy :) dzieciaczki moje aniołki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Widzę, że Kentuś się postarał :diabloti: Śliczne są, cudne po prostu :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 nowa porcja fotek 10 dniowe maluchy Quote
AsiaA Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No to witamy tatuśka Mamusia i dzieciaki pozdrawiają Dziękuje Iwonko za pomoc i zaangażowanie:Rose: Quote
Cambel&Megi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jak dla mnie - rewelacja!!! pięknie się rozwijają :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts