Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kentaki się pięknie prezentuje! a do pływania to go chyba z moją Loon zaprosze - bo ja wracając z wakacji to już myślałam, że mam rybę ! :D on chyba też tak lubi wodę :D
Cambel uważaj z tymi drastycznymi środkami ;) mój Cartman się topił! Naprawde poszedł na dno i musiałam go po smyczy wyciągać! bo sobie sam tak z kamienia do zalewy wskoczył i tam głęboko bylo (mnie do szyi) i niestety spanikował, zaczął łapkami przebierać a potem to już mu do pyska naleciało! dobrze, że stałam obok i miałam go na smyczy!

Posted

Iwonko gratuluje, przed Toba kolejny etap zycia :loveu:

co do zwirowni, to kiedy sie wybieracie jeszcze w najblizszym czasie?! :diabloti:
z checia wypuscilabym mojego serdelka na wody szerokie i glebokie :lol:, niech sie dziewczyna nie ogranicza do plywania w kaluzach :evil_lol::eviltong:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
Iwonko gratuluje, przed Toba kolejny etap zycia :loveu:

co do zwirowni, to kiedy sie wybieracie jeszcze w najblizszym czasie?! :diabloti:
z checia wypuscilabym mojego serdelka na wody szerokie i glebokie :lol:, niech sie dziewczyna nie ogranicza do plywania w kaluzach :evil_lol::eviltong:

Dziekuje :loveu:

a co do zwirowni to tylko niech sloneczko przyswieci to zamierzam tam dalej sie wybrac

Posted

Asztir napisał(a):
Kentaki się pięknie prezentuje! a do pływania to go chyba z moją Loon zaprosze - bo ja wracając z wakacji to już myślałam, że mam rybę ! :D on chyba też tak lubi wodę :D
Cambel uważaj z tymi drastycznymi środkami ;) mój Cartman się topił! Naprawde poszedł na dno i musiałam go po smyczy wyciągać! bo sobie sam tak z kamienia do zalewy wskoczył i tam głęboko bylo (mnie do szyi) i niestety spanikował, zaczął łapkami przebierać a potem to już mu do pyska naleciało! dobrze, że stałam obok i miałam go na smyczy!

tak pływać to on uwielbia troszeczkę wody i Ksieciunio sie juz pluska,ale to chyba rodzinne bo siostra tez lubi :lol::lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]o ile pieknych fotasków :multi::multi::multi:
witanko :multi::loveu:
[/FONT]

testujemy nasz nowy sprzecik:p

siemanko:loveu::multi:

Posted

Asztir napisał(a):

:-o:-o No to chyba zacznę ją 'uczyć pływać' w kałużach :lol: :evil_lol:

Hej Iwonko :razz: :loveu:

Posted

takk kocurek jest naprawdę zajefajny..
jest wychowany z psami, ktore przez cale swoje życie pozwalały mu na wszystko łącznie z łapaniem za ogonek:evil_lol::evil_lol: jak kentaki za nim biegnie żeby go zamordować to on jest wielce zdziwiony ze ktoś mu chce krzywdę zrobić :diabloti:

a jak na przykład biegnie sobie myszka przez podwórko i psy za nią biegną zeby ja dopaść to on odwraca łepek ze on nie widzi i mordować nie będzie bo nie lubi :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial];)trzymam .....:kciuki:[/FONT]

Ja tez trzymam :kciuki:, tylko jeszcze nie wiem za co :lol: Iwona w opisie nie napisała :eviltong:
Kentakowa, to jak dzisiaj z Charcikami ? :eviltong:

Posted

Cambel napisał(a):
Ja tez trzymam :kciuki:, tylko jeszcze nie wiem za co :lol: Iwona w opisie nie napisała :eviltong:
[FONT=Arial];)...za pewmą bardzo ważną rozmowę ...o 15.00
[/FONT]

Posted

[quote name='Cambel']Ja tez trzymam :kciuki:, tylko jeszcze nie wiem za co :lol: Iwona w opisie nie napisała :eviltong:

Dobrze ze trzymałas :lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)...za pewmą bardzo ważną rozmowę ...o 15.00
[/FONT]

tak bardzo ważna rozmowa trwała cała godzine prawie masakra mowie wam jakbym mial takie rozmowy co dziennie to stres zjadlby mnie

a co do wynikow rozmowy maja dac znac za pare dni tak do 4-5 zobaczymy

ale wydaje mni sie ze dalam ciala...;(