Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj Rudy siedzi na parapecie i wyje:mad: , deszcz leje jak diabli:mad::mad::lmaa:

a on chce koniecznie spacerek :evil_lol: oszalał mi pies, kto che z nim wyjść bo ja juz 2 razy z 3 pięterka schodziłam ksieciunio zobaczyła na własne ślepka ze leje jak diabli to di domku tyłeczek zawinął :cool1::roflt:

a teraz dalej siedzi na parapecie i wyje:diabloti::mad:

Posted

Ja się nie znam więc mi sie podoba :lol: Jak mi pokażesz odpowiednie ustawienie Asta, etc. to może coś znajdę nie tak :eviltong:

[quote name='Iwona1984']to nie aparat to fotograf:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

No tak :lol:

Posted

Hej :loveu:

[quote name='Iwona']biedny mały Kentaki mordowany przez Fru[/quote]

to zdanie mnie dobiło :eviltong: A co mają powiedzieć inne małe pieski uciekające przed Księciuniem ? :diabloti: :lol:

Kentaki się wyszalał mmmm a pańcia niech dalej wgrywa fotki na serwer, te już wszystkie przeglądnęłam :lol: Idę sciagac picassa ;)

Posted

[quote name='Cambel']

Kentaki robi świetne miny :loveu: :lol:[/quote]

to po mamusi:evil_lol::evil_lol:

samochód mi sie popsuł :placz::placz::placz:a pan z polskiej floty powiedział ze dopiero w poniedziałek mnie przyjemnie :-( z moim nissankiem

Posted

No to znowu zostałam sama z komunikacją miejską :placz: :eviltong:

Iwonko, jak możesz to wyślij mi te zdjęcia w biegu, bo zamiast pisać zadanie, to Ci szablonos robię :razz: o efekty pisz na gg, tu się nie ujawnię :lol: