eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 właśnie czytałam w wątku wystawy... transport nawalił ? :roll: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Iwonko .......nie spotkamy się jutro ....mam nadzieję ze w marcu zawitacie do Katowic ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='eria']właśnie czytałam w wątku wystawy... transport nawalił ? :roll: nawalił niestety choroba:placz::placz: ale juz mam transporcik wiec jednak bede:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']Iwonko .......nie spotkamy się jutro ....mam nadzieję ze w marcu zawitacie do Katowic ;) Spotkamy... moj narzeczony pojedzie ze mna:razz::razz: powiedzial ze jak bardzo mi zależy to mnie zawiezie :multi::multi::multi::multi: no przeciez bardzoi mi zalezy , pies wykapany, wybielony:diabloti:, pazurki obciete, ogonek tez waski tez ... i jak ma mi nie zalezec:razz::razz: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :shake:...ale mnie nie będzie ....plany nam się zmieniły ...więc liczę na Miedzynarodową w Katowicach w Spodku bo będę na 99% ze znajomymi .../obiecali że mnie zabiorą ze soba :multi:/ z bullką Dulka córka Lugera;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:...ale mnie nie będzie ....plany nam się zmieniły ...więc liczę na Miedzynarodową w Katowicach w Spodku bo będę na 99% ze znajomymi .../obiecali że mnie zabiorą ze soba :multi:/ z bullką Dulka córka Lugera;) szkoda ze Cie nie bedzie:-( a co do Spodka to wszystko sie okaże jak nam pojdzie w Rzeszowie:p na miedzynarodowej Quote
Cambel&Megi Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hej :razz: Iwonko, dzięki, że też mnie weźmiecie :oops: :loveu: :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Cambel napisał(a):Hej :razz: Iwonko, dzięki, że też mnie weźmiecie :oops: :loveu: :loveu: nie ma sprawy wstawać spiochy:razz::razz::razz::razz: trzymać kciukias za nas poproszę:loveu: Quote
eria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Iwona1984 napisał(a):nie ma sprawy wstawać spiochy:razz::razz::razz::razz: trzymać kciukias za nas poproszę:loveu: może Was tam gdzieś dopadne na wystawie:cool3: Quote
ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Iwona1984']nie ma sprawy wstawać spiochy:razz::razz::razz::razz: trzymać kciukias za nas poproszę:loveu: Oj to trzymamy i to mooooooocno :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Marta_Ares Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ja rowniez przylanczam sie do trzymania kciukow Quote
eria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 chyba Was widziałam:evil_lol:tak przelotem, Kentucky był w klatce ?:lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Zaciskam .......:kciuki: pomogło Kentucky lok.1 WO NSzwR:multi::multi: [quote name='eria']może Was tam gdzieś dopadne na wystawie:cool3: I CO widziałeś nas:razz::razz: [quote name='ewatr']Oj to trzymamy i to mooooooocno :thumbs::thumbs::thumbs:] to dobrze ale chyba kazdy poscił juz trzymanie kciukasów ok 15 bo Kentaki na bisach nie poszalał....:eviltong::eviltong: [quote name='Marta_Ares']ja rowniez przylanczam sie do trzymania kciukow [quote name='g_o_n_i_a']My tez trzymamy :kciuki: dziekujemy [quote name='eria']chyba Was widziałam:evil_lol:tak przelotem, Kentucky był w klatce ?:lol: tak tak siedział w swoim domku:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Iwona1984 napisał(a):pomogło Kentucky lok.1 WO NSzwR:multi::multi: Gratki :multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Gratulujemy maluszkowi :loveu: oczywiscie zdjecia będą? ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 ewatr napisał(a):Gratulujemy maluszkowi :loveu: oczywiscie zdjecia będą? ;) dziekuje a ci do zdjec to powiem tak ... osobisty foitograf sie nie spisał:mad::mad::mad::mad: jak cos wybiore to na pewno wkleje Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 osobisty foitograf sie nie spisał:mad::mad::mad::mad: Czyli jednak uciął łapki? :placz: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :multi::multi:Witanko ...i serdeczne gratulacje:loveu::loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Cambel']Czyli jednak uciął łapki? :placz: uciął łapki:placz::placz::placz::mad::mad::mad: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:Witanko ...i serdeczne gratulacje:loveu::loveu::loveu: witanko a dziekujemy z Ksieciuniem [quote name='BBeta']Również gratuluje ;) dziekuje Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Niedobry Mareczek :shake: Ale muszę powiedzieć, ze i tak jest bardzo fajny ;) Wklej i tak fotki Księciunia... :eviltong: /i proszę tą z samochodu, obrobioną :razz:/ Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 niestety fotki tylko takie bo fotograf stwierdził ze łapek Kentakiemu nie potrzeba:mad::mad::mad: Quote
anetta Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 widocznie uznał że reszta jest fajniejsza niż łapki :evil_lol: Quote
ewatr Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cały Kentus jest fajny co tam łapki :eviltong:;) Quote
Recommended Posts