Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
Wreszcie znalazłam waszą galerię .

To ja nie będę gorsza , i też checę kolinka mojego ulubionego aściątka , ale tak za 5 lat jak się z domu wyprowadzę :cool3:

heheh za 5 lat Kcius to bedzie staruszek 7 leni:diabloti:na emeryturze:evil_lol:

Posted

rozpoczęliśmy sezon wystawowy 2009 wystawą międzynarodową w Trencinie na Słowacji.
Kentucky w klasie pośredniej w konkurencji 4 psów wywalczył lokatę pierwszą uzyskując CAC, rozpoczynając tym samym Championat Słowacji.

nie spodziewałam sie wygranej, patrząc, na stawkę syn BIG TEXA, syn DON KINGA myślałam że raczej będzie pozamiatane a tu taka niespodzianka

a potem porównanie o res.CACIBA sędzia wahał się między Kentakim a Toresem czyli brał nas pod uwagę, co nas niezmiernie cieszy
:)

tak sie prezentowaliśmy

ślicznie dziękuje za wykonanie fotek hodowli
z Czartowego Pola :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Dzisiaj na Miedzynarodówce w Rzeszowie Kentaki w klasie otwartej w stawce 3 psów otrzymał ocenę doskonałą, 1 lokatę i CWC.
Gratulacje jeszcze raz! :multi::multi::multi:

dziekuje Kamilko jak zawsze pamietasz o mnie:loveu::loveu:

Posted

cudny piesio z Twojego Kentucky, piszesz że to miłośc od pierwszego spojrzenia, ja też od razu jak tylko zobaczyłam mojego Lektera zakochałam się w nim po uszy i tak ta miłośc trwa już ponad 3 lata.