Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']widocznie uznał że reszta jest fajniejsza niż łapki :evil_lol:

ale łapki są fajne tyle brudu do domu przynoszą :evil_lol:

[quote name='ewatr']Cały Kentus jest fajny co tam łapki :eviltong:;)

Kentuś jest fajny jak śpi i jeść nie woła:diabloti:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Hej ;)

Mmmm ładnie to wyszlo :loveu:
http://img142.imageshack.us/img142/8012/mptp5.jpg

Jak idzie pisanie pracy ? :razz:

Powiem mu to, zobaczysz. :roll: :eviltong:

A tak wogóle, to jak już poszłaś z kolegą, to przyszła w tym samym momencie Karolina :lol: Wołała Cię, niestety chyba ogłuchłaś :evil_lol:

chyab jednak ogluchłam bo nie slyszalam

bo to wyjatkowy kolega:oops:

[quote name='drzalka']Witamy sie :eviltong::lol:

witam:multi:

Posted

[quote name='Iwona1984']pomysł ukradziony od Ciebie:evil_lol: a samochód narzeczonego:diabloti::diabloti: a po ślubie będzie NASZ
Tu moje zdjęcie :cool3:
http://i19.tinypic.com/6eupqmr.jpg

Ty masz ładniejsze niebo :diabloti: Mój zachód był strasznie nietypowy, wszystko pomarańczowe, aż w oczy raziło ;) A samochód też inny, czarna honda, a WASZ jest chyba jasny :cool3: I nie mam nic przeciwko takiej kradzieży :diabloti: ;)

Posted

[quote name='BBeta']Tu moje zdjęcie :cool3:
http://i19.tinypic.com/6eupqmr.jpg

Ty masz ładniejsze niebo :diabloti: Mój zachód był strasznie nietypowy, wszystko pomarańczowe, aż w oczy raziło ;) A samochód też inny, czarna honda, a WASZ jest chyba jasny :cool3: I nie mam nic przeciwko takiej kradzieży :diabloti: ;)

czy tam ładniejdsze zalezy z której strony popatrzec:evil_lol: nie nasz renóweczka granatowa:razz:

to dobrze ze nie masz nic przeciwko kradzieży;)

ps. za godzinke paczuszka nam przyjedzie z krakvetu

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oo to ja poprosze o zdjecia w nowej obrozce;)

beda beda ale jutro:razz: obrozj=ka nie ejst jednak taka jak chcialam , myślałam ze kolorek bedzie ciut inny:roll: ale coz.. zakupy internetowe

ale za to karma ..no własnie zmienilismy karme z Nutro Choice na Hillsa i powiem tak KENTAKI ZJADL KOLACJE BEZ DODATKÓW, DOSMACZANIA, PROSZENIA.. POPROSTU NASYPAŁAM nUTRO I KILKA KULEK hillsa i Ksieciunio zjadl wszytsko...:multi::multi: zobaczymy jak bedzie jutro

Posted

[quote name='Iwona1984']beda beda ale jutro:razz: obrozj=ka nie ejst jednak taka jak chcialam , myślałam ze kolorek bedzie ciut inny:roll: ale coz.. zakupy internetowe

ale za to karma ..no własnie zmienilismy karme z Nutro Choice na Hillsa i powiem tak KENTAKI ZJADL KOLACJE BEZ DODATKÓW, DOSMACZANIA, PROSZENIA.. POPROSTU NASYPAŁAM nUTRO I KILKA KULEK hillsa i Ksieciunio zjadl wszytsko...:multi::multi: zobaczymy jak bedzie jutro

Uaaaaaa :-o :multi::multi: Gratulejszyn :loveu: :multi:

/megi to by powyciągala tylko hillsa :evil_lol: :roll:/