Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Dobry wieczór ;) A tu tylko nagadane, żadnych fotek :diabloti:

niestety i jeszce chwilke nie bedzie , Kentaki tylko na siusiu i koopke bo zdrowieje i nie moze dlugich spacerow...:-(

a domowe sie nie nadaja, bo zawsze mam balagan:evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona1984 napisał(a):
a domowe sie nie nadaja, bo zawsze mam balagan:evil_lol::evil_lol:

Nie przejmuj się, zobaczyła byś mój... :diabloti: Ja jak robie porządek to się robi jeszcze większy bałagan :diabloti: :cool3:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Doopeczka :loveu:

Coś tam widocznie było fajnego kolo "strumyczka", i tak się najeżył troszkę... :eviltong:

taa kotek:diabloti::diabloti:

Marta_Ares napisał(a):
hehhehe fajne zdjecia:evil_lol: :evil_lol:

bo fajny model:loveu::loveu::loveu:

anetta napisał(a):
Hahah jaki on dla nas miły :loveu:

i kochany:loveu::loveu:

musze do pracy DZIS JUTRO i cly natepny tydzien łacznie z nickami:placz::placz::placz::placz::placz::mad::mad::mad:

Posted

Kilka fot mojej rudej miłosci ;) Bylismy dzis w biesczadach, pojechalismy z mysla zdobycia wetliny nieestety, wchodzac na szlak uslyszelismy od pani kasujacej bileciki ze psy wstepu na szlaki nie maja... ;( wiec kulturalnie wrocilismy dla mnie to, to jest chore polska jest naprawde 1000lat za murzynami, będąc na Chorwacji zwoiedzałam Plitwickie jeziora, które są zabytkiem UNESCO, pod ścisłą kontrola, ale tam psy mialy wstęp wolny...bedac w tamtym miesiacu na Słowacji wSłowenskim Raju takze zabytek, parka narodowy psy wolno wprowadzac...a u nas w Polsce tylko i wyłacznie kładą kłody pod nogi...i jak tu być turysta i zostawiac pieniadze w Polsce niemozliwe....paranoja ale kilka fotek mamy z lasu... **** ***** ****** ***** ****

Posted

Też przy okazji wyjazdu do Chorwacji odwiedziliśmy Plitvickie Jeziora i rzeczywiście z psem bez problemu na teren parku wejść można, oczywiście na smyczy ;) Ale nie tylko w Polsce są takie zakazy ;)