g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć :multi: Uch ale wymiatasz tymi zdjęciami, zazdroscic tylko sprzętu i talentu :loveu: :loveu: :loveu: Miło mi było poznać Kentakiego, uch Bestyja śliczna :loveu: :loveu: I miło mi było również poznać Ciebie, choć prawde mowiac troche minęło zanim zorientowalam się, ze Ty to Ty:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Cześć :multi: Uch ale wymiatasz tymi zdjęciami, zazdroscic tylko sprzętu i talentu :loveu: :loveu: :loveu: Miło mi było poznać Kentakiego, uch Bestyja śliczna :loveu: :loveu: I miło mi było również poznać Ciebie, choć prawde mowiac troche minęło zanim zorientowalam się, ze Ty to Ty:evil_lol: witam tez mi bardzo milo ze sie poznałyśmy, teraz to tylko na wspólny spacerek:cool1: sprzęt może dobry ale talentu to ja nie mam :placz::placz: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej Iwonko :buzi: Azula Goni by pasowała do Kentakiego wielkością, bo mój lisek to dzikusek taki mały jak ja... :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Czy każdego chłopa trzeba bukiem:vamp::krach::2gunfire::-x:snipersm::chainsaw::stupid::evil::boom::x:lmaa::mad::mad:zeby zrozumiał ze nie ma racji szybka wymiana zdań i kłótnia na całego:shake::shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Cambel napisał(a):To przez ten obiad? :-o nie nie przez obiad ....sprawy weselne:mad::mad::mad: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Iwona1984 napisał(a):witam tez mi bardzo milo ze sie poznałyśmy, teraz to tylko na wspólny spacerek:cool1: sprzęt może dobry ale talentu to ja nie mam :placz::placz: Oooo :pCzy ja widze jakąś propzycje spacerro? :evil_lol: Głupoty gadasz :shake: Iwonko, zapisałam Cie na sobote do schroniska :cool3: Cambel napisał(a):Azula Goni by pasowała do Kentakiego wielkością, bo mój lisek to dzikusek taki mały jak ja... :evil_lol: Dzikuska :roflt:Megasowa to lubi Azulkową, tylko udaje taką szczypawice :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Lepiej niech Cię słucha, i zrozumie, że masz rację, bo jak nie..to .. to .. to go poszczuję Megi, o ! :shake: Iwonko, zapisałam Cie na sobote do schroniska :cool3: Kiedy Iwonka nie może :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cambel napisał(a): Kiedy Iwonka nie może :placz: Jak to? Ja to wykonalam z polecenia Ewy, a tu klapa? :-( Quote
ewatr Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jak to? Ja to wykonalam z polecenia Ewy, a tu klapa? :-( To mysmy tu juz cała intrygę uknuły :diabloti:;) zeby wszyscy co trzeba byli w sobote w schronie a tu klapa :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ewatr napisał(a):To mysmy tu juz cała intrygę uknuły :diabloti:;) zeby wszyscy co trzeba byli w sobote w schronie a tu klapa :placz: Właśnie! Iwonko, prosimy o jakies wytłumaczenie oo :placz: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :oops::oops::oops:dopiero tu dotarłam ....... witanko :multi::multi::multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Cambel'] Kiedy Iwonka nie może :placz: no w sumie nie moge [quote name='g_o_n_i_a']Jak to? Ja to wykonalam z polecenia Ewy, a tu klapa? :-( ale jak z polecenie pani Ewy to zrobie wszytsko zebym mogla [quote name='ewatr']To mysmy tu juz cała intrygę uknuły :diabloti:;) zeby wszyscy co trzeba byli w sobote w schronie a tu klapa :placz: [quote name='g_o_n_i_a']Właśnie! Iwonko, prosimy o jakies wytłumaczenie oo :placz: da sie zrobic... praca licencjacka nie zajac :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:dopiero tu dotarłam ....... witanko :multi::multi::multi: witam Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Iwona1984 napisał(a):ale jak z polecenie pani Ewy to zrobie wszytsko zebym mogla Widzisz Ciocia, wszyscy dla Ciebie robią co mogą :loveu::loveu: :eviltong: Bry Iwonko i Księciuniu moj :buzi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Witajcie kochanie pchełki:loveu::loveu::eviltong: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 I jak Księciuni z jedzonkiem ;)...dalej grymasi... Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):I jak Księciuni z jedzonkiem ;)...dalej grymasi... tak jest juz ciut lepiej ... ale dosmaczamy na całego:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 kilka fotek mojego szkraba Quote
ewatr Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 szkrab jak zwykle fotogeniczny :loveu: witam z rana :multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ewatr napisał(a):szkrab jak zwykle fotogeniczny :loveu: witam z rana :multi: po mamusi ma ta fotogeniczność :loveu::loveu: witam , wstałam tak wcześnie ze dla mnie już popołudnie:razz::razz: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :loveu::loveu::loveu:śliczny szkrabuś :loveu: dosmaczaj dosmaczaj ja też muszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi::multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:śliczny szkrabuś :loveu: dosmaczaj dosmaczaj ja też muszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi::multi: a czym dosmaczasz...bo ja ty... jogurt, serek biały, serek zółty, jajko, posztecik, ciasteczka wątrobiane, rosołek, kurze łąpki gotowane, chlebek lub bułka,ryż, marchewka gotowana, kiedyś jabłko:razz:, tuńczyk, szprocik, ryba gotowana lub wędzona...yyy juz nie pamietam jak sobie przypomnę to dopisze Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://img503.imageshack.us/img503/5669/41655657jy3.jpg Ś.P. Piłeczka :-( :evil_lol: Iwona1984 napisał(a):a czym dosmaczasz...bo ja ty... jogurt, serek biały, serek zółty, jajko, posztecik, ciasteczka wątrobiane, rosołek, kurze łąpki gotowane, chlebek lub bułka,ryż, marchewka gotowana, kiedyś jabłko:razz:, tuńczyk, szprocik, ryba gotowana lub wędzona...yyy juz nie pamietam jak sobie przypomnę to dopisze :mdleje: No to jeszcze dużo przede mną...Ja nawet połowy z tego nie wypróbowałam :evil_lol: A wogóle to witam ;) Quote
Recommended Posts