Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Kentali to niejadek:placz::mad:

Jwonko Ozzy też nie zawsze chce jeść ...i przyznam szczerze że bez kłopotów ...co nie znaczy że nie bez smaczków to zajadał PPP L&R i RC Intestinal ...ale też mu się znudziło ...teraz je Chicopee L&R i :oops::oops:karme z LIDLa ...bo chce ją jeść i daję mu to na co ma ochotę , dość miałam cudowania wywalania zamartwiania ....od tfu tfu roku nie mamy uczuleń , jakieś kłopoty z koopalonkiem sporadycznie a wymioty jak połkniemy za duży kawałek kości i na to ma akurat już szlabanek :razz::razz:

ale dziubuś :loveu::loveu::loveu:
http://i27.tinypic.com/2exx4z8.jpg

Posted

A Vega dostaje też to na co ma ochote, najczęściej dostaje ryż z mięsem wołowym, lub ryż z taką psią kiełbasą bo ja uwielbia. Suchego nie dostaje bo nie może, raz lub dwa razy w miesiącu dostaje RC ale go nie lubia ona woli psią kiełbache:evil_lol:
I je bez dosmaczania:multi:

Posted

Alicja napisał(a):
Jwonko Ozzy też nie zawsze chce jeść ...i przyznam szczerze że bez kłopotów ...co nie znaczy że nie bez smaczków to zajadał PPP L&R i RC Intestinal ...ale też mu się znudziło ...teraz je Chicopee L&R i :oops::oops:karme z LIDLa ...bo chce ją jeść i daję mu to na co ma ochotę , dość miałam cudowania wywalania zamartwiania ....od tfu tfu roku nie mamy uczuleń , jakieś kłopoty z koopalonkiem sporadycznie a wymioty jak połkniemy za duży kawałek kości i na to ma akurat już szlabanek :razz::razz:

ale dziubuś :loveu::loveu::loveu:
http://i27.tinypic.com/2exx4z8.jpg

no ja juz mam dosc na dosmaczanie nie mam juz siel ani ochoty wymyslac co 2 dni cos noiwego gotowane odpada przy mioim trybie zycia:shake:
A kentaki raz je raz nie je 3 dni potem je i tak w kolko:placz::placz:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Jaki wpatrzony:p:cool3:

:razz:ale tylko sekundy tak potrafi bo to wierci doopsko a nie pies wystawowy

Cambel&Megi napisał(a):
W pańcię i ciasteczko :cool3:

w ciasteczko i pancie

ewatr napisał(a):
Witam najprzystojniejszego psa na dogo :loveu:

oo witajcie :)

infers1995 napisał(a):
Kentacky jest boski:loveu:

:oops::oops:

Posted

No Kinius po pierwszej wystawie w klasie młodzieży

lokata 2 ocena doskonała w konkurencji 6 psów braciszek wygrał więc zostało wszystko w rodzinie:multi::multi::multi:

a tak Kentai prezentował sie kiedy udało mi sie choc na sekunde go ustawic :evil_lol:

Posted

witamy serdecznie:) i gratulujemy miejsca na podium :D
mój Brucio trochu zazdrości tych laurów.. ale tak to jest z tą f"acecią" ambicja i zazdrościa:eviltong:.... a mówic Brutowi zeby sie wział za siebie i zaczał cwiczyc.. to nie, bo on ma ważniejsze rzeczy do zrobienia:eviltong: hiihih

za to dziewczynki moje rozpływaja sie ogładajac cudnego Kentuckyego :loveu:

pozdrawiamy gorąco :D

:bluepaw:

Posted

[quote name='Alicja'];)...a ja chyba byłam złożyć gratulki na :hmmmm: szarym ....:Rose:

tak tak :razz:

[quote name='matinestka']witamy serdecznie:) i gratulujemy miejsca na podium :D
mój Brucio trochu zazdrości tych laurów.. ale tak to jest z tą f"acecią" ambicja i zazdrościa:eviltong:.... a mówic Brutowi zeby sie wział za siebie i zaczał cwiczyc.. to nie, bo on ma ważniejsze rzeczy do zrobienia:eviltong: hiihih

za to dziewczynki moje rozpływaja sie ogładajac cudnego Kentuckyego :loveu:

pozdrawiamy gorąco :D

:bluepaw:

o kurcze Kentakus rozpłynął sie jak to przeczytał:loveu: