Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Tinka:) napisał(a):oo, zmieniłaś kolor włosów ;) ładniej ci tak :loveu: no i kiciuś super stoi :loveu: kolor wlosów to temat ciągle drażliwy:angryy::angryy: a kicius stoi bo mysli ze dostanie cos dobrego:razz: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iwona1984 napisał(a):kolor wlosów to temat ciągle drażliwy:angryy::angryy: a kicius stoi bo mysli ze dostanie cos dobrego:razz: czemu? mi się na prawdę bardziej tak podoba, szczególnie, że masz ciemną oprawę oczu ;) mam nadzieję, że dostał? : P szczurek też by tak bezinteresownie nie stał :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Tinka:) napisał(a):czemu? mi się na prawdę bardziej tak podoba, szczególnie, że masz ciemną oprawę oczu ;) mam nadzieję, że dostał? : P szczurek też by tak bezinteresownie nie stał :evil_lol: dostał dostał bo spisał sie na złotko :) Quote
Cambel&Megi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 kolor wlosów to temat ciągle drażliwy:angryy::angryy: Mła darknesssssssssss :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: [quote name='Iwona1984']dostał dostał bo spisał sie na złotko :) Pfff, a jakby dostał dis :diabloti: to nic by nie dostał? Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 :diabloti::diabloti:Cambel&Megi napisał(a):Mła darknesssssssssss :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: Pfff, a jakby dostał dis :diabloti: to nic by nie dostał? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Cambel&Megi napisał(a):I wszystko jasne :grins: co ty chcesz "Kentaki jest psem o doskonałej psychice, zrównoważonym, posłusznym..":diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Czy ja coś mówię...:evil_lol: kocham te słowa...to będzie moje motto przewodnie :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Czy ja coś mówię...:evil_lol: kocham te słowa...to będzie moje motto przewodnie :diabloti: :mad::mad::mad:spokoj:eviltong: nie znasz sie :razz: " wystarczy kilkanaście minut a jest się w nim zakochanym po uszy." kazdy to potwierdzi nawet Megi:loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='agnethka']no no tak tak oczywiście :evil_lol: że niby co nieprawda?????:mad: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 :evil_lol::evil_lol:ta emotka mowi sama za siebie :eviltong: a on całą wystawę grzecznie w swoim domku siedział:diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='agnethka']to zależy jak tą emotkę odbierasz :eviltong: wiem, że grzecznie siedział w budzie ;) tu nawet widać, jak się przyjrzysz :eviltong: bo on z natury grzeczny piesio jest:razz: Quote
Cambel&Megi Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Iwona1984 napisał(a)::mad::mad::mad:spokoj:eviltong: nie znasz sie :razz: " wystarczy kilkanaście minut a jest się w nim zakochanym po uszy." kazdy to potwierdzi nawet Megi:loveu::loveu: Megi to szczególnie... Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Megi to szczególnie... nie znasz sie na ich milosci:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iwona1984 napisał(a):nie znasz sie na ich milosci:diabloti: Ano widocznie się nie znam. :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 agnethka napisał(a):znalazłam dwie foty Kicia z Kielc :evil_lol: ćwiczyłam sobie na nim aparat, ale jakbyś je zobaczyła to byś zawału dostała :diabloti: jakość OKROPNA delikatnie mówiąc :shake: dlatego też nie robiłam fot.... to lepiej nie pokazuj bo ja kiepskie serce mam ostatnio:diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Cambel&Megi napisał(a):<mhihi> boski kojot tak tak moj mały Kojocik:loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cudownie wychodzi na fotkach:loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 czemu???masz padać???:diabloti: Quote
Recommended Posts